ورود

View Full Version : سوال: استفاده از ajax در Jquery

dharmaa
جمعه 10 خرداد 1392, 15:40 عصر
سلام بر دوستان خوبم
من به یه مشکل برخورد کردم .میخام برای ثبت اطلاعات در بانک از ای جکس در جی کوئری استفاده کنم.ولی متاسفانه کدهایی که نوشتم جواب نمیده .ارور
internal server error میده .کسی هست که بدونه باید چه کار کنم.
104931

plague
شنبه 11 خرداد 1392, 13:16 عصر
وقتی این اررور رو میده یعنی کدت از سمت سرور مشکل داره یا آدرس رو اشتباه زدی

فایر باگ نصب کن ... آ»وزش فارسیش هم زیاده تو نت
بعد ببین چیه مشکل

forestasphalt
سه شنبه 14 خرداد 1392, 09:55 صبح
بررسی کن که هر 3 متغیر شما Jtitle jdate jdes مقدار گرفتن یا نه؟اگر از فایر باگ یا گوگل کروم میتونی استفاده کنی مشخص میشه مقدار گرفتن یا نه،یا هر کدوم رو alert کن
یه break point در متد Insert قرار بده ببین وارد اون بخش میشه؟

mehdi.mousavi
سه شنبه 21 خرداد 1392, 21:35 عصر
سلام بر دوستان خوبم من به یه مشکل برخورد کردم .میخام برای ثبت اطلاعات در بانک از ای جکس در جی کوئری استفاده کنم.ولی متاسفانه کدهایی که نوشتم جواب نمیده .ارور internal server error میده .کسی هست که بدونه باید چه کار کنم. 104931

سلام.

خطای مزبور به سرور برمیگرده، باید بررسی کنید ببینید پارامترهای مورد نظر با موفقیت به دست سرور میرسن یا نه.
وقتی از jQuery استفاده می کنید، دیگه نیازی به استفاده از document.getElementById نیست بلکه باید از Selector های jQuery استفاده کنید.
در نحوه تبدیل پارامترها و ست کردن اونها هنگام پست، تجدید نظر کنید. اگر jTitle حاوی کاراکتر " یا ' باشه، اونوقت با مشکل مواجه خواهید شد. بهتره از JSON.stringify استفاده کنید (و polyfill برای مرورگرهای قدیمی).
تعریف متود Insert در tblDes.aspx کار صحیحی نیست. بهتره از Web Service ها، Restful Service ها و ... استفاده کنید.
در نهایت، تعریف متود SendData در global namespace نیز کار صحیحی نیست. بهتره کدهای client-side اتون رو Modular بنویسید.

موفق باشید.