mahdi_chehreghani
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 18:46 عصر
با سلام
من در تلاشم یک ریپورت توی فرم asp طراحی کنم و البته این کار را با موفقیت انجام دادم با 2 ابزار telerik و dev express
مشکلی که دارم اینکه وقتی برنامه را روی iss یا هاست آپلود میکنم و اجرا میکنم گزارش را کامل و بدون نقص نشون میده منتهی وقتی خروجی میگرم در فرمت pdf به مشکل بر میخورم: اشتباه:
برای مثلا اگر مقدار فیلد من که از دیتابیس میاد مقدار روبرو باشه : آذر كوچه 94- پست پاساژ سعدي
1. در dev express در خروجی pdf ای که به من میده به شکل زیر میشه:
آذر ك وچ ه 94 - پ س ت پ ا س ا ژ س ع د ي
یعنی کاراکترها جدا از هم نشون داده میشه (البته بدون space بین کارکترها من فقط برای فهم بهتر اینجا فاصله گذاشتم در عکس ضمیمه خروجی دقیق را گذاشتم)
2. در telrik به صورت زیر:
-پست پاساژ سعدی 94 آذر کوچه
در ضمن فونت های مختلف و چپ چین ویا راست چین را امتحان کردم
m.chehreghani@yahoo.com
من در تلاشم یک ریپورت توی فرم asp طراحی کنم و البته این کار را با موفقیت انجام دادم با 2 ابزار telerik و dev express
مشکلی که دارم اینکه وقتی برنامه را روی iss یا هاست آپلود میکنم و اجرا میکنم گزارش را کامل و بدون نقص نشون میده منتهی وقتی خروجی میگرم در فرمت pdf به مشکل بر میخورم: اشتباه:
برای مثلا اگر مقدار فیلد من که از دیتابیس میاد مقدار روبرو باشه : آذر كوچه 94- پست پاساژ سعدي
1. در dev express در خروجی pdf ای که به من میده به شکل زیر میشه:
آذر ك وچ ه 94 - پ س ت پ ا س ا ژ س ع د ي
یعنی کاراکترها جدا از هم نشون داده میشه (البته بدون space بین کارکترها من فقط برای فهم بهتر اینجا فاصله گذاشتم در عکس ضمیمه خروجی دقیق را گذاشتم)
2. در telrik به صورت زیر:
-پست پاساژ سعدی 94 آذر کوچه
در ضمن فونت های مختلف و چپ چین ویا راست چین را امتحان کردم
m.chehreghani@yahoo.com