ورود

View Full Version : آموزش: آموزش Parallax Scrolling در طراحی وب

e_a_23
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 22:09 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

یک آموزش جالب در یک سایت دیدم که در اینجا مقداری از متن اون رو قرار میدم.به همراه لینک آموزش کامل:

http://www.cgtv.ir/wp-content/uploads/2013/05/new_super_mario_bros_20-180x160.jpg

بسیاری از شما بازی Angry Birds رو بازی کرده‌اید ، و حتما متوجه شدید در مراحل اجزا با فاصله های مختلف از شما قرار دارند. اما میدانیم که این بازی یک بازی دو بعدی بوده و عمق تصویری وجود ندارد. پس راز این انتقال حس فاصله در اشیاء هم سطح صفحه نمایش در چیست؟؟؟ نام این تکنیک پارالاکس اسکرولینگ (به پارسی میتوان گفت پیمایش تطبیقی یا پیمایش منطبق یا شایدم پیمایش با اختلاف رویت از دید ناظر!) می‌باشد که با سرعت حرکت متفاوت قسمت‌های مختلف به شما این حس را القا می‌کند که اشیاء نسبت به شما فاصله های مختلفی دارند. مثل خیلی از تکنیک‌های علمی دیگر ، منشأ این تکنیک هم چیزی جز طبیعت نیست. اگر شما داخل قطار باشید و از کنار یک دشت عبور کنید ، بوته های کنار ریل با سرعت زیاد و بوته های دور تر با سرعت کمتر حرکت می‌کنند و دورترین چیزی که شما میبینید (مثل کوه) یا ثابت به نظر می‌رسند و یا حرکت خیلی آهسته ای دارند. تکنیک پارالاکس اسکرولینگ سعی در شبیه سازی همین موقعیت را دارد و در بازی‌های دو بعدی استفاده می‌شود.

ادامه مطلب: http://www.cgtv.ir/?p=1127

ravand
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 08:25 صبح
آموزشی در زمینه ی برخورد شی توی جاوا اسکریپت داری بذاری؟ من هر چی در موردش جستجو کردم چیزی گیرم نیومد.
متشکرم.

colors
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 09:16 صبح
آموزشی در زمینه ی برخورد شی توی جاوا اسکریپت داری بذاری؟ من هر چی در موردش جستجو کردم چیزی گیرم نیومد.
متشکرم.

خودت میتونی بنویسی! کار سختی نیست, فقط کمی پیچیده س و باید واسش وقت گذاشت, قبلا برای امتحان یه چیزایی نوشتم که اگه پیدا کنم میزارم

e_a_23
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:02 عصر
متشکرم.
نه متاسفانه ندارم.اگه پیدا کردم حتما میذارم.

saelozahra
پنج شنبه 28 آذر 1392, 09:39 صبح
دوستان این آموزش خیلی سطحیه
بخشای جزئی ترش و اسپرایت ها رو کسی نیست که آموزش بده ؟