View Full Version : چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
shima3000
شنبه 11 خرداد 1392, 00:08 صبح
سلام و خسته نباشید
میخاستم بدونم چرا بی جهت پستهایی رو که در تاپیک مربوطه واسه رفع اشکالاتمون میگذاریمو حذف میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داره بحث میشه ک مشکل حل شه..بعد شما بر میدارین چندتا پست رو حذف میکنین!!!!!!!!!!
حداقل بزارین بحث جمع بشه، به نتیحه برسه بعد خواستین کل پست ها رو حذف کنین!!|:
سعید کشاورز
شنبه 11 خرداد 1392, 01:20 صبح
سلام و خسته نباشید
میخاستم بدونم چرا بی جهت پستهایی رو که در تاپیک مربوطه واسه رفع اشکالاتمون میگذاریمو حذف میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داره بحث میشه ک مشکل حل شه..بعد شما بر میدارین چندتا پست رو حذف میکنین!!!!!!!!!!
حداقل بزارین بحث جمع بشه، به نتیحه برسه بعد خواستین کل پست ها رو حذف کنین!!|:
یکی از دلایلش همین رعایت نکردن عنوان مناسب هستش..لطفا چکیده ای از سوال خودتون رو توی عنوان مطرح کنید..
الان اینکه نوشتین چرا؟؟؟؟؟ این یعنی چی؟ بهتر بود مینوشتید" دلیل پاک کردن پست ها توسط مدیران "
دوم: موضوعات تکراری..اول سرچ کن بعد تاپیک بزن
shima3000
شنبه 11 خرداد 1392, 19:50 عصر
مدیر عزیز بحث سر تاپیک زدن نیست
شما اول لطف کنید کامل و درست متن منو بخونید بعد توضیح خودتون رو ارائه بدین!
من اتفاقا تاپیکی نزده بودم د رتاپیک مورد نظر سوالمو پرسیدم ودیگرونم داشتن درموردش بحث میکردن که به نتیجه ای برسین..بعد برداشتین بی جهت پستها رو پاک کردین!..صحبت من اینه!نه اونی ک شما فرمودین!
shima3000
شنبه 11 خرداد 1392, 19:52 عصر
من اتفاقا تاپیکی نزده بودم د رتاپیک مورد نظر سوالمو پرسیدم ودیگرونم داشتن درموردش بحث میکردن که به نتیجه ای برسین..بعد برداشتین بی جهت پستها رو پاک کردین!..صحبت من اینه!نه اونی ک شما فرمودین!
سعید کشاورز
شنبه 11 خرداد 1392, 22:44 عصر
مدیر نیستم..کاربر هستم
من لطف کردم و پست اول رو از اول خوندم..
زمانی که توی یه تاپیک ، پستت حذف میشه ممکنه قوانین رو زیر پا گذاشته باشی..من که نمیدونم کدوم تاپیک بوده..اما حتما به این دلایل بوده:
1) پست نا مربوط با موضوع تاپیک
2)حرف های بیهوده
3)تبلیغات
4)پست هایی مثل کرک کردن نرم افزار ها
5) ساختن بد افزار ها
و.......
-------------------------------
معمولا مدیر ها زیر پستی که حذف میکنن دلیلش رو مینویسن...اونجا بخون ببین چی نوشته..
_behnam_
یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:48 صبح
سلام دوست عزیز، چرا اینقدر عصبی :لبخندساده: کنترل کنید.
اکثر بچه ها توی این سایت وقتی که عضو تاره وارد بودن با قوانین سایت (http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules) آشنا نبودن واسه همین حداقل یک پستشون پاک شده :بامزه: این که عصبانیت نداره. پستتون رو پاک کردن خوب موردی نداره از اول توی یک تاپیک جدید ایجاد کنید.:لبخندساده:
این که مدیران تاکید بر این دارن که هر سوال توی یک تاپیک جدا پرسیده بشه واسه بهبود کیفیت سایت برای کاربران هست.
خودتون قضاوت کنید :
اگه توی یک تاپیک چندین سوال مختلف باشه شما با جستجو زوتر به جواب سوالتون میرسید یا اگه هر سوال در تاپیک جدا با موضوع مرتبط با سوال پرسیده شده باشه؟
و اینکه جواب زیر :
من اتفاقا تاپیکی نزده بودم در تاپیک مورد نظر سوالمو پرسیدم ودیگرونم داشتن درموردش بحث میکردن که به نتیجه ای برسین
قانون شماره 8
لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آن ها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوال های گوناگونی دارید، آنها را در چندین تاپیک مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید.
امیدوارم که این پست بنده رو به فال نیک گرفته باشید.
موفق باشد دوست عزیز.
shima3000
یک شنبه 12 خرداد 1392, 22:49 عصر
سلام دوست عزیز، چرا اینقدر عصبی :لبخندساده: کنترل کنید.
اکثر بچه ها توی این سایت وقتی که عضو تاره وارد بودن با قوانین سایت (http://barnamenevis.org/misc.php?do=showrules) آشنا نبودن واسه همین حداقل یک پستشون پاک شده :بامزه: این که عصبانیت نداره. پستتون رو پاک کردن خوب موردی نداره از اول توی یک تاپیک جدید ایجاد کنید.:لبخندساده:
این که مدیران تاکید بر این دارن که هر سوال توی یک تاپیک جدا پرسیده بشه واسه بهبود کیفیت سایت برای کاربران هست.
خودتون قضاوت کنید :
اگه توی یک تاپیک چندین سوال مختلف باشه شما با جستجو زوتر به جواب سوالتون میرسید یا اگه هر سوال در تاپیک جدا با موضوع مرتبط با سوال پرسیده شده باشه؟
و اینکه جواب زیر :
قانون شماره 8
لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آن ها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوال های گوناگونی دارید، آنها را در چندین تاپیک مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید.
امیدوارم که این پست بنده رو به فال نیک گرفته باشید.
موفق باشد دوست عزیز.
خیلی ممنون از توضیحتون..
پیروز باشید.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 13 خرداد 1392, 22:55 عصر
سلام
من جایی از پستهایی که حذف شده باشه ندیدم.
اگر میتونید به من پستشو نشون بدین.
به جز این ، بعضی از پستهای شما رو بررسی کردم.
اگر حداقل خود من میدیدم برای دفعات بعد به جز حذف پست جریمه هم میشدین.!!
برای فعالیت درسایت باید قوانین رو مطالعه کنید.
و طبق اون پست بزنید.
لینکش هم دوستان براتون ارسال کردم
امیدوارم بیشتر دقت کنید تا بتونید خیلی راحت به جوابهاتون برسید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.