View Full Version : سوال: راهنمایی برای (ایجاد)خرید سایت فروشگاهی
mohamadlvs
شنبه 04 خرداد 1392, 11:06 صبح
با سلام
یک سایت فروش می خوام داشته باشم
در جستجوهام به این سات رسیدم
http://www.cmsiran.com/
گفتن با 700 تومن سایت رو تحویل میدن
البته یه پنل هم دارن که من نمی دونم چیه؟
کلن میخواستم بدونم شما ها که این کاره هستید . اگه اینها برام سایت بسازن چطوره ؟ بعدن به مشکل برنمی خورم؟
qqq2qqq
شنبه 04 خرداد 1392, 15:12 عصر
پیام خصوصی فرستاده شد
moalla
شنبه 04 خرداد 1392, 17:41 عصر
بستگی به نوع کار شما داره. اینکه چه سیستم پرداخت و چه نوع سیستم چینشی رو میخواین
معمولا دوستانی که این کارو براتون انجام میدن از یه cms یا سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنن و روش یه ماژول و یا ابزار سایت فروشگاهی نصب میکنن.
اگه بخواید خودتون هم میتونید اینکارو بکنید اما خیلی زمان میبره تا تنظیمش کنید و تجربه میخواد
قیمت رو حالا زیاد هم بد نگفتن اما شاید بتونید با دوستان دیگه کمتر کار کنید.
پیشنهاد میکنم دقیقا روی کاغذ بیارید که چی میخواید.
mohamadlvs
شنبه 04 خرداد 1392, 18:30 عصر
ما یه فروشگاه میخوایم که تجهیزات شبکه رو بفروشیم. نحوه پرداخت هم آنلاین باشه
من خودم سیستم های مبتنی بر ویندوز رو نوشتم ولی با تحت وب تجربه عملی نداشتم اما با این که asp-html-cssو.... آشنایی دارم و مراحل طراحی یه سایت رو میدوم از کار اینها سر در نمی آرم.
العان با این که در مورد این سیستم های cms (جومولاٰ-وردپرس)مطالعه کردم ولی دقیقن نمی دونم کارشون چی هست؟!
لطفن یه توضیحی بدید
esmaeilbf
شنبه 04 خرداد 1392, 18:42 عصر
وردپرس و جوملا سیستم های مدیریت محتوا هستند شما کافی یه سرچ کنید راه اندازی فروشگاه وردپرسی یا همچین چیزی
با ماژولها و ابزارهایی که روی این سیستم ها نصب میشه خیلی راحت می تونید انجامش بدید به نظرم خودت آستین بالا بزن راش بنداز
این یک نمونه ش :فروشگاه وردپرسی (http://www.wordpress98.com/wordpress/راه-اندازی-فروشگاه-با-وردپرس/)
moalla
شنبه 04 خرداد 1392, 19:25 عصر
حتما با سیستم وبلاگها آشنا هستید و دیدی توی بلاگفا چطوری میشه یه وبلاگ رو مدیریت کرد. سیستمهای مدیریت محتوا شبیه اونهان منتها مثلا ده برابر گسترده تر.
اگه برنامه نویسی تحت ویندوز کار کردید حتما با اکتیویکسها آشنا هستید. روی اینها هم یکسری امکانات نصب میشه و سایت برای منظوری که شما میخواید آماده میشه.
سیستم پرداخت رو میتونید از سایت زرین پال استفاده کنید. پشتیبانیشون عالیه
برای سیستم مدیریت محتوا پیشنهاد میکنم از ورد پرس و یا دروپال استفاده کنید.جوملا رو اصلا پیشنهاد نمیکنم.اگه تازه کار هستید وردپرس بهتره
بعد باید اونی که دوستمون لینک دادن نصب کنید.
ورد پرس یادگیریش راحت تره و دروپال برای حرفه ای تر هاست و برای مبتدی ها گنگه
بعضی هاستها خودشون وردپرس فارسی نصب میکنن و بهتون تحویل میدن
من از پارس پک هاست گرفتم. پشتیبانی خیلی بدی داره اما خوبیش اینه که همون موقعی که ازشون خرید میکنید میتونید بگید وردپرس و یا حتی یه فروشگاه براتون نصب کنن و تحویل بدن. فقط دیگه تنظیم کردنش با خودتونه که فکر کنم اگه سابقه برنامه نویسی دارید بتونید از پسش بربیاد. فقط کافیه یه جستجو کنید و بزنید آموزش وردپرس.....
انواع فیلم و متن آموزش هست. توی سایت آپارت سرچ کنید فیلم براش زیاده
خلاصه دوست من یا آستین بالا بزن و یه ماهی وقت آموزش برای خودت در نظر بگیر یا 500 تا 700 بده دوستان کار حرفه ای تری تحویلت بدن و وقت کمتری ازت گرفته بشه
موفق باشین
mohamadlvs
شنبه 04 خرداد 1392, 22:27 عصر
یه فیلم در مورد کار با وردپرس دیدم؛ وقتی که اینجوری مثل ماست میشه یه سایت رو راه اندازی کرد چرا پس ملت این همه نیازسنجی؛ طراحی؛ کدنویسی و طراحی بانک و نمودار و چه چه باید یاد بگیرن!!
یه سوال دیگه این که گیریم ما سایتمون را با کدنویسی از صفر شروع کنیم بعد واقعن برا مدیریت و درج،حذف مطالب سایت باید چکار کنم؟ آمار ها رو چطور در بیارم از کجا بدونم الان یه نفر یه محصول رو سفارش داده و .... آیا باید یه پنل مدیریتی مثل همین وردپرس یا.... هم باید برا سایتم بسازم:عصبانی++:
moalla
شنبه 04 خرداد 1392, 23:09 عصر
قطعا یه پنل میخواد.
از صفر بنویسید کلی هم باید وقت برای رفع باگها بذارید
وقتی دنیای کدبازه یعنی شما پاتون رو بذارید روی شونه اون قبلی ها و سریعتر برید
کد نویسی از صفر برای کارهای خاص کاربرد داره و الان اکثر سایتها با همینها درمیاد
اونی که به شما گفته 700 هم قطعا با همینها میخواسته کار کنه
حالا اینقدری هم که شما تصور کردید ساده نیست. بهرحال تجربه میخواد و اول همه چیز اماده نیست و باید یکسری چیزها تنظیم بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.