View Full Version : گفتگو: ایجاد خسیسه اعتبار
SEZAR.CO
دوشنبه 13 خرداد 1392, 20:42 عصر
با عرض سلام
برای تشویق افراد به مشارکت بیشتر پیشنهاد میکنم خصوصیت دیگری به نام اعتبار قرار داده شود
این خصوصیت تقریبا مثل همون تشکر ولی می تونه تخصصی تر تر ومعرف خوبی برای شناخت فرد باشد
UfnCod3r
دوشنبه 13 خرداد 1392, 21:48 عصر
1+
صدبار گفته شده ولی اضافه نمی کنن ک :عصبانی++::ناراحت:
حمید محمودی
سه شنبه 14 خرداد 1392, 10:31 صبح
سلام،
[به نظر میرسه] سایت برنامه نویس دیگه حوصلهء سابق رو نداره. امکانات بسیار خوبی رو بارها پیشنهاد شده بود قرار بدند ولی اضافه نشد. امکاناتی که بسیار لازم و وجود اونها به سایت و به وقت کاربران بسیار کمک میکرد.
اما همونطوری که عرض شد، این امکانات اضافه نشد و در خیلی از موارد دلیل اینکه دوستان بیان بگن، به این دلیل همچین امکانی رو نمیتونیم اضافه کنیم رو هم حتی بیان نمیکنند.
از امکاناتی که در گذشته بعضی هاشون یا وجود داشت و بعد از بین رفت که یا به دلیل آپگرید ورژن های مختلف vBulletin و عدم سازگاری پلاگین های مورد نظر و یا به دلایل دیگه حذف شد؛ یا اینکه با وجود پیشنهادات دوستان مبنی بر لزوم وجود اونها در سایت باز هم قرار نگرفت،میشه به موارد زیر اشاره کرد.
تاپیک به جواب رسید | وقتی تاپیکی به جواب رسید بشه اون رو مشخص کرد؛ این امکان باعث راحتی کاربران در جستجوهای بعدی میشه؛ و از درج تاپیک های مشابه جلوگیری و البته ترافیک و بار اضافی رو برای جستجوهای الکی از سرور کم میکنه)
thumb up/down | همین مطلبی که در این تاپیک بهش اشاره شد | حالا من وجود داشتن این امکان رو به اون قدرها ضروری و نبودنش رو بحرانی نمیبینم ولی در یک نگاه میشه گفت که، بارها شده که دیدیم در فروم های مختلف؛ افرادی میان پست میدند، و نظرشون رو راجع به مطلب ارائه شده در تاپیک بیان میکنند, برای خیلی ها ممکنه سوال پیش بیاد که از میون این افرادی که در بحث شرکت کردند و درمورد تاپیک پست دادند، کدوم پست بیشتر میتونه به واقعیت نزدیک باشه که اونها هم همون کار و روند رو در پیش بگیرند و راه هایی که افراد دیگه گفتند رو در اولویت تست فرار ندهند؛ البته این امکان بیشتر در سایت هایی که ماهیت شبکه اجتماعی داره، برای پست ها و کامنت ها، به چشم میاد؛ منتهای وجودش برای پست میتونه کمک بکنه به موردی که ذکر کردم؛گرچه Ratingعمومی از طرف اشخاصی که اطلاعات فنی مناسب درمورد اون مطلب رو ندارند میتونه جنبه معکوس هم داشته باشه از نگاه دیگه؛ به هر حال، خوندن این مقاله (http://uxmovement.com/thinking/how-the-thumbs-uplike-button-is-dumbing-users-down/) و این لینک (http://ca.answers.yahoo.com/question/index?qid=20120908101514AA8DiHs) رو پیشنهاد میکنم. در مقالهء اول مسائلی انتقاد از وجود/عدم وجود این امکان در سایت، رو بیان کرده؛ خوندنش برای دوستانی که میگن فایده اش چیه، خالی از لطف نیست؛
امکان Merge شدن تاپیک های متوالی در یک بازه زمانی خاص کوتاه مدت. | که فکر میکنم نیازی به توضیح نیست مزایاش چیه
امکان گزارش دادن تاپیک ها بصورت عملی تر و واقعی تر! | barnamenevis.org/report.php خوب کار نمیکنه؛ چون ممکنه شما بتونید حوصله داشته باشید چندتا از پست ها رو گزارش بدید؛ اما شخصا شده بارها دیدم توی جستجو ها تاپیک هایی بودن که باید حذف میشد (تاپیک های قدیمی بلا استفاده و تاپیک های فاقد محتوای فنی و ... ) ولی به جهت اینکه اولا توی یک بازه زمانی کوتاه مدت نمیشه چندتا تاپیک رو پشت سر هم، گزارش داد وباید صبر کرد تا یک زمانی بگذره و دوباره تاپیک بعدی رو گزارش داد، شخصا این قسمت از سایت رو به نحوی غیر عملی و غیر قابل استفادهء جدی میبینم؛ اگر میشد راحتتر این پست ها رو گزارش کرد، خیلی از پست های بلا استفاده حذف میشدند که، برای جستجوهای بعدی، کاربران سریع تر به نتیجه میرسیدند.)
امتیاز دهی به کاربرانی که با سایت همکاری داشتند | بله، چه اشکالی داره که افرادی مستعد همکاری هستند، ولو بخاطر خود همکاری (مثلا حتی پیدا کردن پست های نامناسب و یا مسائل دیگه که میشه روش بحث کرد) با سایت، یه امتیازی بگیرند؟ خب یکی از مسائلی که اینجا پیش میاد اینه که افراد بخاطر همکاری و نه بخاطر پیشرفت فنی، امتیاز خواهند گرفت؛ ولی اولا میشه با راه حل هایی (مثلا ایجاد یک فیلد با نام "میزان همکاری فرد" یه درصدی بهش تعلق بگیره) نشون داد که امتیاز مربوطه بخاطر همکاری با سایت بوده ونه بخاطر مسائل فنی این کاربر؛ ثانیا" به نظر میرسه ایجاد انگیزه و نه فقط انتظار "کار خیر در راه خدا" بهتر میتونه باعث همکاری کاربران به طرق مختلف بشه تا پیشرفتش در نهایت عاید عموم بشه؛
نامناسب بودن قسمت پادکست ها | سایت باید پلیر داشته باشه تا کاربرها بتونن از پادکست رو گوش بدن و اگه مطلبش جالب بود، در صورت رغبت دانلود کنند؛نه اینکه دانلود کنند بعد ببیند فایل مربوطه از چه میزان از سطح علمی برخورداره. به علاوه اینکه، محدودیت پادکست ها بصورت پارت های جداگانه، اون هم در قالب فایل هایی کمتر از 500 کیلوبایت، اقدام جالبی به نظر نمیرسه؛
و امکاناتی که اگه قرار باشه تاپیکی با عنوان "پیشنهادات کاربران سایت برای اضافه کردن امکانات به قالب سایت" زده بشه،یقینا کلی امکانات جالب گفته خواهد شد که میشه بررسی شون کرد که وجودشون چقدر میتونه لازم باشه و یا اصلا وجودشون کمک خاصی نمیکنه؛ و در حال حاضر حضور ذهن ندارم موارد دیگه رو بیان کنم.
م. ک. :لبخند: (وبمستر) ، به نظر میرسه که بحش اعظمی از وقتش صرف تدریس در اموزشگاه برنامه نویس میشه؛ و مثل سابق وقت رسیدگی به سایت رو نداره؛
ابتدا" باید گفت که کاربران در این سایت بصورت رایگان ثبت نام میکنند و برای داشتن بحث در حیطهء مباحث فنی، با هم تبادل نظر میکنند؛این یعنی اینکه این سایت هزینه های خودش رو از طریق تبلیغات (و یحتمل از راه های دیگه) به دست میاره؛ و نباید انتظارات بی جا، از سایت و وبسمتر داشت؛ اما به هرحال در این جور سایت ها میشه فراخوان داد و کاربرانی رو جذب کرد برای مدیریت قسمت های مختلف، ولی وقتی ساده ترین کارها بارها و بارها پیشنهاد داده میشه و بارها هم دیده شده که مدیر و مسئولی نمیاد حتی نمیگه که به چه دلیل نمیخوایم این کار رو در حال حاضر انجام بدیم، این دیگه از اون کارهایی هست که جالب به نظر نمیرسه. اگر مدیر کم دارید و وقت نمیکنید پاسخ بدید، فراخوان بدید تا کاربران مستعد و لایق، بیان و مسئولیت قسمتی رو برعهده بگیرند.اگر هم دلیل و/یا دلایلی نمیتونید اون امکان رو در سایت قرار بدید، بیاید دلیلش رو بگید تا دوستان چندبار نیان هی تاپیک بزنند و بگن اقا چی شد!
تا جایی که ذهنم یاری میکنه چندتا رویکرد رو دنبال میکنند مسئولان این سایت؛
در پاسخ به موارد بالا؛ اولا اینکه، یا دلیل اضافه کردن یک امکان رو میگن و به نظر کاربرهای دیگه مبنی بر اینکه، امکان جدید خوشایند نیست براشون اهمیت خاصی (حداقل در ظاهر) قائل نیستند؛ به عنوان مثال برای تغییر قالب سایت، شاهد همین مسئله بودیم؛ که گرچه گفتند که قالب جدید همراه با امکانات بهتر هست، ولی خاطرم نیست جوابی به اینکه بهتره سایت چند قالبی (به همراه قالب جدید و قدیم و قالب مناسب دیگه - در صورت لزوم- ) باشه، ندادند.
یا اینکه بعداز درخواست مکرر کاربران در یک مسئلهء خاص، میان میگن که ما میدونیم که کاربرها و سایت این نیاز(ها) رو دارن/داره، ولی فعلا به این دلایل صبر کردیم؛ خب، اگه شما میدونستید به نظرم بعضی از کارها رو باید یکمی زودتر بررسی میکردید و طولش نمیدادید؛ به عنوان مثال اگه بخوام موردی رو بیان کنم، اضافه کردن مدیر به بعضی از بخش ها بود؛ که با وجود درخواستی که مدیران فعلی بعضی از تالارها مدت ها قبل،اعلام امادگی کرده بودند، ولی مدت این گزینش،بسیار طولانی تر از اون چیزی بود که بشه دلایل منطقی براش تصور کرد؛چون با خوندن پست ها و رفتار اون کاربر ها میشد زودتر این گزینش رو انجام داد؛ رویکردی که از ح. ص. :لبخند: در یکی از پست هایی که در همین بخش از تالار در پاسخ به مورد بالا، خاطرم هست که مشاهده کردم.
مجموع گفته بالا رو میشه ازش اینطور نتیجه گرفت که وبمستر و مسئولان سایت، از سیاست "آسه برو آسه بیا تا گربه شاخت نزنه" ، استفاده میکنند و به نقلی، مایل نیستند ریسک اضافه کردن امکانات جدید و وقت صرف کردن رو اونها رو بپذیرند. و به چیزهایی که کار راه انداز (و نه بهتر کار راه انداز) باشه راضی اند.
خاطرم هست دوستی اومد و گفت، برنامه نویس سایت خیلی خوبیه؛ چرا؟ چون وقتی از مدیر و وبمستر انتقاد میشه، اونها جبهه نمیگیرن و با کاربر مورد نظر، برخورد تند نمیکنند. و اشاره کرد که مثلا در فلان سایت، اگه به وبمستر بگیم، بالای چشمت ابرو هست، برابر جریمه و محروم شدن از استفاده از سایت (به نقل از مضمون).
بله، گرچه اصل این حرف درسته و شکی در اون نیست که محیطی مناسب رو فراهم اورند، دوستان محترم؛ ولی برای این دسته از دوستان که فکر میکنند، انتقادپذیری سایت و تحمل مدیر و/یا وبمستر یک نوع "منت" برای کاربران هست، باید گفت که، مدیران و وبمستر اگه شبانه روزی وقت بذارند روی سایت و تمام انرژی شون رو صرف سایت کنند؛ باز هم بدون توجه و حمایت کاربرها نمیتونند اونطور که باید به مدیریت بپردازند و خروجی خوبی از سایت داشته باشند. اگر انتقادی میشه، نه برای تخریب فرد و/یا اشخاص خاصی بلکه برای این هست شما میتونید ببینید که چقدر از کاربران قدیمی تر سایت برای سایت دلسوزی میکنند و خواستار بهتر شدن سایت (چه از لحاظ فنی، و چه از لحاظ امکانات خود سایت) هستند؛ و چیزی که واضح هست اینه که، ما بدون ابزار و امکانات لازم، نمیتونیم انتظار بهتر شدن، فضای اطلاعات فنی سایت باشیم؛ و چشممون رو به روی، تاپیک های تکراری، فاقد محتوای فنی و... به دلیل کمبود امکانات مناسب سایت ببندیم و فقط به کاربرانی بیاندیشیم که سرچ نکرده و تاپیک میزنند! غاقل از اینکه، هستند فروم های دیگه ای که با داشتن امکاناتی مناسب، در جهت رفع بیشتر این مشکلات بر اومدند و تقصیر رو گردن گربهء همسایه ننداختند.
موفق باشید؛
پ.ن:
مدتها قبل از اینکه در بخش های مختلف سایت (هم در این بخش هم در بخش های دیگه) کاربران بیان تاپیک بزنن و درمورد همین مسائل صحبت کنند، قصد بیان این مطالب رو داشتم ولی به دلیل اینکه در خیلی از موارد دوستان مدیر حتی جواب کاربر رو نمیدند که پیشنهاد شما، به این دلایل خوب یا بد هست؛ از رویکرد "به من چه" استفاده کردم و از ایجاد تاپیک صرف نظر کردم :لبخند::بامزه:
UfnCod3r
سه شنبه 14 خرداد 1392, 12:09 عصر
lol
کتاب نوشتی ها :قهقهه:
اعتباردادن خیلی چیز خوبیه .
اضافه کنید لطفا :قلب:
سعید کشاورز
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 01:14 صبح
با عرض سلام
برای تشویق افراد به مشارکت بیشتر پیشنهاد میکنم خصوصیت دیگری به نام اعتبار قرار داده شود
این خصوصیت تقریبا مثل همون تشکر ولی می تونه تخصصی تر تر ومعرف خوبی برای شناخت فرد باشد
این قرتی بازیا چیه:لبخند:
فایدش چیه؟ به نظرم همین الان فعالیت کاربران سایت به نظرم خیلی خوبه..مشکلی نیست..البته به جز چندتا تالار که نیاز به مدیر دارن
FreeMagic
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 09:01 صبح
فکر کنم اگه این امکان اضافه بشه چیزی جز اسپم بیشتر نداشته باشه:لبخند: حداقل خودمو میگم
گذاشتن این امکان عملا هیچ فایده ای نداره مگه اینکه ............... نگیم بهتره شاید بعدا بگیم لعنت بر انگشتانی که بیهوده تایپ کند:لبخند:
حمید محمودی
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 10:47 صبح
پست بالا ویرایش شد؛فکر میکردم نیازی نیست درمورد مزیت این مطلبی که شروع کننده این تاپیک بهش اشاره کرده توضیحی درج بشه براش؛ اما با پرسش دوستان اون مطلب تکمیلی به همراه یه سری مطلب دیگه اضافه شد که مجموع کلمات پست فوق رو به 1657 و مجموع کارکتر ها رو به 8167 برسونه که در نوع خودش رکورد بی نظیری هست :لبخند:
f.beigirad
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:57 عصر
از همه ی دوستانی که شرکت کردن متشکرم
دوستان حقیقتا آمار غلط املایی کاربرا تو پستایی که میدن وحشتناکه.یکی یه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد بده.
برای مثال عنوان همین تاپیکو ببینید:
خسیسه یعنی آدمی که خسیس هست.
خصیصه درستشه.
حمید محمودی
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 22:11 عصر
دوستان حقیقتا آمار غلط املایی کاربرا تو پستایی که میدن وحشتناکه.یکی یه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد بده.
دیکشنری فارسی برای مرورگر نصب کنید؛ برای فایرفوکس که قبلا یه دیکشنری بود. که کلمات رو در صورت غلط بودن زیرشون یه خط قرمز میکشید و با راست کلیک میشد، کلمهء صحیح رو جایگزینش کرد؛
SEZAR.CO
شنبه 18 خرداد 1392, 13:08 عصر
خصیصه درستشه
عجب ادمای بی سوادی پیدا میشنا
الان بخاطر این درس مهم که باعث شد سواد املاییمون بره بالا و همچنین شناخت نرم افزارهای مختلف باید به htaccess f.beigirad اعتبار داد
f.beigirad
شنبه 18 خرداد 1392, 14:08 عصر
الان بخاطر این درس مهم که باعث شد سواد املاییمون بره بالا و همچنین شناخت نرم افزارهای مختلف باید به htaccess f.beigirad اعتبار داد چرا که نه؟؟
جای تشکر هم داره. و بجای ایراد گرفتن از من و htaccess (http://barnamenevis.org/member.php?85593-htaccess) به فکر خالی کردن وقتتون برای مطالعه ی کتاب و روزنامه باشید بلکه دیگه ازین اشتباهات نکنید.
موفق باشید...
armin001
شنبه 23 شهریور 1392, 20:12 عصر
خصیصه درستشه.
آقا ما تو یه تاپیکی چنین چیزی اعلام کردیم اما مثل بقیه پیشنهاد ها رفت اون پایین پایینا داره خاک میخوره
اینم اون تاپیک
http://barnamenevis.org/showthread.php?362866-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D9%81-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%BA%D9%84%D8%B7-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88...
لطف کنید تاپیکو بیارید بالا یه خاک گیری بشه شاید توجهی به اون و به همه پیشنهاد ها بشه
در ضمن به درخواست راهنمایی ما تو این پست هم جواب کامل داده نشد
http://barnamenevis.org/showthread.php?419171-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA
fjm11100
یک شنبه 24 شهریور 1392, 10:06 صبح
بنظرم پیشنهاد خوبیه. یه راهکار هم برای تنبیه کاربران بی صفتی که یک دکمه تشکر خشک و خالی نمیزنن باید پیدا کرد!
veniz2008
یک شنبه 24 شهریور 1392, 14:26 عصر
الان بخاطر این درس مهم که باعث شد سواد املاییمون بره بالا و همچنین شناخت نرم افزارهای مختلف باید به htaccess f.beigirad اعتبار داد
سلام.
منم میگم : چراکه نه؟؟
اینکه املای صحیح یک لغت رو یاد بگیریم یا یه نرم افزار خوب معرفی بشه باید به اون شخص اعتبار هم داد.
عیبش کجاست؟
اینکه یه نفر بیاد و مثلا افزونه AdBlock Plus رو معرفی کنه که از شر تبلیغات این سایت خلاص بشیم کار بدیه؟
یه راهکار هم برای تنبیه کاربران بی صفتی که یک دکمه تشکر خشک و خالی نمیزنن باید پیدا کرد!
تشکر کردن یه کار انسانی و اخلاقی هست. کارهایی رو که بر مدار اخلاق هستن نباید زور واردش کرد.
با اجبار در کارهای اخلاقی، به دیگران بد اخلاقی و ضد ارزش بودن رو یاد می دیم. به دیگران ریاکار بودن رو یاد میدیم.
با اخلاق نیکو و در عمل این چیزها رو آموزش میدن نه با زور و تحمیل.
راستی شما خودت به ازای 557 پست فقط 9 تا تشکر زدی. دیگران تشکر نمیزنن؟؟؟ :متفکر:
البته شاید چیزی هم از کسی یاد نگرفته باشید که تشکری نزدید!.
خصیصه درستشه.
این کار براحتی توسط خود کاربران قابل انجام هست. هم قبل از اینکه پست ارسال کنیم و هم بعد از اینکه تاپیک ایجاد کنیم میشه هم عنوان تاپیک ها و هم عنوان پست ها رو ویرایش کرد.
برای زمانیکه میخوایم پست ارسال کنیم از دکمه "حالت پیشرفته" استفاده کنید و عنوان تاپیک رو تصحیح کنید. مثل همین کاری که من انجام دادم و در عنوان پست ارسالی خودم کلمه "خسیسه" به "خصیصه" تغییر دادم.
برای تصحیح عنوان تاپیک(بعد از ارسال تاپیک) بایستی ایجاد کننده تاپیک، ابتدا دکمه "ویرایش پست" و بعد دکمه "ویرایشگر کلاسیک" رو بزنه. که باز هم براحتی میتونه عنوان تاپیکش رو تصحیح کنه (البته پست های ارسالی بصورت خودکار تصحیح نمیشن و باید شخصا" اونها رو تصحیح کنیم. حداقل خوبیش اینه که قابل انجام هست هر چند خیلی بهینه هم نباشه).
خیلی ها فکر میکنن یه تاپیکی که ازسال شد دیگه نمیشه عنوانش رو تصحیح کرد که همونطور که توضیح دادم قابل انجام هست.
fjm11100
یک شنبه 24 شهریور 1392, 15:13 عصر
راستی شما خودت به ازای 557 پست فقط 9 تا تشکر زدی. دیگران تشکر نمیزنن؟؟؟
من در کل عضویتم اینجا یادم نمیاد که قاطعانه بگم هیچی اما فکر میکنم اگه بوده هم دست بالا 2-3 تا سوال کردم در کل کردم و بیشتر تشکرهام بابت مطلب مفیدی بوده که شاید بکارم هم نیومده ولی برای تشویق تشکر زدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.