PDA

View Full Version : کمک برای کامل کردن برنامه-خیلی فوری-باتشکر

amirqom
یک شنبه 12 خرداد 1392, 10:10 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی
در موسسه ای هستم که ماهانه به افراد زیادی مبلغی به عنوان "کمک مالی" پرداخت می گردد.این افراد در 6 گروه دسته بندی می شوند. و به هر گروه مبلغ مشخصی اختصاص داده شده است.(البته هر ماه این مبلغ ممکن است فرق کند)
در حوزه علمیه برای ثبت پرداخت شهریه هر فرد برنامه ای دیدم که جالب بود: برای هر نفر کارتی در نظر گرفته شده بود که پشت کارت بارکد داشت. وقتی کارت را مقابل بارکد خوان قرار می داد کلیه اطلاعات شخص می آمد و به طور اتوماتیک همان لحظه ، مبلغ مربوط به شخص همراه با تاریخ را ثبت می کرد و اگر هم در یک دوره(که در آنجا ماهیانه بود) شخص اشتباها دوباره میخواست پول بگیرد پیغام خطا می داد و برنامه آماده ورود بارکد جدید می شد-خیلی سریع و دقیق(البته هر چه التماس کردم برنامه را ندادند)
برنامه ای تقریبا مشابه برنامه بالا توسط یکی از دوستانم طراحی شد. البته با کمی نواقص. و امیدوارم که این نواقص در اینجا حل شود.
شرح برنامه در فایل توضیحات آمده است.
نکته: لطفا برنامه را با آفیس 2010 به بالا باز کنید.
با تشکر از شما دوستان گرامی بابت وقتی که برای خواندن این مطلب گذاشتید.
http://uplod.ir/bdm2vwvyd4ak/shahryeh.rar.htm

amirqom
دوشنبه 13 خرداد 1392, 09:03 صبح
سلام
خواهشا یکی جواب بده خیلی فوریه
فکر نمی کنم برای اساتید این سایت کار مشکلی باشه.
با تشکر

amirqom
سه شنبه 14 خرداد 1392, 09:58 صبح
با سلام
هنوز منتظر جوابم.
باید هرچه سریعتر برنامه را تحویل بدهم. داره دیر میشه.
با تشکر

abas1388
سه شنبه 14 خرداد 1392, 11:27 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی
نکته: لطفا برنامه را با آفیس 2010 به بالا باز کنید.
با تشکر از شما دوستان گرامی بابت وقتی که برای خواندن این مطلب گذاشتید.
http://uplod.ir/bdm2vwvyd4ak/shahryeh.rar.htm

با سلام
هنوز منتظر جوابم.
باید هرچه سریعتر برنامه را تحویل بدهم. داره دیر میشه.
با تشکر
سلام دوست عزیز
دو توصیه :
1- عمدتاً کاربران این تالار با ورژن های 2003 و 2007 اکسس کار میکنند و شاید درصد اندکی باشند که با ورژن های 2010 و بالاتر کار بکنند. پس بهتره فایل خود را در فرمت 2003 یا 2007 آپلود نمائید.
2-احتمال دادن پاسخ از طرف دوستان با این لحن درخواست کردن «هنوز منتظر جوابم .باید هرچه سریعتر برنامه را تحویل بدهم. داره دیر میشه.» ضعیف میشود.(لحن بیان درخواست بیشتر حالت طلبکارانه دارد.)
موفق باشید