PDA

View Full Version : راستچین کردن قالب

naserzadeh
جمعه 03 خرداد 1392, 01:10 صبح
من یک قالب دانلود کردم وقتی میخوام راستچین کنم بهم میریزه و اینکه وقتی میخوام منوهامو فارسی تایپ کنم منو ناپدید میشه ولی با انگلیسی مشکلی نداره ؟؟؟

mehbod.rayaneh
جمعه 03 خرداد 1392, 01:39 صبح
سلام
باید فایل استایل را هم ویرایش کنید.
فونتهایی ک توی سایت استفاده شده را به tahoma یا 1 فونت فارسی تغییر بدید تا مشکل زبان پارسی برطرف بشه :)

moalla
جمعه 03 خرداد 1392, 09:20 صبح
تو گوگل سرچ کنید آموزش فارسی کردن قالب
آموزشهای زیادی براش نوشته شده.
کار اصلی که باید انجام بدین راست به چپ کرده که با تغییر این تا سی اس اس انجام میشه
float: right
direction: rtl
همیشه این دوتا رو به body نسبت بدین چون اکثر مواقع 80 درصد یا شایدم کامل مشکل حل بشه
اینطوری css به همه بدنه به ارث میرسه
باز ممکنه جاهایی نیازبه تغییرات بیشتر داشته باشه که دوباره با بصورت دستی این کارو انجام بدین
من شخصا با ابزار توسعه کروم و یا افزونه firebug تست میکنم که کدوم css نیاز به تغییر داره

موفق باشی دوست من

naserzadeh
جمعه 03 خرداد 1392, 10:53 صبح
تمام این کارا را انجام دادم واینکه فونت هم به byekan تبدیل کردم ولی نشد

forestasphalt
جمعه 03 خرداد 1392, 11:26 صبح
برای اینکه منوها فارسی بشه 2 تا کد جاوااسکریپتی که بالا صفحه وجود داره یا پاک کن یا به توضیحات تبدیلش کن
<script type="text/javascript" src="js/cufon-yui.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/cufon-replace.js"></script>
این 2 فایل مربوط به فونت میباشد
اون ul که دارای کلاس class="pagination" هست float=right کن و عکس thumb-sprite.png که در پوشه images هست رو تعغیر جهت بده (یکم باید کارهای فتوشاپی بکنی تا جهت عکس عوض بشه:بامزه:)

naserzadeh
جمعه 03 خرداد 1392, 11:40 صبح
برای اینکه منوها فارسی بشه 2 تا کد جاوااسکریپتی که بالا صفحه وجود داره یا پاک کن یا به توضیحات تبدیلش کن
<script type="text/javascript" src="js/cufon-yui.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/cufon-replace.js"></script>
این 2 فایل مربوط به فونت میباشد
اون ul که دارای کلاس class="pagination" هست float=right کن و عکس thumb-sprite.png که در پوشه images هست رو تعغیر جهت بده (یکم باید کارهای فتوشاپی بکنی تا جهت عکس عوض بشه:بامزه:)

مشکل اینجاست که با برداشتن اونا css مربوط به انیمشن بالای سایت از بین میره منظورم اینه که وقتی روی گزینها کلید میکنی دیگه عکس العملی نشون داده نمیشه

<ul class="pagination">
<li><a href="#" rel="0"><span>Web Hosting</span><small>Get more information</small></a></li>
<li><a href="#" rel="1"><span>Broadband</span><small>Get more information</small></a></li>
<li><a href="#" rel="2"><span>Email Hosting</span><small>Get more information</small></a></li>
<li><a href="#" rel="3"><span>Dedicated</span><small>Get more information</small></a></li>
</ul>

اینا رو میگم

forestasphalt
جمعه 03 خرداد 1392, 11:51 صبح
خب فقط <script type="text/javascript" src="js/cufon-replace.js"></script> توضیحش کن و عکس هم با فتوشاپ تعغیر جهت بده

naserzadeh
جمعه 03 خرداد 1392, 12:00 عصر
خب فقط <script type="text/javascript" src="js/cufon-replace.js"></script> توضیحش کن و عکس هم با فتوشاپ تعغیر جهت بده
نشد وقتی این کارو میکنم عکسی که وقتی چپ چین هستش میاد روی قسمت راست میفته روی متنها بهم میخوره
نهایتا فایل جاوا را تصحیح کردم درست شد

forestasphalt
جمعه 03 خرداد 1392, 12:07 عصر
من فایل <script type="text/javascript" src="js/cufon-replace.js"></script> متنش کردم اکی شد برام
موفق باشی دوست عزیز

naserzadeh
جمعه 03 خرداد 1392, 13:00 عصر
میشه فایلی که درست کردی برام بفرستی

mikhak001
شنبه 21 تیر 1393, 23:24 عصر
برای لود کردن همه نقشه های آنلاین درون نرم افزار گوگل ارث به این سایت برید
http://booken.xzn.ir/%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C/