View Full Version : گفتگو: شما به عنوان یک طراح وب چقدر از کدهای آماده استفاده می کنید؟
سعید کشاورز
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:02 عصر
سلام دوستان...
می خاستم بدونم نظر شما در رابطه با کدهای آماده مثل اسلایدر های جی کوئری، تب های آماده،منو های آماده و .... چیه؟
مثلا شما اگه بخواین یه وب سایت واسه یه شرکت درست کنید و به یک اسلایدر نیاز دارین خودتون کد مینویسید یا اینکه از کدهایی که آماده هست استفاده میکنید؟ به نظرتون اگه از کدهای آماده استفاده کنیم خنده دار نیست؟(چون مثلا خودمون باید این هارو بلد باشیم)
یا اینکه آدم رو تنبل نمی کنه؟
-----------------------------------------
جواب خودم یه این سوال اینه: من خودم موافق هستم با این کار که از این کدها استفاده کنیم بنا به دو دلیل زیر:
1) وقتی رو که قراره بزاریم واسه نوشتن اسلایدر ممکنه که خیلی زیاد باشه..مثلا یک روز..خوب من میام ازیه اسلایدر آماده استفاده میکنم و اون یک روز رو به قسمت های دیگه اختصاص میدم..
2) کدهای آماده ممکنه از اون دانشی که ما داریم حرفه ای تر نوشته شده باشن..که خیلی اوقات همین طور هم هست..
----------------------------------------
نظر شما چیه؟ خوشحال میشم توی این بحث شرکت کنید و نظر خودتون رو بگین
moalla
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:34 عصر
خیلی اوقات باید از پلاگینهای استفاده کرد
اما تو خیلی مقالات دیدم که نوشته سعی کنید حتی برای اسلایدر هم از پلاگین اماده استفاده نکنید
شخصا خیلی شده که از اماده استفاده کردم و بعد مشتری گفته حالا فلان طور هم بشه و توش گیر کردم و ویرایش همون پلاگین بیشتر از اول نوشتن وقتم رو گرفته!
جدیدا سعی میکنم هر چی هست خودم بنویسم. البته غیر از چیزهایی که واقعا شاخ هستن bootstrap - jquery - easing و ...
اولش سخته اما به مرور مهارتت خیلی بیشتر میشه و گاهی به ذهنم میاد کدهام رو پلاگین کنم!
اگه کدهام رو اماده بذارم و توی github به اشتراک بذارم اعتبار خیلی خوبی هم کسب میشه
پس نتیجه نهایی: تا میشه خودتون بنویسید
سعید کشاورز
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:38 عصر
اما تو خیلی مقالات دیدم که نوشته سعی کنید حتی برای اسلایدر هم از پلاگین اماده استفاده نکنید
دلیلش چیه که نباید از اسلایدر آماده استفاده کنیم؟
r4hgozar
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 13:55 عصر
من کلا روحیم جوریه که دوس دارم همه چی رو از صفر خودم بنویسم و یاد بگیرم.
واسه همینه همیشه سوال می کنم نمی شه خودمون با کد ها ریسپانسیو کنیم سایت رو:لبخند:
تا حالا من که یه سایت رو کامل ننوشتم اما دوس ندارم ا کد های اماده استفاده کنم.
به نظر کد های اماده هر چی هم خوب باشن اون چیزی که خود ادم می خواد و تو ذهنشه نمی شه.
موفق باشید
Tarragon
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 14:13 عصر
سلام
من خودم تا جایی که می تونم از کد آماده استفاده می کنم!!
آخه دلیلی نمی بینم وقتی یه کدی نوشته شده دوباره اون رو بنویسم.
salamu
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 14:53 عصر
اگه می خواین همچین کاری کنین اول ببینید که از کد ها چقدر سر در می آرید.اگه بیشترش(منظورم 51 درصد نیست بالای 80 درصدش)رو می فهمید استفاده کنید درغیر این صورت یکی بسازید.
maktoom
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 16:03 عصر
سلام
حاصلضرب دو عدد بزرگ رو بلدید حساب کنید؟ پس چرا با ماشین حساب جواب رو بدست میارید؟
یه وقتایی هست اسلایدشوی شما یه کوچولو نیاز به تغییر داره تا با ذائقه مشتری جور بشه. چیکار می کنید؟ میذاریدش کنار می گردید از اول دنبال یکی دقیقا اونجوری؟ نه دیگه خودتون تغییرات رو اعمال می کنید.
اما باید سر دربیارید که بتونید تغییر بدید دیگه.
اوایل باید قدم به قدم برید جلو. یاد گرفتید دیگه لزومی نداره فقط به کد نوشتن خودتون بسنده کنید. تو نت پیدا کردید بر میدارید نبود خودتون بلدید می نویسید.
ضمن اینکه وقتی افکار متفاوت بقیه رو توی یه چیز خیلی عادی مثل ماژول اسلاید شو می بینید می تونید چیزهای جدیدی که اصلا بهش فکر هم نمی کردید یاد بگیرید.
موفق باشید./
forestasphalt
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 16:40 عصر
به نظرمه نقش مهمه این وسط وقت و زمان بازی میکنه،واقعا اینکه آدم بخواید همه چیرو خودش از اول بنویسه همون مثال چرخ رو به ذهن آدم میاره!:لبخندساده:
من خودم سعی میکنم توی هر پروژه یه بخش هایی رو خودم از صفر بنویسم (هدف بیشتر یادگیری خودم هست!) وبخش های دیگه رو از کدهای آماده استفاده میکنم
esmaeilbf
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 17:32 عصر
به نظرم اگر مبتدی هستی خودت کد رو یادبگیر و بنویس کم کم که حرفه ای شدی از پلاگین های اماده استفاده کن چون دیگه دلیلی وجود نداره خودت کد بنویسی چون فقط وقت تلف کردنه اگه یه زمانی میخواستی سفارشی سازیش هم کنی دیگه برات کاری نداره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.