View Full Version : سوال: کامپوننت ساخت و چاپ بارکد
hamidhws
دوشنبه 06 خرداد 1392, 19:26 عصر
سلام دوستان
من چطوری میتونم توی سیلورلایت یه بارکد بسازم و اونو با label printer چاپ کنم؟
توروخدا یکی جواب بده کارم گیره
hamidhws
دوشنبه 06 خرداد 1392, 23:42 عصر
دوستان خواهشا یکی کمک کنه دیگه . من حتی یه سورس کد هم توی سایت پیدا کردم که با c# بود و یه مشکلی داشتم که یه تاپیکم اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?399696-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AF)بخاطرش باز کردم.
تورو خدا یکی کمک کنه دیگه الان نزدیک به 1 هفتس لنگ همینم هرچیم سرچ میکنم چیزی که میخوام پیدا نمیکنم اینجا هم که هیچکی جواب نمیده
مهدی فرزاد
سه شنبه 07 خرداد 1392, 09:48 صبح
سلام
از این استفاده کنید
این dll رو به لیست کنترل هاتون اضافه کنید
در properties کنترل تمام خاصیت های کار با بارکرد و تمام برکدهای معتبر دنیا حتی بارکد 2 بعدی هم وجود داره
hamidhws
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:51 صبح
خدا خیرت بده مهدی جان. یعنی من تورو نداشتم چیکار میکردم!
مهدی جان من dll رو اضافه کردم به toolbox. اگه میشه لطفا یه توضیح کوچیک میدی که چطوری بارکدی که ساختم چاپش کنم؟
راستی من یه سر به سایتش زدم گویا license میخواد اره؟ یعنی محدودیت زمانی داره ؟
یه مشکل دیگم داشتم اینکه وقتی بارکد میزنم بالای بارکدم aspose هم میاد و نمیدونم چطوری برش دارم یا عوضش کنم؟
104756
واقعا ازت ممنونم
مهدی فرزاد
سه شنبه 07 خرداد 1392, 19:44 عصر
سلام
در مورد لایسنس نمیدونم چون من از طریق Nuget گرفتم
برای این نوشته من یک Border با بکگراند سفید بالاش گذاشتم که اینو پوشش داد
برای چاپ این لینک رو ببین
http://www.codeproject.com/Articles/75468/Silverlight-4-Printing-Functionality
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/rahul4_saxena/printing-silverlight-ui/
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee671023(v=vs.95).aspx
پ و : اگر لایسنس بخواد بدبختم چون یک برنامه تجاری باش دادم !!! :D
hamidhws
سه شنبه 07 خرداد 1392, 21:20 عصر
پ و : اگر لایسنس بخواد بدبختم چون یک برنامه تجاری باش دادم !!! :D
والا من داکیومنتشو دانلود کردم گویا نسخه بدون لایسنس فقط اون نوشته رو بالاش داره و مشکل زمانی نداره
Evaluation version of Aspose.BarCode (without a license specified) provides full barcode generation functionality but it shows an Evaluation Watermark (that is aspose.demo) on the barcode image
منم میخوام برای یه پروژه تجاری ازش استفاده کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد :D
شما چند وقت میشه برنامتون رو ارائه دادید؟ تا الان به مشکل بر نخورده؟
(راستی من توی پرینت یه سوال هم داشتم . وقتی پرینت میکنم (از مثال msdn ) یه صفحه باز میشه که پرینتر رو انتخاب میکنه بعدش پرینت میشه . میخواستم بدونم راهی هست وقتی روی پرینت کلیک کردم مستقیم پرینت بشه و سوالی نپرسه؟ )
مهدی فرزاد
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 08:42 صبح
زدید تو خال!!!!!!!!!
اگر راه شدنی و منطقی پیدا کردید به ما هم بگید
برنامه های تحت وبی که سمت کلاینت اجرا میشن برای یک سری اعمال نیاز به مجوز مستقیم کاربر دارن
من چیزی در این مورد پیدا نکردم!
برنامه ای که دادم حدود 1 ماه هست فعال شده و روی سیستم خودم بیشتر از 3 ماه که مشکلی نداره
پ و : شماره تماستون رو پیام خصوصی کنید
hamidhws
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 12:20 عصر
اگر راه شدنی و منطقی پیدا کردید به ما هم بگید
برنامه های تحت وبی که سمت کلاینت اجرا میشن برای یک سری اعمال نیاز به مجوز مستقیم کاربر دارن
من چیزی در این مورد پیدا نکردم!
مهدی جان به نظرت مثلا میشه یه ویندوز آپلیکیشن طراحی کنیم که فقط وظیفه چاپ بارکد رو داشته باشه؟و روی سیستم کاربر نصب بشه و از طریق مثلا wcf اطلاعات و کد مربوط به بارکد رو بهش بدیمو برامون چاپ کنه؟اینطوری وقتی کاربر روی چاپ کلیک میکنه مستقیما چاپ میشه بدون اینکه بفهمه ویندوز آپلیکیشنی در کاره!و حتی میشه از کامپوننتای چاپ بارکد مخصوص ویندوز آپلیکیشن ها هم استفاده کرد.
یه راه دیگه که نمیدونم شدنیه یا نه اینکه نمیشه همون اول مجوز استفاده از چابگر رو از کاربر بگیریم و برای دفعات بعدی دیگه ازمون مجوز نخواد؟
مهدی فرزاد
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:12 عصر
برای اجرا کردن یک App روی سیستم کلاینت باز نیاز به اجازه دسترسی دارید
hamidhws
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 14:41 عصر
برای اجرا کردن یک App روی سیستم کلاینت باز نیاز به اجازه دسترسی دارید
اگه از قبل اجرا باشه چی؟ مثلا کاربر همون ابتدا نصبش کنه بعدش توی استارت آپ قرار بگیره که همیشه اجرا باشه. اما نمیدونم اگه به هر دلیلی بسته شد چیکار کنیم(در این صورت حداقل 1 بار باید مجوز اجرای اون برنامه رو از کاربر بگیریم)
میتونیم همه شرایط رو هم در نظر بگیریم. مثلا اگه برنامه اجرا بود کد براش ارسال بشه , اگه بسته شده بود یا اجرا نبود با دریافت مجوز دوباره اجراش کنه و اگه هم پاک شده بود یا اصلا نصب نشده بود یا به کاربر پیغام بده که نصبش کنه و یا از طریق خود سیلورلایت اقدام به پرینت کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.