PDA

View Full Version : طراحی بانک برای پرداخت حقوق ماشین آلات

IMANAZADI
یک شنبه 12 خرداد 1392, 13:20 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دارم یک برنامه برای پرداخت حقوق ماشین آلات می نویسم
بانک رو به صورت زیر طراحی کردم آیا این طراحی درست است و مشکلی با اصول طراحی ندارد ؟

105021

کار هم بدین صورت است که ابتدا در جدول پرسنل مشخصات مالک به همراه مشخصات ماشین و... ثبت میشود بعد برای هر ماشین یک مبلغ قراردادی در جدول پیمان تعریف میشود که مبنای محاسبه حقوق و اضافه کار آنها می باشد(با توجه به اینکه حقوق ها هر چند وقت یکبار زیاد میشود مبلغ قرارداد در این جدول برای هر مالک متفاوت می باشد ، بطور مثال مالک x در سال 91و ماه 2 دارای قرارداد 500000 تومان میباشد و شش ماه بعد همان مالک در سال 91 ماه 8 دارای قرارداد 1000000 تومان میباشد)
در جدول کارکرد براساس مبلغ پیمان کارکرد محاسبه میشود
خودم فکر میکنم این طراحی زیاد اشکال داره ؟

IMANAZADI
یک شنبه 12 خرداد 1392, 16:51 عصر
دوستان کسی نظری ایده ای نداره ؟

تحلیل و موجودیت بین جداول درست است یا نیاز به اصلاح داره ؟

IMANAZADI
دوشنبه 13 خرداد 1392, 13:15 عصر
کسی واسه پاسخگویی نیست

مهدی هادیان2
دوشنبه 13 خرداد 1392, 13:45 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
به نظر بنده طراحی شما نیاز به بازبینی اساسی دارد؛ بنده نظرم رو خدمتتون عرض میکنم ولی باز شما خودتون بررسی لازم رو کنید.
جدول ها به شرح ذیل است:
نوع ماشین: کد نوع, نام
ماشین: کد ماشین, نام, کد نوع و هر اطلاعاتی که برای ماشین نیاز است ولی مثلا پلاک ماشین رو در اینجا قرار نمیدیم.
سال و ماه:کد, سال, ماه
پیمان: کد پیمان, کد ماشین, کد سال و ماه, مبلغ قرارداد
پرسنل: کد پرسنل, نام و سایر مشخصات پرسنل که براتون مهمه
قرارداد: کد پرسنل, کد ماشین, (پلاک یا یه چیز منحصر به فرد ماشین اگه براتون مهمه), تاریخ شروع قرارداد, مدت قرارداد و ...
کارکرد: کد کارکرد, کد قرارداد و ....
لازم به ذکر است که خیلی روش کار نکردم؛ لطفا خودتون کامل بررسی کنید.
موفق باشید.

مهدی هادیان2
سه شنبه 14 خرداد 1392, 08:25 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
مطلبی راجع به جدول های قرارداد و کارکرد به ذهنم رسید:
به نظرم بایستی به جای کد ماشین، کد پیمان رو در جدول قرارداد بذارید.
در جدول کارکرد مبلغ دریافتی فیلد مشتق شده است و نیازی به اون نیست. و شاید به کد پیمان هم نیازی نباشد چراکه در میشود از طریق کد قرارداد به آن رسید.
کارکرد: کد کارکرد, کد سال و ماه, مقدار کارکرد, مقدار اضافه کار, کد قرارداد, مبلغ کارکرد, مبلغ اضافه کار, مالیات
نمی دونم مبلغ اضافه کار و کارکردی که فرمودید برحسب چیست ولی به نظرم باید در جدولی مثل پیمان ذخیره شود به همراه مالیات.
موفق باشید.

IMANAZADI
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:09 عصر
دوستان عزیز کسی نظر دیگه ایی نداره ؟