ورود

View Full Version : نظر شما چیه؟

babake
جمعه 03 خرداد 1392, 12:10 عصر
سلام

به نظرتون این کلاهبرداری نیست که یه نفر یه برنامه اپن سورس رو تنها با ترجمه بزاره برای فروش؟؟؟؟؟؟

شاهکار اول
این لینک رو ملاحظه کنید

http://cafebazaar.ir/app/com.everysoft.autoanswer/?l=fa

لینک سورس پروژه

http://code.google.com/p/auto-answer/

================================================== ======
================================================== ======
شاهکار دوم

لینک برنامه در بازار

http://cafebazaar.ir/app/cm.meysam.pasokhgohoshmand/?l=fa

سورس برنامه

https://github.com/DizzyThermal/Auto-Away

حالا این برنامه نویس ما بلد نبوده حتی اسم پکیج برنامه رو هم عوض کنه ، حالا چطور تونسته با مشقت و عرق ریختن تمام ترجمه و منتشرش کنه!!!

پس تکلیف برنامه نویس ها چی میشه که ساعت ها باید چشمشون رو بدوزن به مانیتور و دچار درد چشم بشن.

از تمامی برنامه نویس ها و دوستان انجمن خواهشمندم نظرشون رو اعلام کنن ، آیا من اشتباه می کنم یا این آقا کلاهبرداره؟

biodread
جمعه 03 خرداد 1392, 12:39 عصر
درسته
کلاهبرداریه
آیا شما راه حلی هم داری؟

esmaeilbf
جمعه 03 خرداد 1392, 12:39 عصر
به نظرم مقصر اصلی کافه بازار هست
به هر حال همیشه چنین کلاهبردارانی وجود دارند و تنها راهش اینه که بازار جلوشون رو بگیره
البته یه سر به سایت بازار بزنید متوجه کیفیت افتضاح نرم افزارها میشین یه سری افراد مبتدی متونی رو توی نت کپی کردن و دو سه هزار تومن میفروشن
اگر قوانین محکمی گذاشته میشد وضع این نبود!!

hessam2003
جمعه 03 خرداد 1392, 12:46 عصر
سلام.
نمیشه به این شکل قضاوت کرد که ایشون کلاهبردار است.
واستون یک مثال میزنم که کاملا واضح تر باشه.
زمانی که آقای بیل گیتس طرح و ایده سیستم عامل داس را از آقای استیو جابز مرحوم برداشتن (دزدیدن) و به ثبت رسوندن خب میشه گفت که یک کلاهبرداری بوده؟
مسلما دزدی صورت گرفته چرا که طرح و ایده یک شخص دیگه ای دزدیده شده و اجرایی است.
تا حالا با خودمون فکر کردیم که چرا سیستم عامل UNIX ویروس نمیگیره و اما ویندوز راحت ویروس میگیره یکی از دلایلش همین دزدی بوده و.........
حالا ایشونم دزدی ایده و یا.... انجام نداده فقط ترجمه کرده همین.

matrix-program
جمعه 03 خرداد 1392, 13:30 عصر
ترجمه ی دو خط انگلیسی به فارسی معلومه کلاه برداریه این آقا فقط تنظیمات و چند تا layout که اصلا دو خط هم نمیشه ترجمه کرده

اگه یه برنامه حاوی یه عالمه متن بود اون موقع باز یارو باید یه وقتی برای این کار بگذاره و زیاد هم نمیشه بهش دزدی و کلاه برداری اطلاق کرد

در ضمن کافه بازار حدود یک هفته برای چک کردن برنامه وقت میذاره پس معلوم میشه که واقعا کار خاصی تو این مدت نمیکنه

abbasalim
جمعه 03 خرداد 1392, 13:33 عصر
اینجور برنامه ها تو بازار هست متاسفانه یا خوشبختانه :(

مبین رنجبر
جمعه 03 خرداد 1392, 14:02 عصر
ایشون قانون نرم افزارهای آزاد و اوپن سورس زیرپا گذاشتن نه برای اینکه برای فروش گذاشتند ، بلکه آزادی کاربر بعدی رو از تغییر ، تکثیر و ... محروم کرده.

یه نکته رو باید با توجه به صحبت های دوستان اشاره کنم "صاحب ایده کسی نیست که اون ایده به فکرش خطور کرده ، کسی هست که اون رو اجرایی کرده.پس ایده اهمیت نداره.مهم اجرا است"

Nevercom
جمعه 03 خرداد 1392, 17:27 عصر
میشه به کافه بازار اطلاع داد

سلام.
نمیشه به این شکل قضاوت کرد که ایشون کلاهبردار است.
واستون یک مثال میزنم که کاملا واضح تر باشه.
زمانی که آقای بیل گیتس طرح و ایده سیستم عامل داس را از آقای استیو جابز مرحوم برداشتن (دزدیدن) و به ثبت رسوندن خب میشه گفت که یک کلاهبرداری بوده؟
مسلما دزدی صورت گرفته چرا که طرح و ایده یک شخص دیگه ای دزدیده شده و اجرایی است.
تا حالا با خودمون فکر کردیم که چرا سیستم عامل UNIX ویروس نمیگیره و اما ویندوز راحت ویروس میگیره یکی از دلایلش همین دزدی بوده و.........
حالا ایشونم دزدی ایده و یا.... انجام نداده فقط ترجمه کرده همین.
قضاوت در مورد اینکه دزدی هست یا خیر برمیگرده به مجوز انتشار برنامه ی اصلی
باید بررسی بشه که مجوز انتشار برنامه ی اصلی اجازه ی همچین کاری رو میده یا خیر
اگر مجوز اجازه نده، استفاده از یک خط کد هم مجاز نیست

یا بهتره بگم مجوز ها اشاره میکنن که مثلاً بدون هیچ شرایطی میتونی از کد استفاده کنی، یا مثلاً اگه از کد استفاده کردی ملزم هستی که سورس کارت رو منتشر کنی (تحت مجوزی مشابه)
استفاده ی تجاری تناقصی با بعضی از این مجوزها نداره
اینکه اوپن سورسه معنیش این نیست هیچ مجوز قانونی ای نداره

ضمن اینکه ویروس گرفتن ویندوز و ویروس نگرفتن سیستم عامل های UNIX و UNIX-Like ربطی به دزدی بودن ایده نداره، بیس هرکدوم از اینها بر اساس نیاز خاصی شکل گرفته

remohammadii
یک شنبه 05 خرداد 1392, 01:31 صبح
اگه اشتباه نکنم در هیچکدام از مجوزهای مورد تأیید سازمان اُپن سورس (The Open Source Initiative) افراد به صرف تغییر یه برنامهٔ اُپن سورس ملزم به ارائهٔ کد برنامه نمی‌شوند.

در مورد نرم‌افزار اول که جی‌پی‌ال هست، مجوزش برنامه‌نویس را ملزم می‌کند که کد برنامه را به کسی که برنامه را دریافت می‌کند ارائه دهد. ولی در مورد توزیع خود برنامه دست برنامه‌نویس باز است. فکر کنم به طور خلاصه اینطور می‌شود که اگه شما برنامه‌ای طبق این مجوز را از برنامه‌نویس دریافت کردید یا خریدید و سپس از سازنده‌اش کدهای برنامه را خواستید، او طبق این مجوز ملزم به ارائهٔ کد هست.

در مورد برنامهٔ دوم، که مجوزش Apache License v2 هست، برنامه‌نویس مجاز به تغییر مجوز و حتی ارائهٔ نسخه بسته هست. ولی در ارائهٔ کد نکاتی را باید رعایت کند. در ارائهٔ محصول هم فکر کنم باس مجوز آپاچی را ذکر کند.

در نهایت هیچ کدام از این موضوعات پشتوانهٔ قانونی در داخل ایران ندارد. قوانین داخلی تنها از محصولی که اولین انتشارش در ایران باشد حمایت می‌کنند. البته من عضو فنی مجموعه هستم و دقیق از جوانب قانونی اطلاع ندارم. از همکارانم می‌پرسم و اگه موضوعی برای اضافه کردن باشه اینجا اضافه می‌کنم. ما در کافه‌بازار تا جای ممکن مجوزها را برای برنامه‌هایی که خودمان تهیه می‌کنیم رعایت می‌کنیم. تا جایی که اطلاع دارم مجموعهٔ اجرایی روی برنامه‌های پولی خارجی هم حساسیت دارند و از باز نشر چنین برنامه‌هایی جلوگیری می‌کنند. در مورد باز نشر برنامه‌های اُپن سورس دقیق نمی‌دونم که چه نکاتی را بررسی می‌کنند. تشخیص این موضوع که آیا یک برنامهٔ ایرانی مجوز یک برنامهٔ اُپن سورس را نقض کرده است یا نه چندان ساده نیست.

البته جز تسک‌های آیندهٔ بخش فنی، اضافه کردن امکان گزارش سریع در مورد یک برنامه است. ولی لطفاً تا زمانی که این امکان را پیاده‌سازی کنیم، از طریق آدرس ایمیل پشتیبانی کافه‌بازار و یا در موارد فنی‌تر آدرس ایمیل مربوط به برنامه‌نویس‌ها چنین موضوعاتی را به ما اطلاع دهید.

بسی ممنون،
رضا محمدی
عضو تیم فنی بازار

Modernidea
یک شنبه 05 خرداد 1392, 03:24 صبح
سلام

این جور بحث ها خوبه اما اگر بخوایم خیلی دقیق بشیم هزارتا شاخه پیدا میکنه. در آخر هم نتیجه مفیدی که کمکی در راستای بهبود این موضع باشه، نخواهد داشت.
همونطور که دوستان گفتن از این برنامه ها توی مارکت هایی مثل کافه بازار زیاد هست. بدترینش که من دیدم بلوتوث چت بود! ایشون اومده سمپل پیش فرض Android SDK را ترجمه کرده و کمی در آن تغییر داده و به عنوان یک برنامه ایرانی در کافه بازار به فروش گذاشته! واقعا دستشون درد نکنه! باز از اونطرف یک بنده خدایی اومده کامنت گذاشه که خیلی عالی بود، به امید پیشرفت برنامه های ایرانی! (البته امیدوارم که من کاملا اشتباه کرده باشم و حاظرم همینجا از ایشون عذر خواهی کنم!)
البته یک عده عقیده دارند که این سمپل تحت هیج کپی رایت یا مجوزی نیست و این کار یک جور استفاده از موقعیت ها است اما ...

اکثر یا بهتر بگم، تمام نرم افزار هایی که ما استفاده میکنیم کرک شده است! پس چرا باید این بحث ها را مطرح کنیم؟! البته این موضوع برای کسانی صدق میکنه که ویندوز کار میکنند، من در مورد کاربران لینوکس و مک هیچ نظری ندارم چون اطلاعاتی در اون مورد ندارم و طرف صحبتم فقط کاربران ویندوز هست. اکثرا هم ویندوز کاریم.
شاید بگید لپتاپ هامون ویندوزش اصلیه ولی آیا نرم افزار هاتون هم اصلیه؟! نیست.

تا زمانی که امکان دسترسی به هیچ کارت اعتباری بین المللی نداریم و هیچ نمایندگی از طرف شرکت های نرم افزاری مهم در کشور نداریم و رسیدگی قضایی صریح و محکمی جهت نقض قوانین کپی رایت نداشته باشیم، چطور میتونیم دم از کپی رایت بزنیم؟!
وقتی سازمان های مهم کشور، تمام ویندوز ها و اکثر نرم افزار های نصب شده بر روی سیستم هایشان کرک شده و تقلبی است، چطور میتوانیم با این مسائل مبارزه کنیم؟!

درسته، اینحا بخش اندروید است و اندروید یک سیستم عامل متن باز، اما آیا به نظر شما سازمانی که برای بررسی شکایت نقض قوانین حق نشر به آنجا مراجعه میکنید بر روی کامپیوتر هایشان سیستم عامل اندروید، لینوکس و یا مک! نصب است؟ نخیر، ویندوز است آن هم از نوع کرک شده! در کنار آن مجموعه از نرم افزار هایی با همین وضعیت نصب شده است.

آیا رطب خورده میتواند منع رطب کند؟

خیلی از شرکت های بزرگ هم که دسترسی به سایت یا دانلود از سایت هایشان را برای ما بسته است، نمونش اوراکل و جاواست. اصلا چرا راه دور بریم، همین سایت Developer.android (https://developer.android.com/index.html) برای ما بسته است.
شکایتمون را به کجا میخوایم ببریم؟!

خودتون بهتر میدونید، لازم نیست حرف تکراری "زیر ساخت ها مشکل دارد" را بزنم!

خوبه؛ اینکه هر کدام از ماها بتونیم خودمون را کنترل کنیم و در این راه قدم کوچکی برداریم خوبه ولی، ولی و اما های زیادی پیش میاد که باید بتونیم اون ها رو هم به حد اقل برسونیم که این کار یک انقلاب نرم افزاری نیاز داره که...

پس یا کلاه برداری وجود نداره یا کلا همه کلاه بردارن!(جسارت نباشه، منظور خودم و هفت نسل بعد خودم بود!)

کلا حرف دوستمون کل مطلب رو میرسونه: "در نهایت هیچ کدام از این موضوعات پشتوانهٔ قانونی در داخل ایران ندارد"

از اونطرف که از داخل ایران به بیرون ایران راهی وجود نداره در این مورد، پس کلا دور همیم داریم خوش میگذرونیم!

امیدوارم هرچه زودتر به همه این ایده آل ها برسیم.

عذر میخوام که خیلی حرف زدم و چشمتون را بدرد آوردم.

موفق باشید.

Nevercom
یک شنبه 05 خرداد 1392, 19:59 عصر
خب برای مجموعه ای مثل کافه بازار چندان آسون نیست که چک کنه هر برنامه مجوزی رو نقض کرده یا خیر، اما بنظر من پس از راه اندازی سرویس گزارش برنامه ها، درصورتی که مجوزی نقض شده باشه باید برخورد بشه
موضوع این نیست که این مجوزها در ایران موضوعیت نداره و حمایت نمیشه، شما دارید برنامه در مجموعه ای فعالیت می کنید، برنامه ها برای پلتفرمی ارائه میشه که مجوزی داره
پلتفرمی که هم برای کاربر و هم برای توسعه دهنده، محیط و شرایط بسیار خوبی رو به رایگان ایجاد کرده.

بحث در مورد مجوز ها از این جهت اهمیت داره که باعث پیشرفت خود ما میشه. گوگل ایران رو بازار در نظر نمیگیره، مایکروسافت هم همینطور و شاید اپل و خیلی شرکت های دیگه
محصولاتشون به ما عرضه میشه و محصولاتشون در گستره ی وسیع تری عرضه میشه و شناخته میشه که براشون پتانسیل درآمد مستقیم و غیرمستقیم داره و مهمتر از همه وابستگی کاربران هست که ایجاد مشه
از اونطرف ما هیچ هزینه ای برای این محصولات پرداخت نمیکنیم و از محصولات استفاده می کنیم، هیچ ساپورتی هم دریافت نمیکنیم

در این محیط ما همیشه وابسته هستیم و کمترین اهمیت رو داریم.

اصلاً مجوزهای آزاد دلیل و فلسفه ی وجودیش این هست که تحت استبداد و انحصار شرکت های بزرگ قرار نگیرید، آزادی از این نظر که حق پیشرفت از شما گرفته نشه، بدونید چیزی که استفاده میکنید دقیقاً چی هست و درنهایت در حوزه ی دانش انحصاری وجود نداشته باشه

درنهایت کل حرف من اینه که با این موضوع که چون حتی این شرکت ها مارو تحریم کردن، نمیتونیم حتی پول محصولات رو اگر بخوایم پرداخت کنیم و چه و چه وچه....، دلیل موجهی هست که به مجوزها و قوانین احترام نزاریم مخالفم.

خب این وابستگی از کجا ایجاد شده ؟ وقتی شما میدونید گوگل و اپل به شما خدماتی نمیدن چرا خودتون رو جدا نمیکنید ؟
من یکسال هست که اینکار رو کردم و کامل سوییچ کردم به لینوکس، و در وهله ی اول دلیلم فلسفه ی نرم افزار آزاد و دسترسی خیلی بهتر و با کیفیت تر به برنامه ها نبوده، بلکه سرعت بیشتری در اختیارم میزاشت
هیچ چیزی رو هم بخاطر این انتخابم فدا نکردم

حداقل برای ایران خیلی خیلی منطقی هست که به سیستم عامل های آزاد سوییچ کنن کاربرانش، چون عملاً شرکت های بزرگ، بخاطر سیاست کشورشون مارو تحریم کردن، و قانون کشور ما هم خیلی از قانون های بین المللی رو به رسمیت نمیشناسه

شما به عنوان برنامه نویس چرا باید طعمه ی این بازی های سیاسی بشید ؟ چرا باید فقط مصرف کننده باشید ؟

درنهایت من پیشرفت کلی رو در حمایت از این مجوزها میبینم و این رو از دید برنامه نویس میگم، چون دانش رو منتقل می کنید اما این هیچ تناقضی با استفاده ی تجاری نداره، همین الانشم خیلی راحت میشه برنامه ی اندروید شما رو دیکامپایل کرد و سورسش رو دید.

گمان می کنم اگر خود ما برنامه نویس ها با این مجوزها آشنایی پیدا کنیم، سعی کنیم بهشون احترام بزاریم (چون نهایتاً در انجمن های کاربری خارجی خیلی رو این موارد حساس هستن و درغیراینصورت اصلاً پذیرفته نمیشید) و سعی کنیم وابستگیمون رو نسبت به محصولات و سرویس هایی که کنترلی روشون نداریم و هرلحظه ممکنه سرویس هاشون رو به ما ارائه ندن کم کنیم.

Nevercom
یک شنبه 05 خرداد 1392, 20:10 عصر
اگه اشتباه نکنم در هیچکدام از مجوزهای مورد تأیید سازمان اُپن سورس (The Open Source Initiative) افراد به صرف تغییر یه برنامهٔ اُپن سورس ملزم به ارائهٔ کد برنامه نمی‌شوند.

تقریباً همه ی مجوزهای آزاد رو این نکته تاکید دارن که شما میتونید کد یک برنامه (مثلاً تحت مجوزGPL) رو دریافت کنید، تغییرش بدید و ازش استفاده کنید و تا زمانی که برنامه ی تغییر یافته از کد اصلی رو منتشر نکردید ملزم به ارائه کد نیستید، به این معنی که اگر یک برنامه با مجوزی خاص، کدش رو دریافت کردید و تغییر دادید و منتشر کردید، ملزم به رعایت نکاتی هستید در غیر اینصورت مجوز رو نقض کردید
یکی از این موارد منتشر کردن سورس برنامه ی تغییر یافته برای عموم و ارائه یک کپی از مجوز برنامه به کاربر

یعنی اگر این برنامه ها هنگام انتشار مجوز برنامه رو به کاربر ارائه بدن و سورس برنامه رو منتشر کنن یا طبق تقاضای کاربر سورس رو بهش ارائه بدن مجوز رو نقض نکردن، فروش برنامه مشکلی نداره (مجوزهای مختلف بندها و شرایط مختلفی دارن)

darkenerboy
دوشنبه 06 خرداد 1392, 04:03 صبح
بحث جالبیه ولی بلاخره من بعد کلی سال هنوز نفهمیدم بیل بیچاره داس رو از استیو دزدید ؟ از یک هکر خرید ؟ کلاه شریکاش رو برداشت
کلی حرف پشت این بنده خداست
درسته طرفدار متن باز نیست
استسمار گر هم هست
ولی چند صدم درصد ایرانی میشناسین که کاربر حرفه ای کامپوتر باشن و سیستم عامل اصلیشون لینوکس باشه
ما باید ازش متشکر باشیم
و در ادامه به نظر من بازار و ارائه دهنده هر دو گناهکارند
به جرم نشر و دزدی
موفق باشید

jalal123
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:56 صبح
مثل اینکه زیاد تو دنیای تجارت نیستین؟ خلاقیت و ایده یه طرف و میانبر های کسب در آمد یه طرف.همیشه تو هر کاری در هر کشوری این میانبرها وجود داره.

hamyd_reza
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:24 عصر
----------

hakim22
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:55 عصر
اولا تحریم کردن ما عدالت نیست که حالا کپی غیر قانونی نرم افزارهای خارجی بی عدالتی ما در نظر گرفته بشه !

بالاخره طرف زحمت کشیده فارسیش کرده دیگه ، هزینه ی اینکارو هم میگیره ، گیرم دوبرابر قیمت برنامه ی اصلیش هم باشه ، از نظر مترجم ارزش ترجمه فارسی دوبرابر نرم افزار انگلیسیشه !

در دنیای نرم افزار کد نویس پشت سیستم همون نقشی رو داره که کارگر در یک کارخانه ی تولیدی ، کار اصلی رو اون انجام میده سود اصلی مال رئیس کارخانه است !

اگر در دیزی بازه گربه میاد میخوره ، حیا نمیکنه ! تا بوده همین بوده ، تا باشه همین خواهد بود، تقصیر این و اون نیست ، دنیا جای کثیفیه !

سورسها کپی میشوند ، قفل ها شکسته میشوند ، نرم افزار ماهیت جدید دنیای ماست ، نون و پنیر نیست که یکی خورد دیگه ماهیتا وجود نداشته باشه کسه دیگه نتونه بخوره ! در نهایت چند بایت حافظه میشه و یکی دیگه میاد و کپی پیست میکنه میره ! این ابزار هم مفیده و هم مضر

از بس که ملت ما برای نرم افزار پول نداده و مفت کپی کرده فکر میکنه همه چیزی که ما میسازیم هم باید مجانی بهش بدیم، منکه دیگه برای کاربرای خانگی برنامه نمیسازم شما هم نکن !

darkenerboy
سه شنبه 08 مرداد 1392, 13:29 عصر
سلام
دوست عزیز "hakim22 (http://barnamenevis.org/member.php?244339-hakim22)" شما توجه کنید که هر کسی مسئول کار خودش هستش

اولا تحریم کردن ما عدالت نیست که حالا کپی غیر قانونی نرم افزارهای خارجی بی عدالتی ما در نظر گرفته بشه !
چند هزار سال فرهنگ ما به نمیگه جواب اشتباه رو با اشتباه بدیم
دین ما هم به ما این رو نمیگه

بالاخره طرف زحمت کشیده فارسیش کرده دیگه ، هزینه ی اینکارو هم میگیره ، گیرم دوبرابر قیمت برنامه ی اصلیش هم باشه ، از نظر مترجم ارزش ترجمه فارسی دوبرابر نرم افزار انگلیسیشه !
به ستاره های روی آواتر شا میخوره برنامه نویس باشید
اگه این جوری فکر میکنید من برای جامعه ی برنامه نویسان ایران متاسفم
چون شما در بین ما هستید

در دنیای نرم افزار کد نویس پشت سیستم همون نقشی رو داره که کارگر در یک کارخانه ی تولیدی ، کار اصلی رو اون انجام میده سود اصلی مال رئیس کارخانه است !
من به شما تضمین میدم شما تفاوت بین برنامه ساز ها و برنامه نویس ها رو نمیدونید

اگر در دیزی بازه گربه میاد میخوره ، حیا نمیکنه ! تا بوده همین بوده ، تا باشه همین خواهد بود، تقصیر این و اون نیست ، دنیا جای کثیفیه !
اگه جای کثیف بودیم و پاک موندیم درسته ...

سورسها کپی میشوند ، قفل ها شکسته میشوند ، نرم افزار ماهیت جدید دنیای ماست ، نون و پنیر نیست که یکی خورد دیگه ماهیتا وجود نداشته باشه کسه دیگه نتونه بخوره ! در نهایت چند بایت حافظه میشه و یکی دیگه میاد و کپی پیست میکنه میره ! این ابزار هم مفیده و هم مضر
بله نون و پنیر نیست
اما دزدی، دزدیه اون شخص میتونه برنامه رو باز نویسی که و فقط از ایده های برنامه اصلی استفاده کنه !

از بس که ملت ما برای نرم افزار پول نداده و مفت کپی کرده فکر میکنه همه چیزی که ما میسازیم هم باید مجانی بهش بدیم، منکه دیگه برای کاربرای خانگی برنامه نمیسازم شما هم نکن !
نکته ی خوبی بود
فقط چیز هایی که ما میسازیم با چیز هایی که ما میدزدیم فرق داره !

امیدوارم ناراحت نشده باشی

abbasalim
سه شنبه 08 مرداد 1392, 19:13 عصر
اتفاقا یک مارکت اوپن سورس داریم برای اندروید که برنامه های اندرویدی اوپن سورس رو ارائه میده
چندبار خواستم تو این انجمن معرفی کنم ولی چون دیدم خیلی ها سو استفاده میکنن ،منصرف شدم

darkenerboy
سه شنبه 08 مرداد 1392, 20:39 عصر
اتفاقا یک مارکت اوپن سورس داریم برای اندروید که برنامه های اندرویدی اوپن سورس رو ارائه میده
چندبار خواستم تو این انجمن معرفی کنم ولی چون دیدم خیلی ها سو استفاده میکنن ،منصرف شدم

دستت درد نکنه
معرفی نکن

farhadfery
سه شنبه 08 مرداد 1392, 21:47 عصر
بچه های اینجا چون خودشون زحمت می کشند، احتمال زیاد رعایت میکنند. اما نمی خواد بگزارید. رهگزر با سونیت زیاد هست.