View Full Version : گفتگو: دموی آنلاین قالب های ساخته شده و دزدیده شدن آن توسط دیگر افراد
سعید کشاورز
جمعه 03 خرداد 1392, 23:02 عصر
سلام دوستان..
اول از همه بگم این تاپیک رو اینجا ایجاد کردم چون دوستانی که طراحی وب کار میکنن اکثرا اینجا فعال هستن..خواهشمندم لطفا پاکش نکنید..
خوب از عنوان تایپک تقریبا معلومه که چی میخام بگم...
فرض کنید شما یک طراح وب حرفه ای هستین و قراره قالب های خودتون رو از طریق وب سایت خودتون به فروش بزارین..یه راهش این هست که به صورت عکس این کار رو انجام بدین ولی زیاد جالب نیست چون مشتری نمیتونه با قالب ارتباط داشته باشه و منو ها و انیمیشن جی کوئری رو مشاهده کنه..یه راه دیگه هم اینه که باید به صورت html دموی آنلاین قرار بدیم...اما یه مشکل اینه که مشتری به راحتی میتونه قالب رو واسه خودش کپی کنه..کافیه که یه ctrl+u بزنه و تمام:ناراحت:
حالا میخام ببینم اولا راهی داره که نتونن این کار رو بکنن؟ یعنی یه جورایی قفل کنیم کدهای css رو و همچنین کدهای html رو..
و دوم اینکه آیا میشه این قالبها رو که طراحی کردیم توی یه جایی ثبتش کنیم و مشخص باشه که این قالب توسط گروه x طراحی شده؟ و مثلا اگه یه نفر قالب رو کپی کرد ما بتونیم از دستش شکایت کنیم..
راستی یادم رفت بگم: فرض کنید شما کدهای خودتون به هر روشی که شده قفل کنید یا به اصلاح کد کنید..حالا اگه طرف بیاد ظاهر وب سایت رو ببینه و خودش بشینه براش css و Jquery بنویسه اونوقت چی؟
ممنون میشم دانسته های خودتون رو بهم بگین..ممنون
esmaeilbf
شنبه 04 خرداد 1392, 00:06 صبح
نه متاسفانه ! راهی برای جلوگیری از کپی رایت وجود نداره شاید فقط اگر نظام حقوقی قوی ای داشتیم میشد پیگیری کرد اما وضعیت رو خودتون بهتر میدونید!!
اگر کسی قصد ریپ زدن داشته باشه نمیشه کاریش کرد
maktoom
شنبه 04 خرداد 1392, 00:21 صبح
سلام
شاید بتونی با iframe و کار کردن روش به مقصودت برسی. یعنی دسترسی به محتوای iframe رو ببندی. این موضوع رو در یه پرتال دیدم.
اما درمورد اینکه یه طرح رو به نام خودت بزنی باید بگم فکر کنم هر طرحی الان از خودت بزنی نمونش جای دیگه هست که کسی بتنونه ادعا کنه تو مثله اون زده باشی.
ضمن اینکه مشتری بیشتر دلش می خواد طرحی واسش بزنی که جایی دیده باشه. یعنی چی؟ الان مدل سایت ماکروسافت رو ببین. مدل کاشی. یا مدل ریسپانسیو. اینا الان هر سایت مهمی که بری این شکلیه. واسه همین هم مشتری که سرش تو کار باشه این مدل رو بیشتر میپسنده چون بیشتر دیده. حالا اگه شما اصرار داشته باشی که طرحی بزنی که جایی نباشه مثه یه جزیره تک می مونی. طرحات مشتری پسند نیست.
می خوام بگم اتفاقا توی سایت زدن اگه طراح سایت هستی باید بیشتر خوشت بیاد که ملت شبیه شما سایت بزنن. بخاطر اینکه سلیقه بازار میاد توی طرحای شما.
و اینم باید بگم مشتری که بتونه سایت بزنه وبیاد پیش شما خودش جای بحث داره. یا وقت نداره یا نیرو. که بازم هردوی اینها مانع کار شما نمیشه.
سایتهای زیادی هستن که ماله یه شرکت هستن که دموی طرح سایتهایی که میزنن اونجا میذارن. تازه اونم نه html. تمام سایت رو میذارن.
بطور کلی پیشنهاد می کنم سایتهای مشتری هاتون رو به عنوان نمونه کار در سایتتون معرفی کنید. قابلیتهاتون رو معرفی کنید. از اینکه کسی از شما کپی کنه هم هراسی نداشته باشید.
موفق باشید./
سعید کشاورز
شنبه 04 خرداد 1392, 00:47 صبح
سلام
بطور کلی پیشنهاد می کنم سایتهای مشتری هاتون رو به عنوان نمونه کار در سایتتون معرفی کنید. قابلیتهاتون رو معرفی کنید. از اینکه کسی از شما کپی کنه هم هراسی نداشته باشید.
موفق باشید./
.ولی شما بیا کلی زحمت بکش و یه سایت خوشگل درست کن..بعدش یه نفر بیاد از روش کپی کنه..خدایی زور نیست این کارش؟
البته من یه جایی خوندم که یه وب سایت اومده بود قالب یه سایت دیگه رو کپی کرده بود..مدیر سایت از دستش شکایت کرده بود و طرف رو به دادگاه کشونده بود..
ولی سوال اینه که چحوری بیایم ثابت کنیم که طرح قالب ماله شرکت من بوده و یه نفر اون رو دزدیده...
mehbod.rayaneh
شنبه 04 خرداد 1392, 00:53 صبح
سلام
ببین کار نشد نداره! جلوی مارو ک کسی نتونست بگیره! :لبخند:
ولی کلا از روشهای زیادی برا این ک جلوی کار افراد مبتدی را بگیری میشه استفاده کرد!
یکیش اینه :
http://www.java2s.com/Code/JavaScript/Security/UnescapeEncoderDecode.htm
کد را کپی کن توی 1 فایل html و اجراش کن!
استایلو بهش بده و چرندیاتی ک بهت میده با بذار توی unescape( ); ... بلاخره بهتر از هیچیه!
ولی کلا تنها راه جلوگیری از ریپ همون گذاشتن عکس های متعدد از قالبه!
ولی عکس هم بعد از این ک قالب را بفروشی نفرات بعد ممکنه ...
حتی من شنیدم قالب سایت آقای متکی را هم ریپ زدن! فک کن!!! :قهقهه:
پس سعی کن ب این چیزا اهمیت ندی و با قدرت شروع ب کار کنی!
موفق باشی :قلب:
tamafi6
شنبه 04 خرداد 1392, 01:38 صبح
ابزاري هستندكه كدهاي صفحه رابه صورت encode وبه هم ريخته تبديل ميكنندكه اونهم مشكلات خودش راداره دركل روشي براي جلوگيري از كپي وجودنداره
maktoom
شنبه 04 خرداد 1392, 12:54 عصر
یه پیشنهاد نه چندان جالب: از قالبت فیلم بگیر تا عملکردش رو نشون بدی.
اگه نخوای هیچ چیز بدرد بخوری رو سیستم طرف لود نشه این تنها راهیه که به ذهن میرسه.
سعید کشاورز
شنبه 04 خرداد 1392, 14:16 عصر
یه پیشنهاد نه چندان جالب: از قالبت فیلم بگیر تا عملکردش رو نشون بدی.
اگه نخوای هیچ چیز بدرد بخوری رو سیستم طرف لود نشه این تنها راهیه که به ذهن میرسه.
روش خوبیه اما یه سری مشکل داره و اونم سرعت پایین اینترنته..البته میشه با BBflasback فیلم بگیری و به صورت swf توی سایت نمایش بدی..البته فقط جاهایی رو که انیمیشن دارن رو باید نشون بدی که زیاد حجم فیلم نره بالا و قسمت های دیگه سایت رو به صورت عکس نشون بدی..روش خوبی رو گفتین...سپاس
moalla
شنبه 04 خرداد 1392, 17:56 عصر
به نظر منم بیخیال شید. راحت کارتون رو بذارید برای فروش. بعدا حالا اگه سرچ کردید و جایی دیدید اقدام کنید برای جلوگیریش اونم اگه امکانش وجود داشت. معمولا سایتها دانلود همکاری مکنن.
من شخصا تا قالب خوب میبینم سریع نگاه میکنن پلاگینهای خاصش چیاست و به پترنهاش نگاه میکنم. بهرحال از همدیگه الهام میگیرم اما کلا راه کپی بسته بشه وجود نداره
اخرش بالاخره یکی ازتون میخره و بعد اونو میخواید چیکار کنید؟
مساله دیگه اینکه کپی اونقدرم یه کار مبتدیانه نیست . الان monstertemplate و بقیه میذارن برای نمایش. اگه اینقدر راحت بود دیگه کی میخرید.
چندتا نکته هم باز هست که مانع کپی میشه:
1- شما باید یه مجموعه برای خودتون بنویسید. قالب متناسب با اون ها میشه. مثلا از پلاگین cycle استفاده میکنید برای اسلایدشوها که قطعا اون رو کاستمایز میکنید تا به قالبتون بخونه و به همین ترتیب چیزهای دیگه استفاده میکنید برای صفحه خودتون که نیاز به نصب توی cms داره. خوب دیگه کاربر باید پک کامل رو بگیره تا بتونه از قالب شما استفاده کنه.
مثلا http://www.rockettheme.com/ رو نگاه کنید کلی کامپوننت و فریم ورک برای خودش داره که اگه میخواید یه قالب رو از این سایت بگیرید حتما باید اونها هم باشن و الا قالب بیکار میشه
2- اون پایین ها میتونید یه ادرسی چیزی بذارید اما خوب باید با یسری تکنیک خوب قایمش کنید. مثلا چهارتا فانکشن به هم پاس بدن و متنی رو از ادرسی چیزی بردارن و اجزای اون قسمت هم ای دی یا کلاسی چیزی نداشته باشن و اینطور چیزا.... حالا این فقط کار رو برای کسی که برمیداره خیلی سخت میکنه
00empty00
شنبه 15 تیر 1392, 10:15 صبح
سلام
ببین کار نشد نداره! جلوی مارو ک کسی نتونست بگیره! :لبخند:
ولی کلا از روشهای زیادی برا این ک جلوی کار افراد مبتدی را بگیری میشه استفاده کرد!
یکیش اینه :
http://www.java2s.com/Code/JavaScript/Security/UnescapeEncoderDecode.htm
کد را کپی کن توی 1 فایل html و اجراش کن!
استایلو بهش بده و چرندیاتی ک بهت میده با بذار توی unescape( ); ... بلاخره بهتر از هیچیه!
ولی کلا تنها راه جلوگیری از ریپ همون گذاشتن عکس های متعدد از قالبه!
ولی عکس هم بعد از این ک قالب را بفروشی نفرات بعد ممکنه ...
حتی من شنیدم قالب سایت آقای متکی را هم ریپ زدن! فک کن!!! :قهقهه:
پس سعی کن ب این چیزا اهمیت ندی و با قدرت شروع ب کار کنی!
موفق باشی :قلب:
:لبخند: این کار بسیار ناشایستیه ریپ زدن قالب :اشتباه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.