View Full Version : نظر در باره دیزاین فرم های ASP.NET
dr.undead
جمعه 10 خرداد 1392, 10:21 صبح
سلام دوستان
یه نظر و ایده از دوستان میخواستم و اونم این که
به نظر من طراحی دیزاین فرم ها توی ASP.NET یه مقدار خشکه
یعنی نسبت به کارکردن با html , css , jquery توی dreamweaver ناکار امده
منظور من این نیست که نمیشه از css , jquery توی asp.net استفاده نکرد اما جوابی که از دیزاین توی dreamweaver میگیریم ُ نمیده
نمیدونم شاید برای اینه که زیاد با ای اس پی کار نکردم
به هر حال ممنون میشم از دوستانی که ایده و نظراتشونو و در صورت امکان سایتی مبنی بر آموزش طراحی توی asp دارن مطرح کنند
mazaher5723
جمعه 10 خرداد 1392, 12:27 عصر
به نظر من محیط asp.net بهتر من احساس راحتری داخلش می کنم چون خودمم برنامه نویسی سی شارپم
dr.undead
جمعه 10 خرداد 1392, 12:59 عصر
ممنون از نظرت دوست عزیز
ینی از نظر شما تو این محیط راحت تر میشه با css , jquery فرمُ طراحی کرد؟
به نظر شما همه سایتهای aspx باید از همین نوع طراحی بشن ؟یا بهتره از html form باشه درجاهایی که نیاز هست از aspx استفاده بشه ؟
من برای یه طرح که بیشتر بهره خودآزمایی داشته باشه باید چی کار کنم
از کجا شروع کنم
به دستورات C# و تا حدودی به کدنویسی سایت با asp آشنایی دارم
سعید کشاورز
شنبه 11 خرداد 1392, 01:37 صبح
ببین تو میتونی به همه ی عناصر روی صفحه استایل بدی..
یعنی اینکه میای مثلا با css یه دکمه خوشگل طراحی میکنی...بعدش این خصوصیات رو به دکمه های روی فرمت نسبت میدی..
البته نمیدونم چرا اینایی که با asp و ویژوال استودیو سایت مینویسن اصلا به گرافیک اهمیت نمیدن..اکثرا هم سایت هاشون رو سه ستونه طراحی میکنن:لبخند:
anvar
دوشنبه 13 خرداد 1392, 09:03 صبح
مشکل aspکارها از خودشون نیست. معمولا از کدنویسی و دات نت فریمورک وارد دنیای وب می شوند و هر صفحه سایت رو یه فرم ویندوزی در نظر می گیرند واسه همین ظاهر سایت ساده میمونه. دلیل دوم هم اینه که تا بخواهند به کلیت چیدمان صفحات با html و css عادت کنند زمان زیادی میبره و سرشون تا اطلاع ثانوی بی کلاه میمونه.
ولی در کل ویژوال استدیو هیچ چیزی کم نداره و همه چیزش درسته, هر ابزاری که شما برای توسعه و طراحی وب لازم داشته باشید در اختیار شما قرار می ده و امکاناتش حرف نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.