ورود

View Full Version : سوال: خطا در هنگام کار با open gl

mehran788
شنبه 11 خرداد 1392, 15:56 عصر
سلام دوستان
من تازه با open gl شروع کردم به کار کردن
فایل های زیر رو کپی کردم
glut32.dll===>syswow64
glut32.lib===>C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\lib
glut32.h===>C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include
ولی بازم خطاهای زیر رو بهم می ده
Error 2 error LNK2019: unresolved external symbol _WinMain@16 referenced in function ___tmainCRTStartup C:\Users\Mehran Akbarpour\Documents\opengl test\test1\test1\MSVCRTD.lib(crtexew.obj) test1

Error 3 error LNK1120: 1 unresolved externals C:\Users\Mehran Akbarpour\Documents\opengl test\test1\Debug\test1.exe 1 1 test1
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

orache
شنبه 11 خرداد 1392, 18:25 عصر
ببین فایل glut.dll رو باید بریزی تو C:\WINDOWS در ضمن باید opengl32.lib و glut32.lib و glu32.lib رو هم لینک کنی . لینک کردن بلدی ؟؟

mehran788
شنبه 11 خرداد 1392, 18:37 عصر
نه من تازه برنامه نویسی با open gl رو شروع کردم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنی که چطور لینک کنم

orache
شنبه 11 خرداد 1392, 19:24 عصر
سلام
ببخشید که دیر شد این سرعت اینترنت لعنتی رو کم کردن که الان 5 _6 بار قطع شد ( ببین عکس رو هم میذارم فعلا این اینترنت قاط زده اپ نمیشه اه )
ببین یک پروژه ی خالی consol اپلیکیشن بساز بعد یک فایل cpp و بعد مثل عکس زیر پیش برو تو اون کادر اولی هم بنویس opengl32.lib و glut32.lib و glu32.lib

orache
شنبه 11 خرداد 1392, 19:30 عصر
ببین متاسفانه نتونستم عکسو بذارم سرعت از 0.1 کیلوبایت هم کمتره از دیال اپ کمتر شده برو تو این وبلاگ http://pge3d.mihanblog.com/ خوب بعد تو قسمت اموزش های اپن جی ال یک اموزش فارسی وجود داره همون اول همه ی کار ها رو گفته دقیقا خط به خط جلوتر هم بری به مشکلی برخوردی تو ان کتاب هست

mehran788
یک شنبه 12 خرداد 1392, 15:27 عصر
سلام ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین
شرمنده تو اون سایت من اموزش فارسی درباره opengl پیدا نکردم و همش کتاب های انگلیسی بود

orache
یک شنبه 12 خرداد 1392, 19:27 عصر
داداش باید میرفتی صفحه ی دوم 3 تا کتاب وجود داره دومیش فارسیه
http://pge3d.mihanblog.com/post/category/5/page/2

mehran788
سه شنبه 14 خرداد 1392, 19:00 عصر
داداش ممنون که کمکم کردی.مشکلم حل شد.
ولی یه سوال هم دیگه هم واسم پیش اومد.
من یک سال پیش تو درس گرافیک کامپیوتری تا حدودی با opengl کار کردم ولی اون زمان اصلا نیازی به لینک کردن نبود و با کپی کردن همون سه تا فایل به راحتی میشد کار رو شروع کرد.ولی حالا نمی فهمم این لینک کردن از کجا اومد که اون زمان نبود.این رو به خاطر این می پرسم که دارم یه پروژه واسه یکی از دوستام می نویسم که قراره تحویل استاد بده می ترسم بنویسم و بعد پیش استاد اجرا نشه.
و یکی هم اینکه این تنظیمات رو هربار که بک پروژه رو باز می کنی باید انجام بدی.آیا راهی نیست که یک بار انجام بدی و همیشه رو پروژه ها اعمال بشه
ممنون

orache
سه شنبه 14 خرداد 1392, 21:53 عصر
نیازی نیست وقتی لینک کنی و پروژه سیو بشه دیگه نیازی به دوباره لینک کردن نیست
من خودم زیاد باهاش کار نکردم ولی فکر کنم راه دیگرش از command prompt هست که باید به سیستم بدیش ولی همین لینک کردن از همه راحت تره

learned
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 12:25 عصر
داداش ممنون که کمکم کردی.مشکلم حل شد.
ولی یه سوال هم دیگه هم واسم پیش اومد.
من یک سال پیش تو درس گرافیک کامپیوتری تا حدودی با opengl کار کردم ولی اون زمان اصلا نیازی به لینک کردن نبود و با کپی کردن همون سه تا فایل به راحتی میشد کار رو شروع کرد.ولی حالا نمی فهمم این لینک کردن از کجا اومد که اون زمان نبود.این رو به خاطر این می پرسم که دارم یه پروژه واسه یکی از دوستام می نویسم که قراره تحویل استاد بده می ترسم بنویسم و بعد پیش استاد اجرا نشه.
و یکی هم اینکه این تنظیمات رو هربار که بک پروژه رو باز می کنی باید انجام بدی.آیا راهی نیست که یک بار انجام بدی و همیشه رو پروژه ها اعمال بشه
ممنون
همن کپی کردن کفایت میکنه
حتما درست کپی نکردی جایی که باید انجام میدادی