ورود

View Full Version : گردش حساب مانده حساب (انباردار-حسابداری)

as222222
سه شنبه 07 خرداد 1392, 18:03 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یک برنامه تحت عنوان انبارداری نوشتم که طرز کار انو رو در زیر خدمت دوستان عرض میکنم و مشکل در اینجاس که نمیدونم چجور باید یک کوثری ایجاد کنم که مانده حساب اشخاص را در یک لیست باکس باند شده توسط کوثری نمایش بدم :
تیبلها(البته بنده به صورت فنگلیش نام آنها را در برنامه وارد کرده ام ):کالا-افراد-سربرگ-شرح فاکتور
تیبل فاکتور از طریق یک فیلد با تیبل شرح در ارتباط هست که با صدور فاکتور جدید شماره سند برای ارتباط با شرح استفاده میشه و اما جدا کردن اسناد را من سپردم به یک فیلد به نام سربرگ سند که برای هر سند ثابت است -ورود کالا-خروج کالا-دریافت وجه چک-پرداخت وجه چک که البته این سربرگها توسط فرم تعین شده در تیبل ثبت میشود

کوثری ها:کوثری خرید فروش که یه یک شکل هستند اما جدا از هم که توسط فیلد سربرگ مجزا شده اند-کوثری جمع اسناد که اسناد دریافت و پرداخت بازهم به یک شکل خستند اما توسط سربرگ مجزا شده اند
کوثری جمع اسناد که در برگه های ورود جمع شرح کالاها را انجام میدهد مثال(فی * مقدار =جمع ردیف)که در اینجا کار این کوثری به اینصورت است:(شماره سند ارتباط شرح=sumفیلد جمع ردیف ) و در کوثری شرح دریافت و پرداخت هم همین منوال
حالا بنده از دوستان اساتید گرامی میخواهم که راه حلی برای مشکل بنده بگذارند که من بتوانم براساس این شرحی که خدمتتان دادم در صورتحاسب شخص ستونی به نام مانده ایجادکنم که باید کوثری ایجاد کنم که تا به حال برای آن راه حل مناسبی پیدا نکرده ام در ضمن اگر نمونه نگذاشته ام به دلیل حجم بالای دیتای طراحی شده میباشد با عرض پوزش
و باز هم مثل همیشه منطزر پاسخ گوهربار شما هستم البته اگه توجهی به سوال بنده داشته باشید با تشکر.

as222222
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 16:23 عصر
کاشکی یکی کمک میکرد.:گریه::گریه:

Abbas Amiri
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 18:06 عصر
سلام
حداقل عکس ساختار جداول و ارتباط آنها رو قرار بدهید ، اگه کسی وقت داشت بر اساس یک مبنایی نظر بدهد .

saeed1234n
جمعه 10 خرداد 1392, 01:51 صبح
با سلام

با اجازه استاد امیری

دوست عزیز شاید ! این برنامه بتواند به شما کمک کند.

لطفا هر دو فایل ضمیمه را دانلود و سپس از حالت زیپ خارج و بعد استفاده کنید .

با تشکر .

as222222
شنبه 11 خرداد 1392, 12:51 عصر
باشه چشب با عرض پوزش در اولین فرصت عکسها رو خدمت اساتید محترم پیوست میکنم