View Full Version : سوال: مشورت:ساخت هدر-برنامه نویس ویندوز اپلیکیشن هستم
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 09:44 صبح
سلام دوستان و اساتید
من کلا برنامه نویس ویندوز اپلیکیشن هستم و تا حالا خیلی کم در حد اکادمیک وب نوشتم الان که بر حسب نیاز مجبور به نوشتن وب سایت کردم برا خودم و نیاز به یاری شما برنامه نویسان وب دارم لطفا هر کمکی می تونید انجام بدید دریغ نکنید.
الان دارم هدر سایتمو طراحی می کنم اگه مقاله ای فایل جالبی هر نکته ای که می بینید ،لطف کنید راهنمائیم کنید اخه هدر سایت خیلی مهمه.
دوس دارم یک هدر ساده و زیبا مثل سایت نارنحی یا یک هدر بسیار زبیبا داشته باشم.
البته فاکتورهای اینکه سایتم دیر بود نشه هم واسم مهمه.
مبا تشمر فراوان
مظاهر
سعید کشاورز
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:21 صبح
به نظرم هدر سایت یه جورایی سایت رو معرفی میکنه..پس بهتره با موضوع سایت مرتبط باشه..
از نظر رنگ بندی باید به بدنه اصلی سایت هماهنگ باشه.
ولی در کل به نظرم اگه ساده باشه بهتره تا اینکه بخواید هدر رو شلوغ کنید..
بهترین کار هم اینه که نمونه های مختلف رو ببینید..
r4hgozar
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:22 صبح
دوست عزیز هدر سایت خیلی مهمه اما شما نیازه برای طراحی سایتتون با فتوشاپ کار کنید.
شما هدری که مد نظرت رو لینکش رو اینجا قرار بده تا ما در طراحی اون کمکت کنیم.
در حال حاضر ما نمی دونیم موضوع سایتتون چیه و چه نوع هدری می خوایین.
موفق باشید
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:26 صبح
ممنونم از لطفتون
من می خوام هدرمو مثل سایت نارنجی (www.narenji.ir)بزنم!
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:28 صبح
دور کادرشو چطور مث هدر سایت نارنجی کنم؟
r4hgozar
سه شنبه 07 خرداد 1392, 12:16 عصر
این هدر که خیلی ساده هستش.
2 تا دایو کنار هم. واسه حاشیه دورش می تونی از border استفاده کنی.
البته اکه خوب متوجه شده باشم.
اینجا رو نگا کن (http://www.w3schools.com/css3/css3_borders.asp)
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 12:49 عصر
ممنونم اگه میشه یک نگاهی به هدر نارنجی کنید حاشیه دور هدرش یه حالتی هست می تونید ببینبد چه چوری هست؟
moalla
سه شنبه 07 خرداد 1392, 14:15 عصر
کادر دورش رو میگید؟ اون که دو خط css ساده است!!!
background: #F6F6F6;
border: 2px solid #FFF;
box-shadow: 0 0 2px #888;
پیشنهاد میکنم روی لوگو خیلی دقت کنید. توی سایت من quicklearn.ir شاید دو هفته ای مشغول همون فنجونه بودم کلی طرح زدم تا این شد. البته کمک دوستم hasanalmasi.ir هم خیلی تاثیر داشت. حالا شاید چیز انچنانی هم نشده اما باز به شما پیشنهاد میکنم روی لوگو خیلی کار کنید. اینکه حالا تو چه کار و حاشیه ای میذارید اونقدرا اهمیت نداره و هر زمان قابل تغییره. اما لوگو چیزیه که تا اخر باید ثابت بمونه و ذره ذره اعتبار سایتتون روی اون سوار میشه
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 16:25 عصر
اتفاقا داشتم ویدیوهای بوت استرپتونو دانلود می کردم به لوگوی سایتتون توجه کردم زیبا ست.
سایتم فعلا کارش همه چیزه از خبر گرفته تا اموزش زبان و فرهنگ شهرمون و فروش و همه چیز شما چی پیشنهاد می کنی؟
اخه کمانک به معنای پرانتز و یا حرف معترضانه می باشد.لطفا راهنماییم کنید
moalla
سه شنبه 07 خرداد 1392, 17:30 عصر
سایت همون دوستم hasanalmasi.ir رو نگاه کنی خیلی دیدت باز میشه. البته قسمت گرافیکش نه عکاسی. چون از نزدیک با هم دوست هستیم و خیلی روزها کارمون کنار همه روند کارش رو میبینم. خیلی وقتها یه تخته نقاشی دستشه و داره روی لوگوهاش کار میکنه. گاهی میگه دو سه هفته الکی طرح میزنه برای یه لوگو تا بالاخره یه ایده ناب میاد تو ذهنش. اگه اشتباه نکنم روی اخری که نسیم بهشت بود میگفت سه ماه کار کرده و گه گاه طرح میزده. البته اینها رو دارم برای مثال عرض میکنم که شما انتظار نداشته باشی یکدفعه یه چیز بیاد دستت. باید کاغذ و قلم بگیری دستت و همزمان با کشیدن روی کاغذ فکرکنی. خیلی از طرحهایی که تو سایتش میبیی از روی کاغذ اسکن شدن.
خیلی وقتها که نمادی برای اون کلمه وجود نداره میرن سمت تایپوگرافی. فرض کن یه دایره که حرف کاف اول کمانک توش اومده. البته فقط مثال گفتم....
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 17:54 عصر
اره.مرسی.
راستی وقتی از بوت استرپ استفاده کنیم خودش رسپانسیو انجام میده؟
moalla
سه شنبه 07 خرداد 1392, 18:28 عصر
اره
اما خوب باید حواستون باشه یک که چه چیزهای بالا پایین قرار میگیره
بخش آخر این صفحه (http://twitter.github.io/bootstrap/scaffolding.html#responsive)رو بخویند
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 18:43 عصر
یعنی چی چه چیزای بالا پائین قرار میگیره؟
moalla
سه شنبه 07 خرداد 1392, 19:51 عصر
متاسفانه بشدت صدام گرفته و سرماخوردم والا حس میکنم دوستان این تالار نیاز به یه آموزش اساسی برای رسپانسیو بودن دارن
توی boostrap یکسری امکانات اضافه برای رسپانسیو کردن دارین.
توضیح سوالتون. الان همون صفحه رو از عرض کم کنید. یکسری مثال زده که ردیف اولش 9 تا یک نوشته. وقتی کوچیک میکنید همشون کل عرض رو میگیرن و یه اندازه میشن. شماره دو و سه چهار کنار هم هستن اما اون موقع روی هم قرار میگیرن. حالا تو سایت من که یه ردیف اموزشهاست و یه ردیف باکسهای کناری باید دقت کنم باکس آموزشها بالا قرار بگیره. امیدوارم منظورمو گرفته باشین
bootstrap یکسری کلاس هم برای شما تدارک دیده که مثلا اگه چهارتا باکس دارین که مهم نیستن و میخواین تو موبایل نیاد... با اونها درستش میکنید
mazaher5723
سه شنبه 07 خرداد 1392, 20:06 عصر
الان سایت من توی موزیلا و کروم درست اجرا میشن اما توی اینترنت اکسپلورر بهم ریخته میشه چکار باید کرد؟
moalla
سه شنبه 07 خرداد 1392, 22:39 عصر
خلاصه بگم: هر کی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنه حقشه سایتتون رو بهم ریخته ببینه
از بس تو طراحی سایت باهاش مشکل داشتم وقتی میبینم کسی مرورگرش اینترنت اکسپلورره میخوام جف پا برم تو حلقش :عصبانی:
از این حرفا بگذریم تو یه خط توضیح دادین و اصلا قابل بررسی نیست. پینشهاد میکنم یه تاپیک مجزا باز کنید و تو دقیق بنویسید از چه چیزهایی استفاده کردین و چه بهم ریختگی داره!
r4hgozar
سه شنبه 07 خرداد 1392, 23:38 عصر
خلاصه بگم: هر کی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنه حقشه سایتتون رو بهم ریخته ببینه
از بس تو طراحی سایت باهاش مشکل داشتم وقتی میبینم کسی مرورگرش اینترنت اکسپلورره میخوام جف پا برم تو حلقش :عصبانی:
از این حرفا بگذریم تو یه خط توضیح دادین و اصلا قابل بررسی نیست. پینشهاد میکنم یه تاپیک مجزا باز کنید و تو دقیق بنویسید از چه چیزهایی استفاده کردین و چه بهم ریختگی داره!
:عصبانی++:
جف پا رو خوب اومدی
e_a_23
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:59 عصر
سلام دوستان
این جفت پا خیلی جالب بود!:قهقهه:
یه سوال برای من ایجاد شده.مگه لوگوی سایت رو باید طراح سایت طراحی کنه؟آخه یه نفر که خودش هم طراح بود گفت که طراحی لوگو کار گرافیسته.خودش هم لوگو طراحی نمی کرد.آیا کسانی که طراح سایت استخدام می کنن انتظار دارن لوگوشون رو طراح سایت واسشون طراحی کنه؟من اصلا روی این موضوع کار نکردم :(
e_a_23
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 14:05 عصر
سایت http://hasanalmasi.ir/ رو دیدم.هر سه قسمتش رو.خیلی زیبا کار کردن.ایشون چه مدت کار کردن تا تونستن چنین چیزایی طراحی کنن؟برای ما که اول راهیم خوبه بدونیم.ممنونم.
moalla
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 14:41 عصر
سلام دوستان
این جفت پا خیلی جالب بود!:قهقهه:
یه سوال برای من ایجاد شده.مگه لوگوی سایت رو باید طراح سایت طراحی کنه؟(
اول از همه بگم که دوستان این تالار کلا معنی طراح سایت رو اشتباه فهمیدن. طراح اول مشخص میکنه چه چیزهایی کجا بیاد. بعد تو فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه طرحش رو درمیاره. همه اینها رو تحویل توسعه دهنده وب قرار میده و توسعه دهنده با کدها سرو کار داره. اگه به این معنی بگیم جواب سوال شما اینه که بله! کار طراح سایته
اما با این تعریفی که کردم هیچکدوم از دوستان اینجا طراح سایت نیستن!
من خودم رو توسعه دهنده میدونم اما خوب توی گرافیک کم ادعا ندارم :لبخندساده:
باز نوبت کار خودم میشه دربست کارم رو میسپارم به دوستم. کارهاش زیبان چون برای هر لوگو میانگین یه هفته وقت میذاره. نه ایشون هر گرافیستی که زحمت میکشه برای کارش. روزانه ساعتها وقت میذاره تا کارهای گرافیستی رو ببینه و خودش رو ارتقاء بده و خیلی چیزهای دیگه. ازشون خواهش کردم یه دوره آموزش web design رو بذارن و مثل دوره برنامه نویسی اندروید روی سایتم(quicklearn.ir) برگزار میشه.
میدونم سالهاس تخصصی تو این زمینه کار میکنن اما دقیق نمیدونم
هزینه طراحی که میپردازین در مقابل رشد کیفیتی که کار میکنه قابل مقایسه نیست. توی این سایت (pureislam.org)که کار مشترک من و ایشون میتونید ببینید. آقای الماسی کلی با سفارش دهنده بحث داشتن که چه چیزهایی برای این سایت نیازه. بعد کل چیزهایی که میبینید رو ایشون گفتن که چی کجا باشه و چه حرکتی انجام بده و بعد من نقش پیاده کننده و یا توسعه دهنده رو داشتم. البته خیلی از کار مونده و بعضی گزینه ها درست کار نمیکنه.دیروز داشتم روی صفحه اخر کار میکردم که با دکمه چپ و راست کیبورد بشه رفت صفحات چپ و راست
حالا اگه سوال خاصی در مورد طراحی وب هست بگید به خودشون میگم بیان اینجا و حالا یا اینجا یا توی تاپیک مجزا جواب بدن
طرح جدید مشترکمون برای یه برنامه اندرویدی (http://curve.hasanalmasi.ir/index.php?showimage=265)
e_a_23
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 15:06 عصر
خیلی ممنون از توضیحاتتون.پس من باید روی طراحی لوگو هم کار کنم.فقط میخوام سریع تر توی فتوشاپ راه بیفتم.در حد مبتدی هستم الان.اگه کلاس خوبی هم می شناسید لطف می کنید معرفی کنید؟با کلاس سریع تر راه میفتم.چند تا کلاس فتوشاپ دیدم ولی در همین حدی که بلدم بودن.یعنی در آخر کلاس یه طرح ساده آماده میکردن. بازم ممنونم از توجهتون.
moalla
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 15:11 عصر
خود فتوشاپ رو بخواید خوب هم یادبگیرید میشه یه هفته !!! هر چند یکم با اغراق دارم میگم اما تقریبا قضیه همینه
حالا اونی که دو ساله با فتوشاپ کار میکنه یه قسمت رو دو دقیقه ای انجام میده شما که یه ماه کار کردی توی نیم ساعت اونو انجام میدی
اما اونی که یه گرافیست رو گرافیست میکنه فتوشاپ نیست. اصول طراحی و تمرینه که کسی اونها رو کار کرده باشه با یکم بالاتر از paint هم میتونه یه طرح عالی بزنه که من توی فتوشاپ نتونتم
حالا باز آقای الماسی یا یکی دیگه از دوستان گرافیست باید نظر بدن اما اونی که من به ذهنم میاد اینه که هر روز سایتهای گرافیکی مثل این (http://dribbble.com/)رو ببینید و طرحهای گرافیکی جدیدشون رو از نظر بگذرونید
e_a_23
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 15:21 عصر
بی نهایت ممنونم از راهنماییتون.سایت http://pureislam.org/ هم دیدم.خیلی باسلیقه هستن دوستتون.(من فعلا بحثم روی طراحیه واسه همین فقط در مورد کار دوستتون حرف میزنم.)فقط یه چیزی که تو ی منو به نظرم اومد رو میگم.امیدوارم این جسارت منو ببخشید.به هر حال شما استاد من هستید.توی این آدرس:http://pureislam.org/2012-10-22-10-31-75 قسمت Gallery و Online course که زیر منو دارند، وقتی ماوس رو از روشون برمی داریم و روی یکی دیگه از عناوین منو میریم، زیر منو با اندکی تاخیر بسته میشه.البته خیلی کمه و شاید من زیادی مته به خشخاش میذارم.
به هر حال حتما تمرین بیشتری خواهم کرد تا بتونم طرح های خوبی بزنم و لذت ببرم از کارم.مثل شما و دوستتون.
mazaher5723
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 21:11 عصر
ممنونم از همه تون.
mazaher5723
جمعه 10 خرداد 1392, 15:57 عصر
دوستان اگه نظری دارید بفرمائید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.