PDA

View Full Version : سوال در مورد css framework

esmahdi
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 12:49 عصر
سلام
من چند تا پروژه رو با twitter bootstrap انجام دادم ولی مشکل جدی زیر رو باهاش دارم.
اینکه نسخه rtl درست و حسابی ای نداره و مجبورم خودم تا جایی که می تونم rtl کنم. بعضی اوقات کامل اون چیزی که دوست دارم نمی شه.
یه مساله دیگه هم که وجود داره اینه که تو کوچیک شدن صفحه برای repository های مختلف از سمت چپ شروع می کنه و سمت راست رو به پایین می بره در صورتیکه من می خوام بر عکس عمل کنه و اول سمت چپ رو ببره پایین سمت راست رو بالا نگه داره.
من برای حل این مشکلات zurb foundation رو پیدا کردم. این فریم ورک برام خیلی جالب بود چون جالب rtl رو پشتیبانی می کرد ولی مشکلی که این فریم ورک داشت در مورد ie 8 بود.
فریم ورک بعدی ای که بررسی کردم yaml بود. این فریم ورک هم فریم ورک خوبیه ولی بازم درست و حسابی rtl نیست مثل zurb مثلا همون مشکل repository ها رو داره ولی در عوض خفن تو همه مرورگرا سازگاره.
به عنوان خلاصه:
نظر خودم اینه که اگه twitter bootstrap این مشکل rtl رو نداشت واقعا محشر بود. چون خیلی همه چیز تموم و کامله.
zurb فوق العادست ولی مشکل اصلیش تو پشتیبانی نکردن از ie 8 و نبود document درست و حسابی مثل twitterboostrap
yaml هم مشکل با rtl داره که نمیشه ازش به این سادگی ها صرف نظر کرد.
نظر شما چیه؟
فریم ورک های بهتری می شناسید؟
راه حلی برای مشکلات twitter bootsrap چی؟
ممنون :)

esmahdi
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 17:16 عصر
کسی تجربه ای نداره؟

بهزاد علی محمدزاده
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 17:25 عصر
راست به چپ شده اش هم درست شده . این لینک (http://rbootstrap.ir/) و ببین . من باهاش کار نکردم شما خودت در موردش تحقیق کن .

esmahdi
جمعه 10 خرداد 1392, 00:02 صبح
سلام
باید دقیق برسیش کنم.
ممنون از لینکتون.