ورود

View Full Version : سوال: مشکل در گرفتن خروجی pdf از گزارش

mahdi_chehreghani
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 18:46 عصر
با سلام

من در تلاشم یک ریپورت توی فرم asp طراحی کنم و البته این کار را با موفقیت انجام دادم با 2 ابزار telerik و dev express

مشکلی که دارم اینکه وقتی برنامه را روی iss یا هاست آپلود میکنم و اجرا میکنم گزارش را کامل و بدون نقص نشون میده منتهی وقتی خروجی میگرم در فرمت pdf به مشکل بر میخورم: اشتباه:

برای مثلا اگر مقدار فیلد من که از دیتابیس میاد مقدار روبرو باشه : آذر كوچه 94- پست پاساژ سعدي

1. در dev express در خروجی pdf ای که به من میده به شکل زیر میشه:
آذر ك وچ ه 94 - پ س ت پ ا س ا ژ س ع د ي

یعنی کاراکترها جدا از هم نشون داده میشه (البته بدون space بین کارکترها من فقط برای فهم بهتر اینجا فاصله گذاشتم در عکس ضمیمه خروجی دقیق را گذاشتم)

2. در telrik به صورت زیر:

-پست پاساژ سعدی 94 آذر کوچه

در ضمن فونت های مختلف و چپ چین ویا راست چین را امتحان کردم

m.chehreghani@yahoo.com

mohsen406
سه شنبه 08 بهمن 1392, 08:59 صبح
با سلام

من در تلاشم یک ریپورت توی فرم asp طراحی کنم و البته این کار را با موفقیت انجام دادم با 2 ابزار telerik و dev express

مشکلی که دارم اینکه وقتی برنامه را روی iss یا هاست آپلود میکنم و اجرا میکنم گزارش را کامل و بدون نقص نشون میده منتهی وقتی خروجی میگرم در فرمت pdf به مشکل بر میخورم: اشتباه:

برای مثلا اگر مقدار فیلد من که از دیتابیس میاد مقدار روبرو باشه : آذر كوچه 94- پست پاساژ سعدي

1. در dev express در خروجی pdf ای که به من میده به شکل زیر میشه:
آذر ك وچ ه 94 - پ س ت پ ا س ا ژ س ع د ي

یعنی کاراکترها جدا از هم نشون داده میشه (البته بدون space بین کارکترها من فقط برای فهم بهتر اینجا فاصله گذاشتم در عکس ضمیمه خروجی دقیق را گذاشتم)

2. در telrik به صورت زیر:

-پست پاساژ سعدی 94 آذر کوچه

در ضمن فونت های مختلف و چپ چین ویا راست چین را امتحان کردم

m.chehreghani@yahoo.com

سلام دوست عزیز با تلریک کر نکردم ولی dev واسه متن فارسی pdf درست نمیسازه . اینو از سایت سازنده dev هم سوال کردم
من هم این مشکل را داشتم مجبور شدم امکان pdf ساختن را از گزارشم بردارم

mRizvandi
سه شنبه 08 بهمن 1392, 09:40 صبح
من امکان ساخت PDF رو با iTextSharp انجام دادم، دردسرش زیاده ولی شدنیه
روال کار هم اینطوره که باید به ازای هر ریپورت یا خروجی که می خوای pdf درست کنی، یک usercontrol بسازی و هر کاری که لازم داری اونجا انجام بدی، مرحله بعد اینه که این یوزرکنترل رو به HTML تبدیل کنی، و سپس این HTML رو به PDF تبدیل کنی.
هر مرحله خودش کلی داستان داره که امیدوارم بتونی انجامش بدی، اگر جایی به موردی برخوردی سعی می کنم در حد امکان در خدمت باشم.
موفق باشید.