ورود

View Full Version : مشکل ساده با Label.Name

mymina
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 12:48 عصر
سلام چرا هیچکس سوال های منو جواب نمیده
یک مشکل ساده دارم در winForm امکان نمایش نام label در textbox وجود دارد
کد زیر

textBox1.Text = label1.Name;

اما همین کد را که در wpf می نویسم خطا زیر را می دهد چطور می توان به Name یک کنترل در wpf دسترسی داشت.
104572

parvizwpf
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:03 عصر
احساس میکنم label.name هیچی توش نیست. اصلا نام کنترل رو برای چی میخوای؟

میلاد رئیسی
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:56 عصر
label1.Name = "label1";
textBox1.Text = label1.Name;

Boy_nn
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:10 عصر
دوست عزیز اشیا در Wpf حتما" اسم ندارند احتمالا" شما برای lable1 اسمی انتخاب نکردی برای همین اررور میدهد

mymina
دوشنبه 06 خرداد 1392, 09:24 صبح
دوست عزیز این رو می دونم براش اسم گذاشتم اگر به کد بالا هم دقت کنید نامش label1 است

<Label Content="نام مجتمع" Height="28" HorizontalAlignment="Right" Margin="0,0,43,562" Name="Label1" VerticalAlignment="Bottom" FontFamily="B Homa" FontSize="11" Style="{DynamicResource LabelStyle1}" />

Programmer 1
دوشنبه 06 خرداد 1392, 09:53 صبح
سلام،
شما کدتون رو کجا وارد کردید؟
کنترل کانتینر شما چیه؟ Window و Page و...
اول کد رو یکبار بیارید درست بعد از InitializeComponent(); قرار بدید، برنامه رو اجرا کنید ببینید چی میشه.
دوم Style مرتبط با عنصر Label رو بردارید و مجددا تست کنید. اگه مشکل حل شد، قضیه بر میگرده به این Style شما، که در این صورت کد رو ارسال بفرمایید بررسی اش کنیم.

mymina
دوشنبه 06 خرداد 1392, 10:23 صبح
دوست عزیز وقتی کد را بعد از InitializeComponent(); قرار دادم این مشکل و مشکلات دیگری که داشتم حل شد من کد ها را قبل از آن قرار داده بودم
خیلی ممنون

Programmer 1
دوشنبه 06 خرداد 1392, 11:49 صبح
دوست عزیز وقتی کد را بعد از InitializeComponent(); قرار دادم این مشکل و مشکلات دیگری که داشتم حل شد من کد ها را قبل از آن قرار داده بودم
خیلی ممنون
در واقع شما قبل از اینکه عنصری در صفحه ایجاد بشه سعی کردید به پراپرتی هاش دسترسی داشته باشید و باعث چنین خطایی شدید، یعنی اصلا هیچ آبجکتی از عناصر ایجاد نشده که بخواهید از پراپرتی هاش استفاده کنید، متد InitializeComponent در واقع وظیفه ایجاد و به عبارتی وهله سازی عناصر فرم شما رو بر عهده داره و بعد از این متد هست که آنچه در صفحه میبینید نمایش داده میشه.