ورود

View Full Version : سوال: چگونه میتوان برنامه نوشته شده با ویژوال را در شبکه به برنامه دبگری در شبکه وصل کرد

vahid_56
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 16:16 عصر
من در یکی از هتلهای ایران در قسمت پذیرش کار می کنم تمام قسمتهای هتل کافی شاپ و رستوران وغیره
به برنامه :برنامه رزرواسیون وپذیرش شرکت ایکس،برنامه کافی شاپ شرکت ایکس وتمامی قسمت ها همه از برنامه یک شرکت(ایکس)استفاده میکنند جز کتابفروشی(کتابفروشی به سرور وصل میشود شبکه می باشد) حالا من برنامه ای برای کتابفروشی می نویسم سئوال مهم این است چگونه این برنامه به برنامه پذیرش در قسمت پذیرش وصل شود مثلا کتابی فروخته شد به حساب اتاق وارد شده و در قسمت پذیرش موقع خروج حساب گردد به عبارت دیگر برنامه پذیرش برنامه کتابفروشی من را بخواند .دارای یک یک کامپیوتر سرور می باشیم که برنامه ذیل:
Microsoft SQL server یا SQL server enterprice Manager روی آن نصب شده است
خواهش میکنم هر کس می داند جواب بدهد

m.4.r.m
یک شنبه 12 خرداد 1392, 12:33 عصر
این کار شدنیه ولی به شرطی که ارتباط های بین بانک SQL برنامه قبل رو بدونید حالا توضیح میدم . اول از بانک قبلی و برنامه رزرو... شروع می کنم ، بانک مربوط به این برنامه دارای دو تا جدول هست که مربوط به نام اشخاص و اطلاعات مربوط به اون ها باشه و یک جدول هم مربوط به هزینه ها حتما هست شما می تونی از این جداول در برنامه خودت استفاده کنی و در برنامه کتابفروشی خودت به جای اتصال به بانک خودتون اتصال بدید به بانک رزرو و از جداول اون استفاده کنید ولی خطرناک هم هست اگه یک متغییر یا یک مقدار اشتباه وارد شود و یا اپراتور مبتدی و ناشی باهاش کار کنه با کوچکترین اشتباه برنامه رزرو هم به هم میریزه و مجبور میشید اطلاعات رو دوباره بروز کنید . ولی اینکه بیاید از اطلاعات بانک رزرو استفاده کنید در برنامه کتابفروشی و اونو تو برنامه رزرو نشون بدید نشدنی هست چون در برنامه رزرو شما قسمتی ندارید که بتونه اینو نشون بده و نمی تونید دسترسی پیدا کنید میشه 2 تا برنامه جدا ، به خاطر اینکه شما وقتی میای یه هزینه اضافی میزنی به طرف بابت خرید کتاب مثلا یه آقایی اتاق رزرو کرده برای 3 روز که جمع کلی بدهی این آقا مثلا میشه 1.000.000 تومان حالا چون شما با برنامه کتابفروشی به بانک برنامه رزرو وصل شدی و بایت خرید یک کتاب به حساب این مشتری مثلا 50.000 تومان دیگه زدی این آقا کلا میشه 1.050.000 تومان حالا تو برنامه رزرو نشون نمیده این 50 تومان از کجا اضافه شده . مگر اینکه همزمان 2 تا برنامه شما باز باشه و این اطلاعات رو اپراتور همزمان بررسی کنه که 2 تا برنامه به صورت موازی باید کار کنند . البته اینا همش تو توئری بحث کردیم تو عمل شاید یکم نتیجه فرق داشته باشه . پیشنهاد می کنم قبل از این کار از دتابیس رزرو حتما یک پشتیبان داشته باشین .

vahid_56
جمعه 24 خرداد 1392, 22:32 عصر
دوست عزیز سلام به خاطر راهنمایی ارزشمند شما صمیمانه تشکر می کنم
سر بلند وسرافراز باشی