ورود

View Full Version : مشخصات مورد نیاز برای قرار دادن فایلها در اینترنت جهت دانلود توسط گوشی اندرویدی

ghader62
سه شنبه 07 خرداد 1392, 16:19 عصر
سلام دوستام
من برنامه نویس تازه کاری هستم و نمیدونم که سوالم رو جای درستی مطرح میکنم
من برنامه اندرویدی رو نوشتم که دیتابیس (رو که با phpmyadmin ساختم ) از لوکال هاست (که روی سیستم خودم هستش ) دانلود میکنه( و برنامه روی لوکال هاست رو هم با php نوشتم) و از روی اطلاعات همون دیتابیس فایلهای موزیک رو از همون لوکال هاست دانلود میکنه و توسط wamp هم ارتباط برقرار میکنه
حالا مشکل من اینجاس که میخوام این اطلاعات رو روی اینترنت قرار بدم و در این مورد هم هیچ اطلاعاتی ندارم
(در ضمن تعداد بازدید و دانلود به احتمال خیلی زیاد ، زیاد هستش)
اگه بخوام چنین کاری رو انجام بدم به چه چیزهایی و با چه مشخصاتی نیاز دارم

ممنون از لطف دوستان

_behnam_
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 17:21 عصر
دوست عزیز سوالتون واضح نیست. اما اگه منظورتون این هست که میخواین همین اطلاعاتی رو که توی سرور لوکال خودتون دارید رو توی اینترنت داشته باشید که از هرجا قابل دسترسی باشه باید هاست و دومین تهیه کنید که حدودا از سالی 30 هزینه داره با بالا.

shahin bahari
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 00:37 صبح
شما چرا کل دیتا بیس رو دانلود میکنید؟!!!!!
برای قرار دادن روی نت باید یه هاست داشته باشید تا فایل ها رو قرار بدید و یه آدرس ثبت کنید که بشه به اون دسترسی پیدا کرد. یه سرچ راجع به گرفتن هاست کنید.....

ghader62
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 08:56 صبح
ممنون دوستان عزیز بابت جوابهاتون
با توضیحاتی که دوستان دادند من باید هاست و دومین تهیه کنم
برا این کار که توضیح دادم (تعداد بازدید خیلی زیاده و مرتب رو دیتابیس نوشته و از رو دیتابیس خونده میشه ) هاست رو باید با چه مشخصاتی تهیه کنم؟؟