ورود

View Full Version : سوال درمورد آپلود فایل با php

information2
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 00:13 صبح
با سلام خدمت اعضای باحال سایت برنامه نویس
من مدتیه با dreamweaver دارم یه سایت طراحی می کنم. تقریبا همه چی بدون مشکل دارم کار می کنم. فقط یه مشکل اساسی دارم امیدوارم بتونین کمکم کنین
من میخای یه صفحه طراحی کنم که بشه باهاش فایل آپلود کرد. در ضمن این فایل رو فقط برخی از اعضای سایت که از طرف مدیریت سایت اجازه دارن بتونن دانلود کنن. الان مشکلم اینه که اولا نمیدونم چطور باید فرم آپلود طراحی کنم و دوم اینکه وقتی آپلود میشه چطور دسترسی به اونو برای افرادی که اجازه دسترسی ندارن محدود کنم
لطفا کامل راهنمایی بفرمایین
اگر منبع خوبی هم در مورد کار با فایل ها دارین هم معرفی کنین.
خیلی از شما ممنونم.

سعید کشاورز
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 12:04 عصر
با سلام خدمت اعضای باحال سایت برنامه نویس
من مدتیه با dreamweaver دارم یه سایت طراحی می کنم. تقریبا همه چی بدون مشکل دارم کار می کنم. فقط یه مشکل اساسی دارم امیدوارم بتونین کمکم کنین
من میخای یه صفحه طراحی کنم که بشه باهاش فایل آپلود کرد. در ضمن این فایل رو فقط برخی از اعضای سایت که از طرف مدیریت سایت اجازه دارن بتونن دانلود کنن. الان مشکلم اینه که اولا نمیدونم چطور باید فرم آپلود طراحی کنم و دوم اینکه وقتی آپلود میشه چطور دسترسی به اونو برای افرادی که اجازه دسترسی ندارن محدود کنم
لطفا کامل راهنمایی بفرمایین
اگر منبع خوبی هم در مورد کار با فایل ها دارین هم معرفی کنین.
خیلی از شما ممنونم.

دوست عزیز اینجای تالار طراحی وب هستش...سوالت رو توی تالار php باید مطرح کنی..فکر کنم واسه آپلود باید اسکریپت آماده باشه..
اینجا سوالات css و html پرسیده میشه

mehbod.rayaneh
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 12:32 عصر
سلام
همون طور ک دوستمون گفتن باید در تالار php مطرح کنید!
ولی فک میکنم این کاری ک میخواید بکنید با اسکریپتهای آپلود سنتر مثل کلجا ممکن باشه!

information2
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 23:45 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون