ورود

View Full Version : سوال: ساخت روبات وب

salamu
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 16:13 عصر
من یوزر و پسورد یه سایت رو دارم و می خوام یه روبات بسازم که با استفاده از کامپوننت ie frame به صورت خودکار دو فیلد رو پر کنه و روی دکمه ی ورود کلیک کنه.بعد از این که به صورت دستی کپچا رو هم رد کردیم روی لینک های مختلف که name یا value ندارن کلیک کنه.در اصل من این رو برای بازی هایی مثل تراوین و نمکسیا می خوام.ممنون از راهنماییتون.

swith1996
شنبه 04 خرداد 1392, 10:58 صبح
من یوزر و پسورد یه سایت رو دارم و می خوام یه روبات بسازم که با استفاده از کامپوننت ie frame به صورت خودکار دو فیلد رو پر کنه و روی دکمه ی ورود کلیک کنه.بعد از این که به صورت دستی کپچا رو هم رد کردیم روی لینک های مختلف که name یا value ندارن کلیک کنه.در اصل من این رو برای بازی هایی مثل تراوین و نمکسیا می خوام.ممنون از راهنماییتون.
سلام یکم بیشتر توضیح بده

saeedhord
شنبه 04 خرداد 1392, 11:17 صبح

با سلام

دریاره این موضوع تو سایت زیاد بحث شده ولی خب

بسم الله الرحمن الرحیم

شما باید اول یه Webbroser در فرم خد قرار بدید
بعد در فرم لود این رو بنویسید

webbroser1.navigate ("www.travian.com")

بعد باید اسم فیل های داخل سایت رو پیدا کنید اگه مرور گرتو جدید باشه کلیک راست کنید رویه user name یا password بعد گزینه اخر یعنی inspect element را بزنید از سورس سایت نام فیلد را بنویسید

حالا در فرم 2 تا تکس باکس بزارید یکی برای user .و password و یه دکمه برای ورود

روی دکمه بنویس

Webbrowser1.Document.All.Item("esme user").Value = Text1.Text

رویه تکس باکس دومم اینو بنویس

Webbrowser1.Document.All.Item("esme Password").Value = Text2.Text

این هم برای رمز دکمه ورود

WebBrowser1.Document.All.Item("name dokme").click

در مورد کپچا من زیاد اطلاعات ندارم دیگر دوستان انشاالله جوابتونو میدن

بعد که وارد اکانت خود شدید حالا میونید اسم فیلد هایه داخله اکانت خود را همینطوری که واسه دکمه تعین کردیم واسه اونا هم درست میکنیم

من در حد چیزی که بلد بودم گفتم ببخشید اگه کم بود موفق باشید :چشمک:

salamu
شنبه 04 خرداد 1392, 20:50 عصر
ممنون ولی اینا رو بلد بودم.به پست دقت کنید تو پست اول هم گفتم دکمه هاش name و value ندارن.کپچا رو هم خودمون رد می کنیم نه برنامه.حتی 3d view هم کمک نکرد چون می تونید ببیند چی رویه چی قرار گرفته و اگه زیریش اسم داشت بازم میشد یه کاری کرد ولی من به این خاطر پست دادم که با جست و جو هم به جایی نرسیدم! البته قصد توهین ندارما ولی این جا جای بحث های به این راحتی که شما فرمودید نیست!

SlowCode
شنبه 04 خرداد 1392, 21:43 عصر
سلام
خب این دکمه یا لینک شما بالاخره داخل یه عنصری هست که آیدی یا کلاس مشخصی داره! شما اگه ممکنه قسمتی از سورس صفحه رو بزار اینجا تا بررسی بشه(البته اگه آدرس سایت رو بگی شاید بهتر باشه).
روش کار اینه که میای از میان عناصر والد اون عنصر یه مورد خاص رو پیدا میکنی و به عنوان یه شی در نظر میگیری بعد به عنصر مورد نظر میرسی.

_behnam_
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:31 عصر
سلام. دوست عزیز در صفحه های که submit هیم نام یا آیدی ندارد راه حل اینه که به جای اینکه دکمه مورد نظر رو پیدا کنی و کلیک کنی روی فرمی که اطلاعات درونش هست submit میکنی.

به صورت های زیر :

WebBrowser1.Document.Forms(1).Submit
WebBrowser1.Document.Forms(0).Submit
WebBrowser1.Document.All("form1").Submit
WebBrowser1.Document.Forms("form1").Submit
WebBrowser1.Document.Form1.Submit

salamu
دوشنبه 06 خرداد 1392, 10:54 صبح
آره خودمم به این نتیجه رسیدم.اینم عکس سایت:
104705

البته اینا برا ورودن و name دارن ولی تو بازی چون دکمه نیستن نمی دونم چی کار کنم.

SlowCode
سه شنبه 07 خرداد 1392, 17:56 عصر
البته اینا برا ورودن و name دارن ولی تو بازی چون دکمه نیستن نمی دونم چی کار کنم.
مهم نیست که دکمه باشه یا نباشه، یه Click. بنویسی کافیه، چه دکمه باشه چه تگ a یا ...

salamu
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 21:26 عصر
مهم نیست که دکمه باشه یا نباشه، یه Click. بنویسی کافیه، چه دکمه باشه چه تگ a یا ...
ببخشید من بد نوشتم.ولی تو هیچ وبی لینک ها name ندارن.فرقش اینه.

محسن واژدی
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 09:10 صبح
ببخشید من بد نوشتم.ولی تو هیچ وبی لینک ها name ندارن.فرقش اینه.

سلام علیکم
میتوانید از index شی استفاده کنید، پست زیر را بررسی کنید:
http://barnamenevis.org/showthread.php?352137-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%84%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-WebBrowser1&p=1552729&viewfull=1#post1552729

موفق باشید

alipoor2009
دوشنبه 13 خرداد 1392, 01:07 صبح
سلام چطوری میشه از کپچا رد شد ؟؟؟ خیلی لازم دارم