View Full Version : مبتدی: پشتیبانی مرورگرها
smemamian
دوشنبه 13 خرداد 1392, 16:48 عصر
سلام دوستان
فرض کنید یک سایت طراحی کردیم با HTML5 و CSS3 ! حالا برای مرورگرهایی که ساپورت نمی کنند خواستیم سایت رو ببینیم چه باید کرد ؟
اگر لینکی معرفی کنید عالی میشه ! چه خارجی چه فارسی !
سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ...
soroush.r70
دوشنبه 13 خرداد 1392, 19:50 عصر
برای css3 می تونی از فایلی به نام css3pie. استفاده کنی که البته برای ورژن های پایین ie هست تو این سایت بری متوجه می شی http://css3pie.com/
برای html5 هم می تونی از فایل modernizr که تو این سایته http://modernizr.com/ که باید پیوست بدی به داخل تگ head خودت
یه راه دیگه هم کد زیر رو کپی کن تو تگ head خودت
<!--[if lt IE 9]>
<script src="//html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<script src="//css3-mediaqueries-js.googlecode.com/svn/trunk/css3-mediaqueries.js"></script>
<![endif]-->
smemamian
دوشنبه 13 خرداد 1392, 21:17 عصر
آخه واسه پروژه پایان ترم باید تحویل بدم.. فکر کنم این توضیح برای استاد کافی نباشه :-؟
soroush.r70
دوشنبه 13 خرداد 1392, 22:29 عصر
توضیج در مورد css3pie
CSS3 PIE
مشکلی که خیلی از طراحان وب با اون سرو کار دارند این هست که مرور گر اینترنت اکسپلورر 6 و 7 و 8 از یک سری استایل های زیبا و جذاب
که توسط css3 تایید شده پشتیبانی نمی کنند.
از جمله این استایل ها می توان به border-radius که به دور یک بردر گوشه گردی با اندازه
دلخواه می ده و یا گرادیانتgradient که به رنگ داخل یک قالب گرادیانتی مشابه فوتوشاپ می ده اشاره کرد .
در این گونه موارد راه حل استفاده از فایل .htc است که ماکروسافت برای حل این مشکل ie ارائه داده
اما بعضی وقتها همین فایل htc. هم نمی تونه یک سری از مشکلات ما رو حل کنه . برای مثال مواقعی که ما می خوایم در یک قالب
هم از border-radius استفاده کنیم و هم از به طور مثالgradient . این جور موقعها ie دردسازه
راه حل چیست؟
در اینترنت یک سری امکانات رایگان هست که با سرچ به راحتی می تونید به اونها دسترسی پیدا کنید
نام کلی اونها css generator است . شما حالتی را که می خواید به صورت ظاهری درست می کنید و این generator ها کد مورد نظر تان رو به شما می دهند. با تجربه ای که دارم بهترین این generator ها CSS3 PIE هست که کدهایی که می ده بهترین سازگاری رو با ie داره
منبع sitedesigniran.com
qartalonline
دوشنبه 13 خرداد 1392, 22:52 عصر
فک کنم قبلا تو این انجمن خوندم که pie مشکل امنیتی ایجاد میکنه.
بهتره استفاده نکنید چون اگه کاربری دلش بخواد سایت رو بهتر ، گرافیکی تر و جذاب تر و ... ببینه از یه مرورگر درست و حسابی استفاده میکنه در غیر اینصورت خودش اینجوری خواسته و همون css2 هم براش کافیه.
soroush.r70
دوشنبه 13 خرداد 1392, 23:40 عصر
فک کنم قبلا تو این انجمن خوندم که pie مشکل امنیتی ایجاد میکنه.
بهتره استفاده نکنید چون اگه کاربری دلش بخواد سایت رو بهتر ، گرافیکی تر و جذاب تر و ... ببینه از یه مرورگر درست و حسابی استفاده میکنه در غیر اینصورت خودش اینجوری خواسته و همون css2 هم براش کافیه.
می تویند بگید چه مشکل امنیتی ایجاد می کنه چون خودم دارم استفاده می کنم نمی دونم دقیقا چه مشکل امنیتی ایجاد می کنه می تونید توضیج بدید تا ما استفاده کینم
qartalonline
سه شنبه 14 خرداد 1392, 07:05 صبح
می تویند بگید چه مشکل امنیتی ایجاد می کنه چون خودم دارم استفاده می کنم نمی دونم دقیقا چه مشکل امنیتی ایجاد می کنه می تونید توضیج بدید تا ما استفاده کینم
گفتم که در حد خوندن بود اگه جستجو کنید پیدا میشه البته هیچ سند و دلیل محکمی نداشت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.