View Full Version : سوال: سوال در css و html
orache
جمعه 10 خرداد 1392, 20:32 عصر
سلام یه سوال داشتم
من میخاستم html و css رو یاد بگیرم (و بعد از اینا چیزای دیگه رو ) و یک کتاب گرفتم که هردو رو یاد میده حالا این کتاب خیلی بدرد نخوره اصلا نگفته کد هارو تو چی بنویسیم من نرم افزار دریم ویور رو نصب کردم و کد هایی که اموزش میده رو مینویسم ولی هرچی که مینویسم به عنوان نشانه گر و کلاس تو وب عینا تکرار میکنه
مثلا
p {
color : red ;
}
.aa {
color : yellow ;
}
اینا رو اصلا شبیه به کد نمیدونه فقط تکرار میکنه اینگار که همشونو داخل تگ <p> گذاشتم
چیکار کنم ؟؟
کتاب هم انتشارات کیان رایانه هست مترجم فاطمه فاتحی
mehbod.rayaneh
جمعه 10 خرداد 1392, 21:02 عصر
سلام
اول از همه براتون آرزوی موفقیت میکنم :لبخندساده:
در مورد اینا ...
ببینید html یک فایل متنیه ک ب مرورگر میفهمونه چی را باید کجا قرار بده!
حالا شما با کمک css میتونید ب تگهای html استایل بدید! یعنی براشون بکگراند تعیین کنید و ...
برای این ک هر استایلی ک توی css مینویسیم را به html ربط بدیم در فایل html از class یا id استفاده میکنیم!
ینی چجوری؟ به این صورت ک در css مینویسیم
.aa { color : yellow ; }
و در html اون را ربطش میدیم ب یک div ... به این شکل :
<div class="aa">
mehbod
</div>
خوب؟
حالا اگه تو فایلهای html دقت کرده باشید میبینید ک ما همیشه از div استفاده نمیکنیم! تگ هایی مثل a , p , ... هم داریم!
برای این ک بتونیم کوتاه نویسی کنیم میایم در css به این صورت تمام تگ ها را سلکت میکنیم :
p { color : red ; }
الان گرفتید جریان چیه؟ ما الان اومدیم گفتیم توی صفحه هر کلمه ای ک توی تگ <p> هست را رنگش را قرمز کن! به همین سادگی!
حالام شما بهتره کتابو بذارید کنار و برید سر سایتهایی ک اینارو آموزش دادن! یا اصن خودتون 1 قالب رایگان وبلاگ دانلود کنید و ببینید چجوری نوشته شده!
بهتون توصیه میکنم قبل از این کارا هم notpad++ را روی سیستمتون نصب کنید و فرمت فایلایی ک قراره روشون کار کنید را درست کنید! یعنی برای html یک فایل با نام index.html و برای css هم 1 فایل با نام styld.css بسازید.
ببقشید اگه بد توضیح دادم! :لبخند:
موفق باشید
orache
جمعه 10 خرداد 1392, 22:11 عصر
ممنو ولی من باز نفهمیدم مگه سی اس اس و اچ تی ام ال رو با هم نمینویسن ؟؟ یعنی باید براشون فایل جداگانه ساخت ؟؟ بعدا چجوری میشه به هم ربطشون داد ؟ با دریم ویور نمیشه ؟؟
mhbitarafan
جمعه 10 خرداد 1392, 22:18 عصر
هم میشه داخل html نوشت هم اینکه بیرون نشوت و لینک داد...
اگه داخل همون فایل html بنویسی کد های css رو باید داخل تگ <style> قرار بدید ...
تگ استایل رو هم در داخل head بزارید...
mehbod.rayaneh
جمعه 10 خرداد 1392, 22:21 عصر
واقعا؟! :لبخند:
ببینید شما میتونید به این صورت بنویسید :
<html>
<head>
<title>عنوان سايت</title>
<style>
.aa{color:yellow;}
</style>
</head>
<body>
<div class="aa">بدنه سايت ... چيزي ک نمايش داده ميشه.</div>
</body>
</html>
هم به این صورت ک فایل css را به html لینک کنید :
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
</head>
<body>
</body>
</html>
و هم به صورت مخلوط! یعنی محدودیتی نیست! میتونید از دو تاش استفاده کنید. اینطوری :
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<style>
.aa{color:yellow;}
</style>
</head>
<body>
</body>
</html>
ولی اصولیش اینه ک از فایل جداگانه استایل استفاده کنید و اون را به html لینک کنید! شبیه مثال دومی!
orache
جمعه 10 خرداد 1392, 22:38 عصر
خیلی ممنون فهمیدم
na_des
جمعه 10 خرداد 1392, 22:48 عصر
آقای mehbod.rayaneh خوب توضیح دادن
برای اینکه css به صورت فایل جدا باشه در دریم ویور یه فایل از نوع css ایجاد کنید (البته قبل از این بهتره یه وب سایت ایجاد کنید و روت فولدر ... ) بعد css که نوشتید یه جورایی اتچ میکنید به صفحاتی html خودتون . کلا استفاده از css سه روش داره .
external to css
internal style sheet or embed(inside the head tag
inline style(inside and html element
na_des
جمعه 10 خرداد 1392, 22:54 عصر
در ضمن به سایت http://www.w3schools.com حتما سر بزنید . خیلی خو ب و جامع . با استفاده از "try it your self" میتونید نمونه کد و اجراش ببنید و حتی کد هارو تغییر بدید .
و http://www.irsarzamin.com/
,و quicklearn.ir هم سر بزنید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.