ورود

View Full Version : سوال: تغییر ابعاد چاپ در کاغذ در استفاده از برنامه نوشته شده با foxpro. کمکک

mammut2007
سه شنبه 07 خرداد 1392, 15:52 عصر
با سلام. من با برنامه بیمارستانی کار می کنم که با فاکس پرو 2.6 نوشته شده و تحت داس اجرا میشه.برای چاپ نسخ داروخانه، نیاز دارم به اینکه ابعاد چاپ با توجه به کاغذ مورد نظر تغییر کنه تا لیست کامل داروها در یک برگ چاپ بشه و به برگ دوم کشیده نشه.، به عنوان مثال مثلا می خام چند سطر اول چاپ که به توضیحات غیرضروری می پردازه مانند نام داروخانمه و غیرو،حذف بشن تا محدوه چاپ بزرگتر بشه و جای بیشتری داشته باشه.
چاپگر استفاده شده،چاپگر قدیمی ها است که کاغذش به صورت یکپارچه به هم متصله. همون سوزنی ها .
در ضمن به قسمت تنظیمات چاپ داخل نرم افزار رفتم و محدوده سطر و ستون جابجا کردم ولی فایده نداشت.

abdorreza
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 20:01 عصر
سلام خدمت شما

احتمالا باید سورس برنامه را تغییر بدید. البته بستگی به نرم افزارتون داره و بدون دیدن کار کردن نمیشه گفت.

EBRAHIM_BANIHOSEINI
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 23:27 عصر
تو چاپگرهای سوزنی یه کد وجود داره که فاصله بین سطرها رو تنظیم میکنه. اون کد رو پیدا کن چند سطر تو صفحه بهت کمک میکنه. ضمنا اگه به سورس برنامه دسترسی داری به فکر لیزری کردن چاپ باش.

abdorreza
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 00:10 صبح
این هم کد تنظیم فاصله ها برای پرینتر Epson سوزنی که تو ادارات استفاده میشه

??? CHR(27)+CHR(80)+CHR(18)+CHR(27)+'3'+CHR(25)+CHR(27 )+'F'+CHR(27)+'H'+CHR(27)+'W0'+CHR(27)+'C'+CHR(0)+ CHR(11)

javad_1349
دوشنبه 20 خرداد 1392, 08:53 صبح
یک نگاهی به مسیر نرم افزار بیانداز ببین فایلی با پسوند frt یا frx پیدا می کنی یا خیر اگر فایلهایی با این نام وجود داشت می تونی از طریق کامند فاکس پرو فاصله در دیتیلز گزارش تغییر بدی موفق باشید