ورود

View Full Version : سوال: مشکل با نصب کامپوننت از ورژن قدیم در ورژن جدید دلفی

soft-c
سه شنبه 07 خرداد 1392, 11:04 صبح
سلام
من یک کامپوننت از ورژن های قدیمی دلفی دارم که روی دلفی 2011 نصب نمیشه .
وقتی هم که یکی از unit های اون را به طور مجزا نصب می کنم فقط یونیت اون نصب میشه ولی کامپوننتی نداره که بشه از اون استفاده کرد .
آیا راه حلی برای این مشکل دارید ؟
نام کامپوننت bu tool است.

یوسف زالی
سه شنبه 07 خرداد 1392, 13:15 عصر
سلام.
باید سورس رو داشته باشید و دوباره کامپایل کنید.
در بدترین حالت ممکنه مجبور بشید در ورژن قدیمی اون رو تبدیل به اکتیواکس کنید و در ورژن جاری استفاده کنید که به دردسرش اصلا نمی ارزه.

soft-c
شنبه 11 خرداد 1392, 08:24 صبح
من سورس کامپوننت bu tool را دارم ولی دو تا بحث است :
1- اگر بخواهم کل کامپوننت را نصب کنم : راه حل شما برای این کار همان استفاده از ocx است ؟
2- فقط بعضی از کامپوننتهای اون را نصب کنم . یعنی چند تا از یونیتها را نصب کنم : آیا برای این هم باید از همون ocx کرد؟
البته در نصب هر دو حالت به صورت معمول یعنی نصب .pas یا نصب پکیج ، یونیتها نصب میشه ولی کامپوننتی ایجاد نمیکنه که بشه به صورت ویژوال از اون استفاده کرد .
یوسف زالی
شنبه 11 خرداد 1392, 11:07 صبح
اگر سورس رو دارید که مساله حله.
شما باید کامپوننت رو در ورژن جدید کامپایل کنید و دوباره نصب کنید.
اگر پکیج مربوطه رو دارید مشکلی نباید باشه مگر این که فقط پکیج ران تایم رو داشته باشید.
برای استفاده از یونیت هاش نیازی به نصب هم حتی ندارید. OCX رو فراموش کنید.
بهتره ببینید که چرا بعد از نصب کامپوننت در IDE اضافه نمی شه.
در فایل پکیج پروسیجر Register رو پیدا کنید و ببینید توش چی داره و کجا داره نصب می شه. ممکنه نام پلت رو اشتباه کرده باشید.

soft-c
شنبه 11 خرداد 1392, 14:07 عصر
در فایل پکیج پروسیجر Register رو پیدا کنید و ببینید توش چی داره و کجا داره نصب می شه. ممکنه نام پلت رو اشتباه کرده باشید.
نه . هنگامی که در قسمت install package اسم پکیج مربوطه را انتخاب می کنیم در پایین آن روی components که کلیک می کنیم چیزی نشان نمی ده و حتی در قسمت جستجوی کامپوننت هم در هیچ یک از پالت ها کامپوننت را نشان نمی دهد
سورس را هم در یک پکیج جدید کامپایل و install کردم ولی مشکل بالا که گفتم همچنان باقی است .
یوسف زالی
شنبه 11 خرداد 1392, 15:39 عصر
تمام پروژه ها رو ببندید، با Open Project فایل DPK رو باز کنید و روی سورس دوبار کلیک کنید ببینید Register داره یا نه، تا بعد..