View Full Version : دسترسی به Cmd یه کامپیوتر دیگه از طریق Winsock
The One
یک شنبه 14 اسفند 1384, 15:52 عصر
سلام مخصوص به تمام برنامه نویسان عرصه کامپیوتر و اینترنت
(همین الان بگم که من فارسیم ضعیبه پس تو رو خدا غلتامو نگیرین)
خوب هون طور که مو ضوع رو خوندین "دسترسی به Cmd یه کامپیوتر دیگه از طریق Winsock "
اکه لطف کنین انو بگین یا یه راهنمایی کنین اینقدر ه ممنونتون میشماااااااااااااااا :خجالت:
mehrzad007
یک شنبه 14 اسفند 1384, 22:20 عصر
winsock برای ارتباط بین دو کامپیوتر توی شبکه اس ( وارد جزییات نمی شم ) و باید حتما حالت کلاینت و سرور داشته باشه یعنی شما باید دو برنامه رو دوتا سیستم داشته باشی و از راه دور از اون یکی بخوایی کارات رو روی کامپیوتر راه دور انجام بده .
H_SH_VB
یک شنبه 14 اسفند 1384, 23:08 عصر
cmd چیه؟ میشه توضیح بدی؟
Payman62
یک شنبه 14 اسفند 1384, 23:24 عصر
داس منظورشه فکر کنم. ولی دسترسی به داس حتما منظورش دسترسی به دستورات تحت داس رو سیستم طرفه
meh_secure
یک شنبه 14 اسفند 1384, 23:47 عصر
cmd که میدونید command line. این بحث بیشتر توی امنیت شبکه و Security مطرحه. قدیما یادمه که با dcom32 و webdav و چند تا برنامه دیگه که توسط برنامه نویسای ایرانی نوشته شده بود می شد از سیستم طرف shell گرفت و به قول دوستمون dos ش رو در دست بگیریم. اما اون روش ها قدیمی شده و باید دید که روش های جدید چیه.
Identifier
دوشنبه 15 اسفند 1384, 08:07 صبح
در صورتی که از یکی از نگارشهای windows Server استفاده میکنید میتونید ابتدا Telner Server را در ویندوز سرور فعال کنید و بعد با استفاده از Winsock به اون متصل بشید
و همونطوری که آقای Mehrzad007 اشاره کردند چون هر request نیاز به یک Responser داره شما نمیتونید بدون وجود یک سرور این کار رو انجام دهید و این هم دو حال بیشتر خارج نیست یا اینکه برنامه های خود سیستم عامل توانایی این کار رو داره و به عبارتی نیاز به سرور ندارید و تنها برنامه کلاینت را طراحی میکنید و حالت بعد هم زمانی رخ میده که شما هم باید client و هم Server را طراحی کنید
موفق باشید
The One
دوشنبه 15 اسفند 1384, 15:37 عصر
نه دوستان عزیز منظور من اینه که از طریق کلاینت و سرور بشه به CMD یعنی مثلا به DRiveهای
سرور وصل شد
mehrzad007
سه شنبه 16 اسفند 1384, 13:41 عصر
همونی که من گفتم !
یعنی باید بشینی دوتا برنامه بنویسی که یکی روی کامپیوتر طرف و یکی روی کامپیوتر تو اجرا بشه و بعد از راه دور از برنامه خودت بخوایی که از برنامه راه دور بخواد که کاری رو که میخوایی، روی کامپیوتر راه دور انجام بده!
The One
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 15:32 عصر
Khob manam midoonam aziz amma chejoury CMD ro vase Clint Send konam inoo begooo
mehrzad007
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 21:39 عصر
شما لازم نیست چیزی رو سند کنی!
شما از برنامه ات میخوایی که مثلا محتویات درایو سی کامپیوتر راه دور رو برات بفرسته اونم با دستورات خط فرمان اونا رو می گیره و برات می فرسته
قول نمیدم ولی سعی می کنم یه مثال کوچک برات بفرستم
The One
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 17:15 عصر
mamnon misham age begiiiiiii
hosein_zamiri
چهارشنبه 30 آبان 1386, 10:49 صبح
یک نمونه کار می خوام
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.