PDA

View Full Version : مشکل در InteliJ Community 12 - لطفاٌ کمک کنید

Mousavmousab
جمعه 03 خرداد 1392, 11:08 صبح
سلام

من می خوام برنامه های سیستم عامل اندروید را با InteliJ Community که مخصوص نوشتن برنامه های اندروید است ، Run کنم . یا کد بزنم. بالاخره از این به بعد با این محیط ، برنامه نویسی کنم.

توی سایت خود جاوا آموزشش را گذاشته ، منتها من آخر کار با خطایی روبرو می شم.
این آدرس سایت جاوا (http://confluence.jetbrains.com/display/IntelliJIDEA/Build+and+Run+the+Application)که آموزش گذاشته
اینم عکس خطایی که اتفاق می افته :

104604

از دوستان خواهش می کنم در این مورد به من کمک کنند. من همه چیز را نصب کردم و فقط گیرم این مورد است.

موفق باشید.

Mousavmousab
جمعه 03 خرداد 1392, 11:12 صبح
این عکس بالایی- دومی اشتباهی درج شد. زیاد بهش دقت نکنید.
می دونید چرا با Eclipse کد نمی زنم ؟ چون واقعاٌ درد و سره - البته در مقایسه با InteliJ این طور است .
آن هایی که با InteliJ کد نزدن نمی دونن من چی می گم.
بالاخره دوستان کمکم کنید.

هانی هاشمی
جمعه 03 خرداد 1392, 14:28 عصر
sdk android رو تنظیم کردید ؟!؟

http://stackoverflow.com/questions/5271182/how-do-i-set-up-intellij-idea-for-android-applications

مبین رنجبر
جمعه 03 خرداد 1392, 14:33 عصر
یکی از شایع ترین دلایل این خطا ، بلاک شدن لوکال آی پی یا همون localhost است.نرم افزارهایی نظیر پروک%س^ی فایر و یا نرم افزار های مانیتورینگ آی پی لوکال رو در کنترل خویش میگیرند و در گاهی مواقع بلاک میکنند.اگر این برنامه ها در حال اجرا هست آن ها را کاملا ببندید.

هانی هاشمی
جمعه 03 خرداد 1392, 19:48 عصر
باسه اینکه بهتر متوجه بشین بیشتر توضیح می دم

به منوی File -> Project Structure برید و در قسمت SDKs بر روی + کلیک کنید و آدرس android-sdk‌ رو که دانلود کردید بهش بدید.
intellij خیلی سبک تره نسبت به eclipse ,با این که رم سیستم من پایینه اما خیلی خوب کار می کنه خدایش , خیلی محیط ساده تر و یک پارچه تری هم داره

Mousavmousab
جمعه 03 خرداد 1392, 21:00 عصر
سلام
اصلاٌ هیچ نرم افزار filter shekani ندارم. چند ماه پیش که psiphone3 اجرا می کردم. الان چند ماهی است که اجراش نمی کنم.
SDK هم 100% نصب هست.
اگه مورد دیگه ای هست به من بگید.

Mousavmousab
جمعه 03 خرداد 1392, 21:01 عصر
باسه اینکه بهتر متوجه بشین بیشتر توضیح می دم

به منوی File -> Project Structure برید و در قسمت SDKs بر روی + کلیک کنید و آدرس android-sdk‌ رو که دانلود کردید بهش بدید.
intellij خیلی سبک تره نسبت به eclipse ,با این که رم سیستم من پایینه اما خیلی خوب کار می کنه خدایش , خیلی محیط ساده تر و یک پارچه تری هم داره

من 100% با شما موافقم که InteliJ بهرته. منتها من الان توش گیرم.
بچه ها کمکم کنید.

Mousavmousab
جمعه 03 خرداد 1392, 21:13 عصر
دوستان اگه این مشکل برای برنامه های دیگه مثل فیلتر شکن باشه ، پس با تعویض ویندوز و نصب این برنامه ها دیگه نباید این پیام خطا را بده درسته ؟
می خوام نظر شما را در مورد تعویض ویندوز بدونم. تعویض کنم ؟
بچه ها من خیلی دوست دارم برای موبایل برنامه بنویسم. ولی نمی توم و خیلی حالم گرفته.

مبین رنجبر
جمعه 03 خرداد 1392, 23:12 عصر
دوستان اگه این مشکل برای برنامه های دیگه مثل فیلتر شکن باشه ، پس با تعویض ویندوز و نصب این برنامه ها دیگه نباید این پیام خطا را بده درسته ؟
می خوام نظر شما را در مورد تعویض ویندوز بدونم. تعویض کنم ؟
بچه ها من خیلی دوست دارم برای موبایل برنامه بنویسم. ولی نمی توم و خیلی حالم گرفته.

در لینک های زیر این مشکل شما بحث شده است و به ترتیب راه حل هایی که مطرح شده است و جواب داده است رو براتون لیست میکنم:

غیرفعال کردن فایروال
اجرا کردن IntelliJ با یوزر ادمین
صحیح نبودن فولدر اس دی کی اندروید
خاتمه پراسس adb در Task Manager و اجرای دوباره امولاتور

منبع :
http://stackoverflow.com/questions/14531830/i-cant-debbug-applications-adb-is-not-responding
http://stackoverflow.com/questions/5343670/adb-server-not-responding

Mousavmousab
شنبه 04 خرداد 1392, 22:37 عصر
سلام

من فایروال را غیر فعال کردم. در ویندوز 8
با Run as administrator برنامه را اجرا کردم
فکر می کنم مسیر SDK من درست است.
در Task manager من adb.exe را نمی بینم که خاتمش بدم. اگه میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین

دوستان از این تصویر چیزی دستگیرتون میشه ؟

104669

مبین رنجبر
یک شنبه 05 خرداد 1392, 11:20 صبح
سلام

من فایروال را غیر فعال کردم. در ویندوز 8
با Run as administrator برنامه را اجرا کردم
فکر می کنم مسیر SDK من درست است.
در Task manager من adb.exe را نمی بینم که خاتمش بدم. اگه میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین

دوستان از این تصویر چیزی دستگیرتون میشه ؟

104669

خوب مشکل از همین جاست.شما پراسس adb رو در Task Manager نمیبید چون در لیست SDK ها ، Android SDK Platform-tools رو دانلود و نصب نکردید.

در SDK Manager باید حداقل های زیر نصب بشه :

Android SDK Tools - که نصب کردید
Android SDK Platform-tools
ARM EABI v7a System Image
SDK Platform - که نصب کردید

Mousavmousab
یک شنبه 05 خرداد 1392, 13:58 عصر
سلام
خدا را شکر فعلاٌ مشکل پیدا شد.

من طبق گفته های آدرس زیر عمل کرده بودم اول JDK را نصب کردم.
بعدSDK را نصب کردم ، مرحله سوم SDK platform Android 2.1 را دانلود و از Zip خارج کردم و در آدرسی که گفته بود قرار دادم.

آدرسی که توی سایت Androidcode.ir گفته بود این بود :
C:\Useres\q\AppData\Local\Android\android-sdk\platforms
من بعد از خارج کردن فایل دانلود شده آن را در مسیر بالا در پوشه platforms قرار دادم

الان توی سیستم من آدرس بالا به این شکل تکمیل شده :

C:\Users\MousaDebuger\AppData\Local\Android\androi d-sdk\platforms\android-7

که در پوشه android-7 فایل هایی قرار داره

اینا را توضیح دادم که شما چک کنید توی آدرس دهی مشکلی نباشه.

مرحله بعدی : چون توی اون سایت androidCode.ir توضیح نداده بود من نمی دونستم که باید این 2 مورد را هم نصب کنم.

الان این 2 مورد فایل را از کجا گیر بیارم ؟ google همش ما را تحریم کرده و نمی تونم دانلود کنم.
این دو تا فایل را جایی در این سایت هست که من دانلود کنم ؟
آقای Lsass.CRC3 واقعاٌ کمک بزرگی به من می کنید. خدا خیرت بده

الان من موندم این 2 فایل را از کجا تهیه کنم. لطفاٌ باز راهنمایم کنید.

مبین رنجبر
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:41 عصر
سلام
خدا را شکر فعلاٌ مشکل پیدا شد.

من طبق گفته های آدرس زیر عمل کرده بودم اول JDK را نصب کردم.
بعدSDK را نصب کردم ، مرحله سوم SDK platform Android 2.1 را دانلود و از Zip خارج کردم و در آدرسی که گفته بود قرار دادم.

آدرسی که توی سایت Androidcode.ir گفته بود این بود :
C:\Useres\q\AppData\Local\Android\android-sdk\platforms
من بعد از خارج کردن فایل دانلود شده آن را در مسیر بالا در پوشه platforms قرار دادم

الان توی سیستم من آدرس بالا به این شکل تکمیل شده :

C:\Users\MousaDebuger\AppData\Local\Android\androi d-sdk\platforms\android-7

که در پوشه android-7 فایل هایی قرار داره

اینا را توضیح دادم که شما چک کنید توی آدرس دهی مشکلی نباشه.

مرحله بعدی : چون توی اون سایت androidCode.ir توضیح نداده بود من نمی دونستم که باید این 2 مورد را هم نصب کنم.

الان این 2 مورد فایل را از کجا گیر بیارم ؟ google همش ما را تحریم کرده و نمی تونم دانلود کنم.
این دو تا فایل را جایی در این سایت هست که من دانلود کنم ؟
آقای Lsass.CRC3 واقعاٌ کمک بزرگی به من می کنید. خدا خیرت بده

الان من موندم این 2 فایل را از کجا تهیه کنم. لطفاٌ باز راهنمایم کنید.

شما ابتدا باید با استفاده از تغییر دهنده آی پی یا V^P%N وصل بشید و SDK رو برای API Level 7 از خود SDK Manager دانلود کنید چون اگر جابه جایی در فایل ها رخ بده با مشکل دیگری روبرو میشید.من همه SDK Level هارو نصب دارم برای خودم. فولدر android-7 حجمی برابر 110 مگ داره و platform-tools حدود 30 مگ . اگر حتما میخواهید از این API Level 7 استفاده کنید براتون آپلود کنم.در غیر اینصورت فایل های موردنیاز برای SDK Level های بالاتر مثل 17 لینکشون موجوده.

Mousavmousab
یک شنبه 05 خرداد 1392, 22:52 عصر
سلام

دوست عزیز شما هر نسخه ای از SDK را که فکر می کنی برای من خوبه را برای دانلود بزار من دانلود می کنم تا ببینیم خدا چی می خواد ؟

فقط اگه میشه فایل ها را که برای دانلود گذاشتی یه توضیحی در هر مرحله بدی و بگی چیکار باید انجام بدم خیلی خوب میشه

بابت پیگیری هایی که واسم می کنی واقعاٌ ممنون، دمت گرم.
موفق باشی

مبین رنجبر
دوشنبه 06 خرداد 1392, 10:53 صبح
سلام

دوست عزیز شما هر نسخه ای از SDK را که فکر می کنی برای من خوبه را برای دانلود بزار من دانلود می کنم تا ببینیم خدا چی می خواد ؟

فقط اگه میشه فایل ها را که برای دانلود گذاشتی یه توضیحی در هر مرحله بدی و بگی چیکار باید انجام بدم خیلی خوب میشه

بابت پیگیری هایی که واسم می کنی واقعاٌ ممنون، دمت گرم.
موفق باشی

براتون آپلود کردم از لینک های زیر میتونید به ترتیب فایل های sysimg_armv7a-17_r02.zip و android-17_r02.zip و tools_r22-windows.zip رو دریافت کنید :

http://www.uploadbaz.com/uvjxsl1ppstf
http://www.uploadbaz.com/5f1zkk19hug9
http://www.uploadbaz.com/r4fmq179qia6

پس از دانلود به ترتیب فایل اول باید در فولدر android-17 از system-images در فولدر اصلی SDK استخراج شود.
فایل دوم هم در فولدر android-17 از platforms .
فایل سوم هم در فولدر platform-tools قرار میگیرد.

اگر تمامی این مراحل به صحیح انجام داده باشید مسیر های زیر را خواهید داشت :

AndroidSDK\system-images\android-17\armeabi-v7a
AndroidSDK\platform-tools
AndroidSDK\platforms\android-17

در ضمن پس از مراجعه بعه لینک های بالا بر روی گزینه Free Download کلیک کنید و پس وارد کردن کپچا کد ، لینک مستقیم دانلود را دریافت خواهید کرد.

آپدیت : اینطور که من در SDK Manager دقت کردم دیدم شما که از API Level 2.1 استفاده میکنید نیازی به ARM EABI ندارید و فقط SDK Platform و SDK Platform-tools کافی است.پس اگر میخواهید از همان Level استفاده کنید میتونید فقط فایل tools_r22-windows.zip را دانلود کنید و طبق توضیحات بالا عمل کنید و نیاز به دانلود و نصب بقیه نیست.اگر هم علاقه دارید از آخرین API Level استفاده کنید همه رو میتونید دانلود کنید و طبق توضیحات عمل کنید.