PDA

View Full Version : محاسبه قیمت نرم افزار

alizanganeh
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:20 عصر
سلام
میخوام بدونم اگر بخوام روی برنامم قیمت بذارم باید چه مقداری رو تعیین کنم
هدف پخش کلی است و فقط به یک نفر فروخته نمیشه
موضوعش مدیریت دفاتر مشاوره هستش

از امکانات این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :

- اختصاص یک حساب کاربری به هر عضو مورد نیاز مرکز همراه با محدودیت دسترسی ها که توسط مدیر تعیین می شود.
- ثبت و نگهداری مشخصات کامل تمامی مراجعین به مرکز (طبق فیلدهای ارائه شده بهزیستی کشور) .
- اختصاص یک شماره پرونده منحصربفرد به هر مراجع برای سرویس دهی به آن در تمامی قسمت های نرم افزار.
- ثبت و نگهداری تمام جزئیات جلسات مشاوره.
- ارائه انواع جستجو های مختلف در بخش های مختلف مانند جلسات ، مراجعین ، امور مالی و ... .
- ارائه انواع گزارشات از لیست مراجعین ، لیست جلسات ، آمار روزانه ، ماهانه ، سه ماهه و سالانه طبق فرمت دقیق بهزیستی کشور همراه با نسخه چاپی.
- قابلیت ارائه گزارش روزانه ، به تفکیک مشاور و کلی.
- اختصاص یک حساب اختصاصی به هر مشاور برای شناسایی در قسمت های مختلف نرم افزار.
- ثبت تشخیص های مختلف همراه با کد برای راحتی دسترسی و کار.
- ایجاد برنامه کاری برای مشاورین تا هر تاریخی.
- ثبت زمان جلسات رزرو شده ی مراجعین با اختصاص دادن برنامه های مشاورین به آن ها.
- اطلاع رسانی نزدیک ترین جلسه همراه با مشخصات کامل.
- مدیریت وضعیت مالی مراجعین و رسیدگی به آن ها.
- ثبت برنامه های مرکز و قابلیت اطلاع رسانی بموقع در زمان برنامه.
- مدیریت کامل در آمد ها و هزینه ها و چک های دریافتی و پرداختی مرکز همراه با سیستم محاسبه ی آن ها در بازه های ماهانه و سالانه و کل.
- ارائه لیست بده کاران به مرکز برای رسیدگی به وضعیت آن ها.
- قابلیت تست گیری از مراجعین (در حال حاضر تست S.C.L 90 و تست سازگاری دکتر صاحبی در نرم افزار آماده برای استفاده است و در آینده تست های بیشتری اضافه خواهد شد).
- قابلیت تهیه نسخه پشتیبان از تمامی اطلاعات ثبت شده در نرم افزار.
- و همچنین به همراه نسخه آزمایشی که بصورت رایگان در اختیار مرکز قرار گرفته و در صورت رضایت و خریداری ، نسخه آزماشی فعال سازی شده و به نسخه کامل تبدیل می شود.

ممنون

ho3ein.3ven
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 19:48 عصر
سلام .
به نظر من 50 هزار تومن مناسبه واسه این نرم افزار.

SlowCode
جمعه 03 خرداد 1392, 08:44 صبح
سلام
شما ببین این برنامه رو به چند نفر میتونی بفروشی؟
اگه میخوای فقط تو شهر خودتون بفروشی ببین چندتا مدیریت دفاتر مشاوره هست بعد ببین چندتا از این دفاتر حاضرن این برنامه رو ازت بخرن؟
مییخوام اینو بگم که یه طوری نشه که مثلا برنامه رو با قیمت مثلا 50 تومن به 3 تا دفتر بفروشی!!! اینطوری سودی نمیکنی.
چقدر واسش زحمت کشیدی؟ چقدر وقت گذاشتی؟
اگه به این سوالها جواب بدی قیمت بهتری میتونیم بهت پیشنهاد بدیم.

در ضمن از محیط برنامه هم یه عکسی بزار، چون ظاهر برنامه هم مهمه، ممکنه از لحاظ کد نویسی خوب باشه ولی گرافیکش ضعیف باشه، ولی مردم عقلشون به چشمشونه،
البته اگه نسخه آزمایشی رو بدی که دیگه...:لبخند:

m.4.r.m
جمعه 03 خرداد 1392, 21:52 عصر
به قول دوست خوبم محسن اگه تعداد فروش بالا باشه قیمت پایین بده اگه تک مشتری باشه 100 بده .

baran_mehr
جمعه 03 خرداد 1392, 22:02 عصر
سلام
فکر میکنم دوستان دارش شوخی میکنن.برنامه رو زیر 100 تومن بدی یعنی تمام زحمت های خودت رو دور ریختی:لبخندساده:
نه قیمتی بده که ارزش کار خودت رو از بین ببری و نه قیمتی که از انصاف دور باشه
خودت بهتر میدونی چقدر وقت و زمان و دانش صرف کارت کردی و خودت بهترین قیمت رو میتونی بدی
موفق باشد

alizanganeh
جمعه 03 خرداد 1392, 23:50 عصر
ممنون از همه دوستان.
ببینید یک سری نکات هست :
تعداد بالا فروشی این نرم افزار با نرم افزاری مثل هلو یا برلیان و ... فرق میکنه.
اونا میتونن به تموم مشاغل بفروشن و تعداد خریداراشون بی نهایت زیاده
ولی این نرم افزار مخصوص همین کاره و توی مشاغل دیگه کاربرد نداره
البته از این نگذریم که با گرفتن مشاوره از مراکز مشاوره نرم افزار رو نوشتمش و خیلی روش کار کردم و کامله
تموم نیازهای ی دفتر رو بدون استثنا برآورده میکنه و کار باهاشم راحته
حتی فرم هایی که چاپ میگیره هم فرم هاییه که در سطح کشور یکسانه و فورمتش دقیقه

کارایی خیلی بالایی داره و سرعت کار دفتر رو خیلی خیلی بالا میبره
با قیمت 50 یا 100 تومن که ارزش کار خیلی میاد پایین که! ینی انگار دارم میگم به خریدادر که آقا این نرم افزار بدرد نمیخوره !

7 تا عکس از چند قسمت نرم افزار :
http://upload.tehran98.com/img1/1l674ap8az9cc831x6x9.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/h2w6jzj3v300yxjawb30.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/l9610hgq153r20bcr72.jpg
تستی که توی عکس پایین میبینید هنوز براش نرم افزاری ساخته نشده و یک تست دیگه داره که سی دی اون 70/80 تومن قیمتشه
http://upload.tehran98.com/img1/nizv2i3as8fbla1356mr.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/99mgmbmts96myh8m329.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/eoeyrm17ojaxkw0qh24g.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/ncbrwilnao72bopo9atm.jpg

نسخه آزمایشی با کاملش یکیه و در صورت دریافت کد فعال سازی ، به نسخه کامل تبدیل میشه

فقط اینو بگم که محاسباتی که هر ماه باید انجام بده و به بهزیستی تحویل داده بشه حدود 4/5 روز وقت میگیره (تازه اگر مرکزش خیلی پرکار نباشه) که اینجا با 1 کلیک انجام میشه . حالا فکر کن بخوای گزارش سالانه بدی !!!!!!!!!!!
راستی مورد تایید کلینیک مشاوره دانشگاه تهران هم قرار گرفته !

نظرتونو در مورد گرافیکشم بگید و تجدید نظرتونو در مورد قیمت لطف کنید :دی
من خودم روی 350 به بالا فکر میکنم ! (البته بستگی به مرکزش و شهرش و میزان فعالیتشم داره)
. ممنون

siyn71
شنبه 04 خرداد 1392, 00:00 صبح
جالبه آفرین..اما رو گرافیکش بیشتر کار کن..نمیخوام بگم بده نه خوبه اما یه خوررررده گرافیکش باعث شده که برنامتو بچه گونه نشون بده که در حقیقت یه برنامه عالی هستش.

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 06:53 صبح
جالبه آفرین..اما رو گرافیکش بیشتر کار کن..نمیخوام بگم بده نه خوبه اما یه خوررررده گرافیکش باعث شده که برنامتو بچه گونه نشون بده که در حقیقت یه برنامه عالی هستش.

راستش این حرفتو قبول دارم
خودمم همین حسو دارم !
واسه همین مدتیه قصد کردم از برنامه بعدی دیگه این سبک کار کردن رو بذارم کنار و ساده کار کنم.بدون این جور گرافیک ها.مثل نرم افزار هاب حسابداری که توی بازا هست.
ممنون ولی قیمت نگفتی !

hamed_vb
شنبه 04 خرداد 1392, 07:29 صبح
دوست عزیز سلام برنامه جالبی طراحی کردین اما نمی تونم بگم برنامت تا چه حد قشنگه چون کار نکردم باهاش اما معلومه وقت و سلیقه بالایی براش خرج کردی موفق باشی منم مثل دوستان به شما توصیه می کنم سبک سنگین و رسمی به نرم افزارت بدی اینطوری مبلغ نرم افزارت میره بالا چون یه حالت به اصطلاح کت و شلواری بهش میدی اما اینطوری اسپورته و واسه یه مکان اداری و سازمانی خوب نیست:D
گرچه مثال جالبی نزدم اما خواستم واضح بهتون منظورمو بگم

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 09:27 صبح
دوست عزیز سلام برنامه جالبی طراحی کردین اما نمی تونم بگم برنامت تا چه حد قشنگه چون کار نکردم باهاش اما معلومه وقت و سلیقه بالایی براش خرج کردی موفق باشی منم مثل دوستان به شما توصیه می کنم سبک سنگین و رسمی به نرم افزارت بدی اینطوری مبلغ نرم افزارت میره بالا چون یه حالت به اصطلاح کت و شلواری بهش میدی اما اینطوری اسپورته و واسه یه مکان اداری و سازمانی خوب نیست:D
گرچه مثال جالبی نزدم اما خواستم واضح بهتون منظورمو بگم

آره قبول دارم.البته اینم بگم که محل مورد استفاده این برنامه اداره نیست دیگه.یک مرکز شخصیه.
ولی درسته .
البته من به چندتا استاد دانشگاه نشون دادم ، اونا در مورد همه چیز گفتن بجز گرافیک (حالا یا قبول داشتن گرافیک رو یا اینکه تمرکزشون فقط روی کد بود)
بازم ممنون

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 09:27 صبح
دوستان کسی سایتی رو نمیشناسه که بشه نرم افزار رو بصورت آنلاین بفروش گذاشت اونجا ؟

m.4.r.m
شنبه 04 خرداد 1392, 15:19 عصر
داداش برنامت رو می گی زحمت کشیدم و قیمت پایین بدم ارزش کار میاد پایین پس یه چند تا پیشنهاد هم من میدم بهت برنامت کامل و بهتر بشه :
1- زیاد از رنگ سیاه استفاده کردی ( اذیت می کنه )
2- به جای DataGrid حتما و حتما از Vsflexgrid استفاده کن نداشتی بگو برات پ.خ کنم .
3- منوهات قشنگ بودن هم سعی کن تو تصویر هاش png استفاده کنی تا اون سفیدی پشت عکس معلوم نباشه
4- ظاهر برنامه قیمت برنامه رو معلوم نمی کنه کدی که نوشتی محاسباتی که انجام دادی اینا اگه واقعا چشم گیر باشن ارزش داره برنامت رو 500 به بالا هم بفروشی .

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 15:35 عصر
داداش برنامت رو می گی زحمت کشیدم و قیمت پایین بدم ارزش کار میاد پایین پس یه چند تا پیشنهاد هم من میدم بهت برنامت کامل و بهتر بشه :
1- زیاد از رنگ سیاه استفاده کردی ( اذیت می کنه )
2- به جای DataGrid حتما و حتما از Vsflexgrid استفاده کن نداشتی بگو برات پ.خ کنم .
3- منوهات قشنگ بودن هم سعی کن تو تصویر هاش png استفاده کنی تا اون سفیدی پشت عکس معلوم نباشه
4- ظاهر برنامه قیمت برنامه رو معلوم نمی کنه کدی که نوشتی محاسباتی که انجام دادی اینا اگه واقعا چشم گیر باشن ارزش داره برنامت رو 500 به بالا هم بفروشی .

خوب آره سیاهه و اصلا اول چون میخواستم برای جایی که مرکز مشاوره است بذارم ، خواستم تیره نباشه ولی چون به چندتا مرکز نشون دادم و گفتن مشکل نداهر ، به استادمم نشون دادم و گفت مهم نظر مراکزه ، واسه همین تغییر ندادمش !
راستش با Vsflexgrid تابحال کار نکردم !
برای منو از gif استفاده کردم و جهت اطلاع توی vb اصلا نمیشه png استفاده کرد (تا جایی که من میدونم و خیلی سعی کردم بشه ولی نشد !)
درسته توی محاسباتش میگم راحتی کار رو خیلی افزایش میده. هزاران بار تست شده و چند ماهه که توی یک مرکز داره ازش استفاده میشه و تابحال هیچ باگی نداشته.
ولی میترسم بگم مثلا 500 ولی کسی نخره !
با این قضیه چیکار کنم ؟!!!!!!!

h_a_m_i_d
شنبه 04 خرداد 1392, 15:35 عصر
فقط در جواب دوست عزیزمون میگم کاربری که داره استفاده میکنه همیشه به گرافیک بیشتر اهمیت میده الان همین سیستم عامل های گرافیکی مایکروسافت چرا اینقدر مورد توجه قرار گرفت در حالی که سیستم عامل های لینوکسی هم هستن که از هسته کامل تری هم برخوردارن
کاربر شما که برنامه نویس نیست بگه کدش قوی هست
کد مهمه اما گرافیک مهمتره
عقل مردم به چشمشونه البته میتونید کد هم ببرید پیش مشتری بگید چقدر سورس نوشتین :قهقهه:
اگه گرافیک رو درست کنی فکر کنم بهتر بتونی بفروشیش کلا قالبت رو باید عوض کنی اون عکس های بالارو هم که فکر کنم از jpg استفاده کردی حتما تبدیل کن به png اینطوری خیلی زشت شده
اگه در نوشتن برنامت از استاندارد استفاده کردی خیلی راحت میتونی قالب رو عوض کنی
اما خلاصه مطلب این گرافیکه که به کاربر میگه این برنامه چه کارایی داره کاربر با گرافیک برنامه داره 24 ساعت کار میکنه حتما توصیه میکنم روانشناسی رنگ ها رو بخونین
و یک رنگ رو انتخاب کنید که نه چشم کاربر رو اذیت کنه و هنگام استفاده از برنامه بهش ارامش بده
حدودا مثل ابی کم رنگ
ولی با این اینترفیس زیاد قیمت نمیخوره

siyn71
شنبه 04 خرداد 1392, 16:35 عصر
سلام..من چند تا نمونه عکس از محیط پروژه ام که برای مدیریت حوزه علمیه نوشتمو میزارم .. و یک میلیون و دوبیست قراردادشو زدم.
http://s2.picofile.com/file/7777513224/3.jpg

http://s2.picofile.com/file/7777513545/4.jpg

http://s2.picofile.com/file/7777514294/5.jpg

اگه عکسا لود نشد .. با فایرفاکس امتحان کنین.
-----------------------------------------------------

راستی معمولا vb6 عکسای با فرمت png رو نمیزاره لود کنیم .. من برا اینکار تصاویرای png رو میبرم تو فتوشاپ تبدیل میکنم به فرمت gif بعد میارم تو vb این فرمت هم مثل png حاشیه هارو حذف شده نگه میداره

--------------------------------------------------

یکی از آشناهامون یه نرم افزار برای مدیریت کافی نت زده که عاللللللللللللللللللللللل لیه .. اونقدر تو گرافیکش خوب کار کرده که حرف نداره.. گفتن با دلفی و vb زدن برنامه رو ..اما به نظرم بدک نیست گرافیک برنامشو هم ببینین ..ممکنه به درد بخوره..جالبه حتما سری بزنین.

http://aras-soft.com/

یا علی

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 20:00 عصر
فقط در جواب دوست عزیزمون میگم کاربری که داره استفاده میکنه همیشه به گرافیک بیشتر اهمیت میده الان همین سیستم عامل های گرافیکی مایکروسافت چرا اینقدر مورد توجه قرار گرفت در حالی که سیستم عامل های لینوکسی هم هستن که از هسته کامل تری هم برخوردارن
کاربر شما که برنامه نویس نیست بگه کدش قوی هست
کد مهمه اما گرافیک مهمتره
عقل مردم به چشمشونه البته میتونید کد هم ببرید پیش مشتری بگید چقدر سورس نوشتین :قهقهه:
اگه گرافیک رو درست کنی فکر کنم بهتر بتونی بفروشیش کلا قالبت رو باید عوض کنی اون عکس های بالارو هم که فکر کنم از jpg استفاده کردی حتما تبدیل کن به png اینطوری خیلی زشت شده
اگه در نوشتن برنامت از استاندارد استفاده کردی خیلی راحت میتونی قالب رو عوض کنی
اما خلاصه مطلب این گرافیکه که به کاربر میگه این برنامه چه کارایی داره کاربر با گرافیک برنامه داره 24 ساعت کار میکنه حتما توصیه میکنم روانشناسی رنگ ها رو بخونین
و یک رنگ رو انتخاب کنید که نه چشم کاربر رو اذیت کنه و هنگام استفاده از برنامه بهش ارامش بده
حدودا مثل ابی کم رنگ
ولی با این اینترفیس زیاد قیمت نمیخوره

من عکسای png رو با فوتوشاپ تبدیل به gif میکنم بصورت transparent بعد میام توی vb میذارم و مثل اینا پس زمینه سفید میذاره.
ممنون بابت راهنمایی.

alizanganeh
شنبه 04 خرداد 1392, 20:02 عصر
سلام..من چند تا نمونه عکس از محیط پروژه ام که برای مدیریت حوزه علمیه نوشتمو میزارم .. و یک میلیون و دوبیست قراردادشو زدم.
http://s2.picofile.com/file/7777513224/3.jpg

http://s2.picofile.com/file/7777513545/4.jpg

http://s2.picofile.com/file/7777514294/5.jpg

اگه عکسا لود نشد .. با فایرفاکس امتحان کنین.
-----------------------------------------------------

راستی معمولا vb6 عکسای با فرمت png رو نمیزاره لود کنیم .. من برا اینکار تصاویرای png رو میبرم تو فتوشاپ تبدیل میکنم به فرمت gif بعد میارم تو vb این فرمت هم مثل png حاشیه هارو حذف شده نگه میداره

--------------------------------------------------

یکی از آشناهامون یه نرم افزار برای مدیریت کافی نت زده که عاللللللللللللللللللللللل لیه .. اونقدر تو گرافیکش خوب کار کرده که حرف نداره.. گفتن با دلفی و vb زدن برنامه رو ..اما به نظرم بدک نیست گرافیک برنامشو هم ببینین ..ممکنه به درد بخوره..جالبه حتما سری بزنین.

http://aras-soft.com/

یا علی

این دیگه گرافیکش عالیه.
درسته یکم گرافیک برنامم حرفه ای نیست و شکل پروژه دانشجوی داره.
ولی فکر کنم برای این قشری که میخوام اینو بهشون بدم که هیچی از این چیزا سرشون نمیشه خوب باشه
از نرم افزار بعدی حتما این نکات رو مورد نظر قرار میدم.
بازم ممنون.

m.4.r.m
شنبه 04 خرداد 1392, 23:48 عصر
عقل مردم به چشمشونه البته میتونید کد هم ببرید پیش مشتری بگید چقدر سورس نوشتین
به عرض شما هم برسونم که به جای اسپم دادن جواب بدین که چی تو برنامش اضافه یا کم بشه بهتر میشه یا نه من اینو گفتم به خاطر اینکه اگه برنامه شما تو محاسبات انجام گرفته از محاسباتی مثل محاسبات هوش مصنوعی انجام گرفته باشه خوب بالطبع هزینه نرم افزار میره بالا نه اگه محاسبات یه سری محاسبات جمع و تفریق باشه لزومی نداره بیای 500 تومان قیمت بزاری شما می تونی از کامپوننت های Codejock استفاده کنی تا زیبایی برنامت دو چندان بشه در کل قیمت گذاشتن روی نرم افزار بر اساس کیفیت برنامه ، امکانات بالا ، داشتن رابط کاربری خوب و ... تخمین زده میشه شما خودت برای این برنامه تمام آیتم های نرم افزاری رو بنویس و نمره بده به نرم افزار خودت بعدا قیمت بزار رو نرم افزار

h_a_m_i_d
دوشنبه 06 خرداد 1392, 00:47 صبح
دوست عزیز ببین هروقت خواستی یک برنامه بنویسی خودت رو سعی کن بذاری در جای نفر مقابلت خودت رو یک ادم فرض کن که میخوای یک برنامه رو بخری و بعد برنامه رو برای خودت بالا بیار
امکانات و گرافیک رو برانداز کن ببین واقعا از همه لحاظ میتونه ارضات کنه یا نه
تا وقتی برنامه پخش نشده راحت میتونی تغییرات عمده بدی تو برنامه
بعد هم به عنوان یک نصیحت عرض میکنم
از دوره VB6 خیلی گذشته الان VB2012 هم امده که خیلی راحت تر میتونید به مشتری هاتون کمک کنید بعدا تبدیل کدها به ورژن های بالاتر خیلی سخته
شما نیاز نیست VB6 رو برداری با 100 نوع کامپوننت که سرعتو میارن پایین گرافیکت رو ببری بالا
البته فقط گرافیک هم نیست کلا VB2012 و VB2010 خیلی کارو راحت تر کردند برای برنامه نویسای خلاقی مثل شما
این گرافیک که من گفتم پایینه شاید در زمان عرضه VB6 بهترین بوده
اما الان با عرضه نسخه های جدید هست که شما شاید فکر کنید پروژتون شکل پروژه دانشجویی شده
به نظر من بهتره کلا به ورژن بالاتری بری تا بتونی راحت تر مشتری هاتو تو مشت خودت نگاه داری
بازم نظر نظر خودته قصد دخالت ندارم
نظر شخصی بود

SlowCode
دوشنبه 06 خرداد 1392, 06:24 صبح
اوه اوه ببین چه خبره اینجا:کف:
بابا یکم آروم تر، والا ارزششو نداره! siyn71 (http://barnamenevis.org/member.php?280349-siyn71) جان خودتو ناراحت نکن از اینجور اتفاقات زیاد می افته بعد یه مدت خسته میشی و اصلا جوابشونو نمیگی.
ولی برام جالب بود آقای حمید خان

شما نیاز نیست VB6 رو برداری با 100 نوع کامپوننت که سرعتو میارن پایین گرافیکت رو ببری بالا
اگه هزارتا کامپوننت به وی بی اضافه کنیم بازهم سرعتش از برنامه های دات نت بیشتره! هرچند با یه کامپوننت Codejock همه چی حله.

شما با VS2012 هرچی درست میکنی بیار بده من فتوکپیش رو با vb 1998 درست کنم! خوبه؟

البته فقط گرافیک هم نیست کلا VB2012 و VB2010 خیلی کارو راحت تر کردند برای برنامه نویسای خلاقی مثل شما
درسته کلا VS20## کارها رو راحت تر کرده ولی علاوه بر خوبیش یه بدی هم داره! خوبیش اینه که کارها رو راحت کرده بدیش هم اینه که نمیدونی چیکار میکنی؟!پشت این کلاس ها و توابع چی میگذره؟مثلا یه دونه میزنی rotate عکس رو میچرخونه! خب این چیکار میکنه؟ ولی تو وی بی به خاطر نواقصی که داره آدم مجبور میشه خودش اونا رو با توابع api درست کنه و مسئله رو میفهمه ولی اکثر دات نت کارها نمیفهمن!
بهتره این بحث رو اینجا ادامه ندیم، ولی اگه مایلی با پ.خ از عقایدت دفاع کن.

در مورد برنامه آقای زنگنه هم اگه از سبک اون برنامه مدیریت کافی نت که دوستمون لینکش رو دادن خوشت اومد میتونی با ribon های CodeJock مثل اون رو درست کنی ولی من پیشنهاد نمیکنم چون خیلی آدما ازش استفاده کردن یکم خسته کننده شده. به نظرم بهتره با ابزار Group , tab کامپوننت CodeJock سبک خودتو بزنی.

alizanganeh
دوشنبه 06 خرداد 1392, 08:45 صبح
دوست عزیز ببین هروقت خواستی یک برنامه بنویسی خودت رو سعی کن بذاری در جای نفر مقابلت خودت رو یک ادم فرض کن که میخوای یک برنامه رو بخری و بعد برنامه رو برای خودت بالا بیار
امکانات و گرافیک رو برانداز کن ببین واقعا از همه لحاظ میتونه ارضات کنه یا نه
تا وقتی برنامه پخش نشده راحت میتونی تغییرات عمده بدی تو برنامه
بعد هم به عنوان یک نصیحت عرض میکنم
از دوره VB6 خیلی گذشته الان VB2012 هم امده که خیلی راحت تر میتونید به مشتری هاتون کمک کنید بعدا تبدیل کدها به ورژن های بالاتر خیلی سخته
اما الان با عرضه نسخه های جدید هست که شما شاید فکر کنید پروژتون شکل پروژه دانشجویی شده
به نظر من بهتره کلا به ورژن بالاتری بری تا بتونی راحت تر مشتری هاتو تو مشت خودت نگاه داری
بازم نظر نظر خودته قصد دخالت ندارم
نظر شخصی بود

خوب یک توضیحات مختصری در مورد vb2012 بگید .
چطوریه کار باهاش؟
کدهاش همون vb معمولی هستش یا چیزایی توی کموزیاد شده ؟
نحوه کار با ابزار هاش فرق کرده؟
اگر فرقش خیلی زیاد نباشه که همین الان vb6 رو uninstall میکنم :دی
چون قبلا از vb2012 استفاده کردم و خیلی عالیه.
ممنون

alizanganeh
دوشنبه 06 خرداد 1392, 08:45 صبح
در مورد برنامه آقای زنگنه هم اگه از سبک اون برنامه مدیریت کافی نت که دوستمون لینکش رو دادن خوشت اومد میتونی با ribon های CodeJock مثل اون رو درست کنی ولی من پیشنهاد نمیکنم چون خیلی آدما ازش استفاده کردن یکم خسته کننده شده. به نظرم بهتره با ابزار Group , tab کامپوننت CodeJock سبک خودتو بزنی.

منظورت از tab همون tab گذاشتن سادست درسته ؟
ینی مثل اونا گرافیک بالا مثل ofiice 2010 نباشه
درسته ؟!

m.4.r.m
دوشنبه 06 خرداد 1392, 13:54 عصر
اقا کش نده بحث رو الکی باعث دعوا بین بچه ها میشی این وسط هم معلوم نیست چند نفر بلاک بشن برنامه رو درست بساز ، اصولی طراحی کن با قیمت خوب بفروش و السلام .

h_a_m_i_d
دوشنبه 06 خرداد 1392, 17:22 عصر
دوستان اینم اخرین حرفی که میزنم اقای محسن 15 به نظر شما مایکروسافت برنامه تازه ای که مینویسه از برنامه قبلیش ضعیف تره
میدونید چند نفر دارن رو این پروژه کار میکنن که علاوه بر گرافیک کارایی برنامه رو ببرید بالا حرف شما مثل اینه که برید اون کامپیوتر قدیمی هاررو با سی پی یو 1.5 گیگا هرتز راه بندازی بگی از کامپیوتر ci7 بهتره یا مثلا بگیم office 2000 بهتره از office 2012
البته توجه داشته باشید همون vb6 هم .net حساب میشه و .net frame work میخواد برای اجرا شدن ولی به صورت پیش فرض روی کامپیوتر ها نصب هست

خوب یک توضیحات مختصری در مورد vb2012 بگید .
چطوریه کار باهاش؟
کدهاش همون vb معمولی هستش یا چیزایی توی کموزیاد شده ؟
نحوه کار با ابزار هاش فرق کرده؟
دوست عزیز ابزارهای خوبی اضافه شده که باعث سرعت و کارایی بالاتر برنامه شده کدها در بعضی نواحی تغییراتی داشته اند اما خیلی شبیه به همون vb6 هست بازم نظر با خودتونه اگه فکر میکنید ورژن های قدیمی از ورژن های جدید قوی ترن بسم الله ما هم برایتان ارزوی پیشرفت داریم
من خودمم vb6 کار میکردم اما هنگامی که واقعا برانداز کردم دیدم ورژن های جدید بهتره
من به جای شما بودم همین الان نصب میکردم vb2012 رو و بعد از 15 روز کار نظر میدادم
-------
بعد هم هرکس که خودشو یک برنامه نویس حرفه ای میدونه باید بدونه که استفاده از کامپوننت هم باعث ایجاد وابستگی در پروژه و تازه کار جلوه دادن کار میشه
با تشکر
سوال داشتید میخواستید دفاع کنید یا .... بهم پیام بدید

h_a_m_i_d
سه شنبه 07 خرداد 1392, 15:05 عصر
با سلام بابا یک سورس که دیگه اینهمه نظرسنجی اینا نمیخواد سورس نوشتی نگاه میکنی به طرف تا جایی که میتونی بهش بالا حساب میکنی حالا بیای نظر 100000 نفرو بپرسی چی بشه
قیمت سورس = بالاترین قیمتی که میتونی براش بگیری
در اخر هم از همه دوستانی که بهشون توهین شد عذرخواهی میکنم

alizanganeh
سه شنبه 07 خرداد 1392, 23:24 عصر
من فقط خواستم نظر بچه ها رو بدونم
عذر میخوام اگر تاپیک باعث دلخوری واقعی و جدی شد
ممنون

h_a_m_i_d
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 13:11 عصر
من فقط خواستم نظر بچه ها رو بدونم
عذر میخوام اگر تاپیک باعث دلخوری واقعی و جدی شد
ممنون
نه دوست عزیز مشکل از شما نیست تا ادم حرف میزنه یکی میگه اسپم نده یکی هم دیگه هم که ..............
بهتره که ادم اول فکر کنه بعد حرف بزنه کاش این قانون هم به برنامه نویس اضافه میشه
مشکلات بعضی ها رو میگم خواستن اصلاح شن نخواستن هم
دوست عزیز شما که میگی اسپم نده طرف داره در رابطه با قیمت سوال میپرسه شما اولا به من میگید اسپم نده دوما میگید بگید چیا به پروژش اضافه کنه !!
دوست عزیزی که من ندیدم پیامشونو چون حذف شده بود نمیدونم چی گفتی ولی اگه به من چیزی گفتی فقط میخوام بدونی من هم سن تو با زبان های برنامه نویسی کار کردم برو فرهنگ یاد بگیر که دو نفر دیگه که دارن با هم حرف میزنن مشکل رو خودشون میتونن حل کنن نیازی به
این حرف ها فقط برای اصلاحیه صادر شد فکر نکم نیازی هم به حذفش باشه
و اما سوال جناب
ببین دوست عزیز قیمت برای هر شخصی بسته به خود طرف هم فرق میکنه اخه شاید کسانی باشند که اگر برنامه جامع حسابداری هم بنویسی براشون مثل پروژه دانشجویی میمونه
من هر کاری هم بکنم نمیتونم بفهمم شما چقدر برای برنامت وقت گذاشتی چقدر براش زحمت کشیدی چه امکاناتی داره
بهترین کسی که میتونه قیمت بذاره خوده شخصه که برنامه رو نوشته چون همه اینا رو میدونه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اخر هم اگه به کسی توهین شد عذر میخوام

vbhamed
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 15:48 عصر
سلام
h_a_m_i_d (http://barnamenevis.org/member.php?220176-h_a_m_i_d) عزيز، لطفا به عنوان تاپيك نگاه كنيد
دوستمون alizanganeh (http://barnamenevis.org/member.php?233233-alizanganeh) اومده تا نظر بچه ها رو راجع به قيمت گذاري بدونه
حالا به نظر شما اينجا جاي بحث راجع به اينه كه كدام زبان برنامه نويسي بهتره

حرفه اي بودن به اينكه از چه زباني استفاده مي‌كنيد نيست، درسته كه بعضي زبانها راحت ترن، امكانات بيشتري دارن و ... اما اينها فقط براي برنامه نويسه و جاي بحثش اينجا نيست، ضمن اينكه اصلا بحث راجع به اين موارد معمولا فايده چنداني نداره و شايد هم به دعوا و ناراحتي ختم بشه
چيزي كه مهمه خروجي كار شماست، مشتري يك محصول با كاركرد راحت و ساده، شكيل و پرسرعت مي‌خواد همين
اينكه چطوري و با چه زباني نوشته بشه، اصلا مهم نيست، بعضي از مشتري ها هم كه ممكنه راجع به زبان و ... سؤال كنند به خاطر اينه كه ممكنه فكر كنن با فلان زبان سرعت برنامشون بهتر ميشه يا مزاياي ديگه ولي شما به عنوان برنامه نويس اگر بتوني با هر زباني اين مزايا رو بهش بدي ديگه بحث هاي فني كار اهميتي براي اون نداره
Vb6 زبان خوب و پر سرعتي هست، كد Native هم توليد مي‌كنه كه امنيت نرم افزار رو از نظر قفل شكني خيلي بالاتر از دات نت مي‌بره
در عوض دات نت امكانات بسيار متنوع و تكنولوژي هاي جديدي داره و كار برنامه نويس رو راحت و سرعت توليد نرم افزار رو خيلي بالا برده
هر كس مي‌تونه با توجه به مزايا و معايب هر زبان يكي رو انتخاب كنه، قرار نيست ما بيايم به زور عقايد خودمون رو به بقيه تحميل كنيم و نمي‌تونيم هم اينكار رو انجام بديم
اميدوارم اين بحث همين جا خاتمه پيدا كنه و تاپيك بيشتر از اين منحرف نشه

siyn71
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 17:56 عصر
لطفا دلگرم شده و به ادامه کار خود بپردایزید یا حق:لبخند: