ورود

View Full Version : مشکل در کانفیگ MS Exchange 2010

ahtech
یک شنبه 12 خرداد 1392, 20:52 عصر
من نرم افزار اکسچنج رو نصب کردم و میخوام به خارج از سازمان (خارج از دامنه) ایمیل بفرستم و ایمیل دریافت کنم.
تنظیمات send connector و receive connector رو هم انجام دادم. (در قسمت send connector علامت * رو گذاشتم و در receive connector تیک anonymous users رو زدم). با این وجود نمیتونم ایمیل بفرستم یا دریافت کنم. (ایمیلها deliver نمیشه و پیغام میده همچین دامنه ای وجود نداره). آیا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟ دوستانی که با این نرم افزار کار کردن لطفا کمک کنن.

hghyami
سه شنبه 21 خرداد 1392, 19:43 عصر
مشکل شما Accepted Domain هست... در مورد connector‌ها کجا ‌ست کردید؟ Organization? Server?????

http://cdn.ttgtmedia.com/searchSystemsChannel/downloads/ExchangeServer2010Unleashed_Chp7.pdf

ahtech
شنبه 25 خرداد 1392, 19:58 عصر
Send Connector رو در قسمت Organization Configuration گزینه Hub Transport رو کلیک کردم و یه new send connector ایجاد کردم. در قسمت Address space ، در پنجره SMTP Address space در فیلد Address علامت * گذاشتم تا ارسال ایمیل به همه آدرسهای اینترنتی مجاز باشه. در قسمت Server Configuration هم گزینه Hub Transport رو انتخاب و یه New Receive Connector ایجاد کردم. در قسمت مشخصات اون در تب Permission groups تیک Anonymous users رو زدم تا همه بتونن برام ایمیل بفرستن.
در Accepted Domain هم اسم دامنه وجود داره. بقیه نتظیمات هم به صورت دیفالت هستند.
ماشین های مجازی هرکدوم جداگانه به اینترنت وصل میشن. (از بریج استفاده کردم). منظورم اینه که از سرور اینترنت نمیگیرن و مستقلا به اینترنت وصل شدن. (از ADSL استفاده کردم). زمانی که از ایمیل شخصی توی کامپیوتر هاست ایمیل به ماشین ارسال میکنم جواب میگیرم که "دامنه ای با این نام وجود ندارد".
راستی اون لینک که گذاشتین ارور داره (403 forbidden).
متشکر