View Full Version : کمک در مورد wcf
sara198
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 00:28 صبح
با سلام
من تا به حال با wcf کارنکردم اما یه پروژه رو با این برنامه باید بنویسیم می خواستم ببینم کسی هست که بتونه کمکم کنه
توی این برنامه یه سرور داریم و تعدادی کلاینت که سرور لیست ip و یا آدرس کلاینت ها رو داره.حالا اگه یه کلاینت خواست به کلاینت دیگه ای وصل بشه به سرور درخواست میده و سرور هم کلاینت اول رو به کلاینت دوم وصل می کنه
اگه کسی هست که کمکم کنه ممنون میشم چون باید تا آخر این ماه تحویلش بدم و 3 نمره هم داره
mazaher_bazari
جمعه 10 خرداد 1392, 01:34 صبح
سلام.
پس کل کلاینت ها باید گوش به زنگ باشند تا یه در خوا ستی که از طرف سرور میگیره رو پاسخ بده.
نظر من اینه که برنامه ها رو کلاینتها روی یک پورت ثابت گوش می کنند .
کلاینت A که می خواد با یه کلاینت B ارتباط برقرار کنه ابتدا یه در خواست به سرور میده دوباره سرور در خواست A رو بهB میده یعنی بهش میگه که همچین ای پی می خواد باهات ارتباط برقرار کنه سپس یه ارتباط بین A و B برقرار میشه
این کار تو سطح tcp/ip هستش wcf هم قابلیت استفاده از tcp/ip رو داره.
اگه حوصله کار زیاد tcp/ip رو ندارید روش زیر می تونه بهتر باشه.
به طور خلاصه بگم
2 تا وب سرویس طراحی میکنی یکیش سمت کلاینت و یکیش سمت سرور
ارتباط ها میتونه از طریق وب سرویس باشه.
البته بسته به کار شما باشه و همچنین کلاینها موقع برقراری ارتباط چه داده هایی رو قرار تبادل کنند یا اصلا هدف از برقراری ارتباط چیه؟
mazaher_bazari
جمعه 10 خرداد 1392, 01:35 صبح
سلام.
پس کل کلاینت ها باید گوش به زنگ باشند تا یه در خوا ستی که از طرف سرور میگیره رو پاسخ بده.
نظر من اینه که برنامه ها رو کلاینتها روی یک پورت ثابت گوش می کنند .
کلاینت A که می خواد با یه کلاینت B ارتباط برقرار کنه ابتدا یه در خواست به سرور میده دوباره سرور در خواست A رو بهB میده یعنی بهش میگه که همچین ای پی می خواد باهات ارتباط برقرار کنه سپس یه ارتباط بین A و B برقرار میشه
این کار تو سطح tcp/ip هستش wcf هم قابلیت استفاده از tcp/ip رو داره.
اگه حوصله کار زیاد tcp/ip رو ندارید روش زیر می تونه بهتر باشه.
به طور خلاصه بگم
2 تا وب سرویس طراحی میکنی یکیش سمت کلاینت و یکیش سمت سرور
ارتباط ها میتونه از طریق وب سرویس باشه.
البته بسته به کار شما باشه و همچنین کلاینها موقع برقراری ارتباط چه داده هایی رو قرار تبادل کنند یا اصلا هدف از برقراری ارتباط چیه؟
sara198
دوشنبه 13 خرداد 1392, 15:44 عصر
من یه بار دیگه پروژه رو با صدای استادمون گوش کردن شرح پروژه به صورت زیره:
بر روی مثلا سه کامپیوتر یک برنامه در حال اجرا هست (به طور همزمان) کاربری روی کامپیوتر A یک فولدر رو share می کنه یعنی اینکه یک فولدر را انتخاب می کنه و بر روی یک دکمه که به نام share هست کلیک می کنه تا دیگران بتونن اون فایل یا فایلها رو دانلود کنند کامپیوتر های دیگه هم می تونن این کار رو انجام بدن
بعد از زدنه دکمه Share نام فایل یا فایلهای درون پوشه همراه با IP اون کامپیوتر باید یک جا دخیره بشه برای این کار نیاز به داشتن یک سرور داریم .درون این سرور یا از طریق با نک اطلاعاتی و یا با داشتن یک آرایه یک لیست تشکیل میشه که درون این لیست ، نام فایلها ی share ani همراه با Ip کامپیوترهای مربوط به فایلها قرار می گیرد.
حالا اگر یک کاربر بر روی یک کامپیوتر دیگه دنبال یه فایل می گرده باید نام کامل و یا مقداری از نام اون فایل رو در یک textbox تایپ کنه و با زدنه دکمه سرج به سرور وصل بشه و سرور هم نام فایل و Ip اون کامپیوتری که فایل درون آن است رو به کاربر بده و اگر چند فایل با آن نام بر روی چند کامپیوتر باشه باید لیست تمام اون فایل و کامپیوتر ها رو بده بعد کاربر باید بتونه بر روی هرکدام که می خواد کلیک کنه و به اون فایل و کامپیوتر وصل بشه
چیزی که من متوجه شدم اینه که باید یه کلاینت بسازیم که بر روی اون یک دکمه share باشه برای به اشتراک گذاری و یه سرور باشه برا تشکیل لیست و بر روی سرور باید یه دکمه باشه برای سرج کردن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.