ورود

View Full Version : سوال: امنیت فایل ها در شبکه

SEPIDEYESHAB
شنبه 11 خرداد 1392, 00:00 صبح
با سلام خدمت اساتید محترم.
بنده یه برنامه نوشتم که مثلا تو بانکش 10 هزار نفر ثبت شدن و حدود 12 هزار فایل عکس دارم که مربوط به این اشخاص هستن.
حالا برنامه رو میخوام تحت شبکه کنم که همزمان چندتا کامپیوتر فقط توسط نرم افزار من به اطلاعات بانک و عکس ها دسترسی داشته باشن و کاربرا به صورت معمولی و دستی نتونن عکس رو باز یا حذف یا حتی ادیت کنن.:لبخندساده:

لطفا اگه راهی به ذهنتون میرسه بگین یکاریش بکنم.....

vbhamed
شنبه 11 خرداد 1392, 03:11 صبح
سلام
براي جلوگيري از نمايش و ويرايش عكس مي‌توني اونها رو با برنامت انكريپت كني و در موقع لزوم ديكريپت
اما براي جلوگيري از حذف بايد عكسهات رو داخل بانك اطلاعاتي قرار بدي و روي بانكت پسورد بزاري چون اگر به صورت فايل باشه بالاخره قابل دسترسي هست، هرچند ذخيره 12000 عكس در بانك اطلاعاتي هم زياد جالب نيست ولي مي‌توني از چندين بانك استفاده كني تا سرعتت هم زياد پايين نياد

SEPIDEYESHAB
شنبه 11 خرداد 1392, 22:36 عصر
با سلام مجدد.
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی
اولا تعداد عکس ها محدود نیست
دوما تو چه بانکی بذارم که از طریق شبکه قابل دسترس باشه؟!
اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین چون تا حالا همچین کاری نکردم !!!
بازم ممنون

vbhamed
یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:02 صبح
سلام
هم بانك Sql ميشه هم اكسس و قاعدتا بقيه بانكها هم بايد بشه
براي ذخيره تصوير در بانك هم جستجو كنيد

m.4.r.m
یک شنبه 12 خرداد 1392, 12:11 عصر
خوب منم یه پیشنهادی بهت دارم اولا اینکه در بانک آدرس تصاویر رو ذخیره کنید نه خود تصاویر رو چون سرعت لود برنامه خیلی پایین میاد ( شایدم همین کار رو کردین ) و بعدشم شما برنامه اصلی رو تو یک سیستم به نام سرور مثلا قرار میدی بهترین راه هم استفاده از بانک SQL هست که باید تو ConnectionString اون از اتصال نوع IP استفاده کنی که به بانک شما وصل بشه و وقتی شما تصاویر رو در یک قسمت از سرور ذخیره می کنی که جز خودت کسی خبر نداره پس کسی نمی تونه به اونها دسترسی داشته باشه ثانیا من از دیتابیس اکسس هم تو شبکه استفاده کردم جواب هم میده ولی بانک اطلاعاتی در خطر میفته ولی در SQL چون دو نسخه از برنامه اماده می کنی احتمال سرقت اطلاعات اگر سرور شما دارای امنیت بالایی باشه به صفر میرسه چون تو سیستم های شبکه کلاینت ها معمولا محدود میشن و هر کاری نمی تونن بکنند . و به همین خاطر شما می تونی راحت کار خودتو انجام بدی در ضمن یادت نره در نسخه شبکه دو تا باید نرم افزار داشته باشی یکی مخصوص سرور و یکی مخصوص کلاینت . موفق باشی دوست عزیزم

ali190
یک شنبه 12 خرداد 1392, 22:42 عصر
باسلام
ببینید اگر شما بخواهید تصاویرتون رو تو فولدر Share شده بذارید تو دادن دسترسی به کاربران و تداخل بین ویرایش و حذف فایلها به مشکلات زیادی برمیخورید
بهترین راه این است که ابتدا شما به سمت دیتابیس SQL Server2008 یا نسخه های بالاتر بروید
در قدم بعدی شما باید تصاویر رو در دیتابیس ذخیره کنید
برای افزایش سرعت بهترین راه اینه که شما دو تا جدول درست کنید
جدول اول میاد ID عکس و سایر اطلاعات مربوط به تصویر رو ذخیره میکنه
در جدول دوم ID عکس و فایل عکس در جدول ذخیره میشه
با این روش شما جستجو رو از جدول یک انجام میدید و سپس تصویر مورد نظر رو با شماره ID عکس (که این ID بین جدول یک و دو یکی است) از جدول دوم فراخوانی میکنید
اینجوری سرعتت کارت هم بالاتر میره
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
یاعلی

m.4.r.m
یک شنبه 12 خرداد 1392, 22:44 عصر
راه اینم ایده خوبیه تصاویر هم به صورت باینری ذخیره میشن پس مشکل نخواهی داشت

SEPIDEYESHAB
سه شنبه 14 خرداد 1392, 12:34 عصر
آقا از همه تون متشکرم ، فکر کنم این راه بهترین راه باشه که تو بانک ذخیره کنم.

alipoor2009
شنبه 08 تیر 1392, 23:24 عصر
تو شبکه کار با همچنین بانکی مشکله ؟؟ البته بستگی به کامپیوترها و شبکه داره ! می تونستی تصاویر رو تو فایل DLL یا هر فایل دیگری بریزی و باهاش کار کنی یا بجای عکس مسیر عکس رو ذخیره می کردی
شما باید تو برنامه تحت شبکه قابلیت سطح دسترسی افراد رو در نظر بگیری - یعنی هر کاربری بتونه چیکار کنه وگرنه تحت شبکه همین طوری اصلا امنیت نداره !