ورود

View Full Version : سوال: ساخت برنامه چت با http

Mask
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 09:44 صبح
سلام
دوستان در مورد ساخت برنامه چت با http راهنمایی میخام.
از دیروز چند شهر ارتباط tcp به خارج ایران براشون قطع شده. و برنامه چتی که الان در حال استفاده در چندین شهر بود، دچار مشکل شده.
تنها راهی که به ذهنم رسیده تغییر بستر از TCP به Http هست.
ممنون میشم از دوستانی که تو این زمینه کار کردند کمک کنند.(بد جور به مشکل خوردیم)

Felony
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 10:53 صبح
چه راهنمایی ؟ دوشواریت کجاست ؟
یه سرور میگیری ، روش یه بانک اطلاعاتی نصب میکنی ، یه صفحه PHP مینویسی که اطلاعات پست شده بهش رو بگیره ، پارس کنه ، تو بانک ذخیره کنه ، اون طرف هم درخواست اطلاعات رو به یه صفحه PHP میدی ، برات اطلاعات رو Fetch میکنه ، و بهت تحویل میده ، دیتاهای خونده شده رو از صفحه دریافت شده میخونی ، پارس میکنی و نمایش میدی .

* باید مکانیزمی برای جلوگیری از DDos زدن جوجه های کرمو پیاده کنی :)

BORHAN TEC
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 10:53 صبح
سلام
یک برنامه نمونه در این زمینه پیوست شد. این برنامه در Delphi XE3 تست شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر هم میتونید مطلب زیر رو بخونید:
edn.embarcadero.com/article/41374‏
این برنامه برای اجرا به یک سرور نیاز دارد. به طوری که برنامه سرور روی آن اجرا شود.
از روشی ذکر شده می توان استفاده کرد ولی در آن روش بهتر است که از پایگاه داده ای استفاده شود که از مکانیزم CallBack پشتیبانی می کند مثل Oracle و Firebird که مدام چک نکنیم که پیامی فرستاده شده یا خیر. در این مورد هم من قبلاً توضیحاتی رو ارائه داده بودم:
http://barnamenevis.org/showthread.php?389227
موفق باشید...

masterking32
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 11:01 صبح
یک هاست رایگان میتونی بسازی روی سایت هایی مثل H4G.IR بعدش یک اسکریپت از اینترنت دانلود کنی روش نصب کنی مثل Et-cHAT یا هم اگه میخای خودت بسازی یک دیتابیس میسازی و یک صفحه که اطلاعات رو آجاکس ثبت کنه روی دیتابیس و آجاکس پیام هارو نمایش بده خیلی سادس!!!!

Mask
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 12:44 عصر
ممنون از همه عزیزان
داستان اینه که اینجا بخش دلفیه. منم فقط دلفی بلدم. راهنمایی هاتون فقط در حد برنامه نویسی با دلفی باشه.
php ایم کجا بود:افسرده:
راهنمایی های دوستان رو الان بررسی میکنم.
در ضمن چه نیازی به دیتا بیس هست؟
تا بشه نمیخام درگیر دیتا بیس بشم. در برنامه ای که الان دارند باهاش کار میکنند. سرور به عنوان واسط هست و دیتا رو میگیره و همون وقت میده به نفر بعدی. دیتابیسی در کار نیست.

tomalaki
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:39 عصر
سلام
یک برنامه نمونه در این زمینه پیوست شد. این برنامه در Delphi XE3 تست شده است.

آقای عشایری. خوبین؟ میگم که این همون دیتااسنپ نیست؟ تمامی پورت ها توی ایران بسته هستند. یه وی پی اس که توی آمریکا گرفتم دیگه به هیچ وجه من الوجوه بهش وصل نمیشه. امروز هم زنگ زدم کارمند فروش افرانت گفتم که اگه سرور داخلی بگیریم بازم همین اوضاع رو داریم؟ گفت برای پورت 211 که نباید مشکلی پیش اومده باشه، گفتم اومده دیگه. بالاخره اون آقا گفت سرورهای داخلی این مشکلات رو ندارند انشاالله، اطلاعات بیشتر شنبه زنگ بزن.
بعد فکر کنم این دوست عزیزمون Gold مشکلش دقیقا همین هست. مثل من دنبال راه گریز هست (http://barnamenevis.org/showthread.php?399519-Datasnap-%D9%88-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%AF)

BORHAN TEC
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 19:52 عصر
سلام

آقای عشایری. خوبین؟ میگم که این همون دیتااسنپ نیست؟
بله خودشه.

تمامی پورت ها توی ایران بسته هستند.
من هم VPS دارم ولی در اتصال بهش مشکلی ندارم. معمولاً در این روزها به دلیل پایدار نبودن اتصالات اینترنتی(!) کاربران مدام با خطای Socket Error مواجه می شوند.با انجام تنظیماتی میشه تا حدود زیادی این مشکل رو حل کرد. تنظیماتی مثل KeepAvail و TimeOut و PacketSize و Noop Intervals و ... .
در حال حاضر به دلیل پایدار نبودن اینترنت نباید توقع زیادی داشته باشید. روشهایی که نام بردم تا حدود زیادی مشکل را حل می کنند، البته نه به صورت کامل!
موفق باشید...

Felony
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 22:10 عصر
داستان اینه که اینجا بخش دلفیه. منم فقط دلفی بلدم. راهنمایی هاتون فقط در حد برنامه نویسی با دلفی باشه.
php ایم کجا بود
ای بابا ، مرد خطر باش D:
کلاس رو هم رفته 300 ، 400 خط کد هم نمیشن .

در ضمن چه نیازی به دیتا بیس هست؟
تا بشه نمیخام درگیر دیتا بیس بشم. در برنامه ای که الان دارند باهاش کار میکنند. سرور به عنوان واسط هست و دیتا رو میگیره و همون وقت میده به نفر بعدی. دیتابیسی در کار نیست.
بستگی داره تعداد کانکش های همزمان و دیتای مبادله ای حداکثر ممکنه به جقدر برسه ؟ شما باید مکانیزمی پیاده کنی که اگر از بانک اطلاعاتی استفاده نکرده مقدار حافظه مصرفی برنامت زیاد نشه .
در ضمن مگر قابلیت ارسال پیغام Offline و ... نداری ؟ در کل بدون استنفاده از بانک اطلاعاتی دستت چندان باز نیست و باید یکسری از موارد رو خودت پیاده سازی کنی .

masterking32
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 21:45 عصر
ممنون از همه عزیزان
php ایم کجا بود:افسرده:

شرمنده حواسم نبود که اینجا مخصوص دلفی هست عذر میخام ! پس تنها یک راه داره و این که یک سرور وی پی اس خریداری کنید یا یک دیتابیس بگیرید و بهش ریموت کنید و اطلاعات رو روی دیتابیس بریزید یا برنامه ای بسازید که بخش کلاینت و سرور داشته باشه و اطلاعات از طریق سرور ثبت بشه و به کلاینت ها ارسال بشه