View Full Version : سوال: نیم فاصله در موزیلا!!! (نمیشه)!!!
justplan
سه شنبه 14 خرداد 1392, 01:22 صبح
سلام
یه مشکلی درنوشتار صفحاتم ایجاد شده
مشکل اینه که نیم فاصله های که در صفحه دارم در مرورگر موزیلا حذف می شوند یعنی بدون فاصله می آیند و به هم چسبیده ولی در مرورگر های اینترنت اکسپلور و اپرا اینطور نیست و سالم است متن ها از نرم افزار ورد انتقال داده شده اند در آن جا هم نیز نیم فاصله ها رعایت شده است.
به طور مثال “میشود” در موزیلا "میشود" نشان داده می شود و همین صفحه در اینترنت اکسپلور و اپرا به این شکل نشادن داده می شود “میشود” .
خوب حالا برای این که این مشکلو در مرورگر موزیلا درست کنم باید چه کار بکنم اگه یه دستور کلی باشه خیلی عالی میشه!!.
justplan
سه شنبه 14 خرداد 1392, 16:17 عصر
من نمیدونم چرا هر جا این سوالو مطرح می کنم جوابی براش نمیاد
(شاید خیلی تخصصیه و کسی نمیتونه جواب بده):لبخندساده::قهقهه:
mehbod.rayaneh
سه شنبه 14 خرداد 1392, 17:33 عصر
سلام
این جریان ربطی ب موزیلا نداره! من با موزیلا دارم نیم فاصله ها را درست میبینم!
توی قالبتون از فونت خاصی استفاده میکنید؟!
سیستم مدیریت محتوا وبتون چیه؟
از چ ویراستاری استفاده میکنید؟!
justplan
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 12:46 عصر
چرا دقیقا مربوط به موزیلا می باشد
شما الان من یک متن میگذارم این جا شما اون را با مرورگر ها ی متفاوت ببینید ولی فقط با موزیلا می چسبه به هم ولی با هیچکدوم از مرورگرهای دیگه به این شکل نیست
به مدیریت محتوا هم نیز کاری نداره چون جدا هم که یک صفحه ایجاد کردم در اونجا هم مشکل داره
متنی که می گم یکیش اینه {{بسماللهالرحمنالرحيم} }
الان شما این را در مرورگر دیگه ببینید و با موزیلا هم ببینید
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 18:41 عصر
مطمئنید از صفحهکلید استاندارد استفاده میکنید؟ الان من نیمفاصله زدم دیگه! نمایش داده میشن! ن؟
ارسال پست در مرورگر موزیلافایرفاکس! :لبخند:
matrix-program
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:00 عصر
مال منم در موزیلا ی 16 ( آقا من کلا با این 21 و اینا مخالفم) حروف رو درهم می بینم ولی در اینترنت اکسپلورر 10 درست
حتما مشکل از فونته
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:05 عصر
مال منم در موزیلا ی 16 ( آقا من کلا با این 21 و اینا مخالفم) حروف رو درهم می بینم ولی در اینترنت اکسپلورر 10 درست
حتما مشکل از فونته
حتی این کلماتو : مطمئنید و صفحهکلید و نیمفاصله؟؟؟
matrix-program
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:06 عصر
همه درست اند غیر از مطمئنید (تو اینترنت اکسپلورر هم تست کردم)
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:11 عصر
همه درست اند غیر از مطمئنید
مطمئنید را میبینید مطمئنید؟؟؟؟
اگه از نظر املایی منظورتون هست ک خودم غلط توشنم! ولی در کل نیم فاصلهها هستند دیگه؟ ن؟
الان اینو درست میبینید؟؟ : « بسماللهالرحمنالر حيم »
matrix-program
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:15 عصر
اگه خودتون اشتباه نوشتید پس برا من درست نشون میده
- بله درست می بینم
گفتم که احتمالا مشکل از فونته
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:18 عصر
اینجا را ببینید :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87_%D9%85%D8%AC%D8%A7% D8%B2%DB%8C
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:35 عصر
خیر! کیبورد فارسی استاندارد نصب کنید! من کاری نکردم! فقط با ctrl+shift+2 نیم فاصله میزنم! همین!
justplan
جمعه 17 خرداد 1392, 20:41 عصر
خیلی ممنون از پاسخ ها
ولی دقیقا مشکل از اونجایی شروع میشه که من یک سری متون دارم که تعداد آن ها خیلی زیاد است و خودم اونها را ننوشتم حدود 30 هزار صفحه که خودم میدونم مشکل از اون نوشته ها می باشد
ولی سوال من هم دقیقا همین هست چه طوری میتونم مشکل این متون را حل کنم با برنامه نویسی در صورتی که این متون در همه ی مرورگر ها سالم هستند ولی در موزیلا مشکل دارند
ولی در صورتی که الان من خودم بخواهم بنویسم با همین ctrl+shift+2 که شما فرمودید می توانم انجام بدهم و در همه ی مرورگر ها هم درست نشان داده می شود
مثل این کلمه که درست است در همه ی مرورگرها “میشود” و مثل این کلمه که در همه ی مرورگرها به غیر از موزیلا درست است {{بسماللهالرحمنالرحيم} }
و این نشون میده که موزیلا نمیتونه این کد رو بخونه و این نیاز به یک عملی داره که بتونه بخونه من اون رو می خوام
mehbod.rayaneh
جمعه 17 خرداد 1392, 21:00 عصر
آهان! ببینید! تو لینکی ک دادم اگه دقت کرده باشید متوجه شدید ک نیم فاصله صحیح را با ‌ میذارن!
خوب؟
حالا شما توی متنی ک دارید بگردید ببنید این نیم فاصله ها با چ کدی ایجاد شدن! و در نهایت میتونید ‌ را جایگذین اون کنید!
justplan
جمعه 17 خرداد 1392, 21:25 عصر
راهی سادتر برای نتیجه دادن این کار وجود ندارد مثلا همینی که شما گفتید به جای این این را بگذار تبدیل به یک دستور css بشه که با اضاف کردن یک کد تمام صفحات تغییر کنند
چون کار قبلی چند مرحله کار طاقت فرسا دارد یعنی این 2000 صفحه ای که من دارم را باید متونش را به یونیکد تبدیل کنم و بعد از اون دستور را جایگزین کنم و بعد دوباره متون یونیکدی را جایگزین متن قبلی بکنم
justplan
جمعه 17 خرداد 1392, 21:33 عصر
مثلا متن خراب کد یونیکدش اینه
بسماللهولی کد یونیکد صحیحش اینه
بسمالله
البته کد یونیدکدش تبدیل به متن میشه و شما نمیتونید ببیندش
MR. Garcia
جمعه 17 خرداد 1392, 22:00 عصر
خب چرا از نرمافزارهای Office کمک نمیگیرید؟
متن رو با Word باز کنید، یکی از نیمفاصلهها رو کپی کنید و با Ctrl+Shift+2 جایگزینـــ(Replace)ـــش کنید.
justplan
شنبه 18 خرداد 1392, 22:18 عصر
نه دوست عزیز نمیشه
اصلا نیم فاصلرو که نمیشه گرفت کپیش کرد که یکیشو بذارم بالا و یک دیگشو بذارم پایین که بخواد ریپلیس بشه
matrix-program
شنبه 18 خرداد 1392, 22:33 عصر
نه دوست عزیز نمیشه
اصلا نیم فاصلرو که نمیشه گرفت کپیش کرد که یکیشو بذارم بالا و یک دیگشو بذارم پایین که بخواد ریپلیس بشه
امتحان کردم شد تو ورد 2010
justplan
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:02 عصر
راهی سادتر برای نتیجه دادن این کار وجود ندارد مثلا همینی که شما گفتید به جای این این را بگذار تبدیل به یک دستور css بشه که با اضاف کردن یک کد تمام صفحات تغییر کنند
چون کار قبلی چند مرحله کار طاقت فرسا دارد یعنی این 2000 صفحه ای که من دارم را باید متونش را به یونیکد تبدیل کنم و بعد از اون دستور را جایگزین کنم و بعد دوباره متون یونیکدی را جایگزین متن قبلی بکنم
MR. Garcia
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:04 عصر
اینکه تو وُرد ببرید و جایگزین کنید خیلی سادستا! خیلی هم سریعه!
justplan
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 16:41 عصر
حق با شماست خیلی سادست ولی همونطور که گفتم 30 هزار صفحه می باشد که من باید این به قول شما ببرم توی ورد بعد جایگزین متن قبلی کنم یعنی دوباره 30 هزار صفحه رو بسازم
به جای این همه کار سخت میشه از یه کد css یا چیز دیگه ای استفاده کرد که جایگزینی رو خودش به صورت اتوماتیک انجام بده
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 17:51 عصر
شما کلا صفحه چی دارید!؟ مگه ورد نیست؟! اگه وبه! ک خوب توی تالار jquery مطرح کنید! میشه کد نوشت! ولی اگه چیز دیگه ایه ک خوب یگید! :لبخند:
justplan
شنبه 01 تیر 1392, 00:13 صبح
همون اول گفتم خدمتتون
یه سری صفحات وب می باشد که از روی فایل های ورد برداشت شده متونش مثل متن کتاب
در هر صورت من اونجا هم مطرح می کنم
moalla
شنبه 01 تیر 1392, 00:39 صبح
توی ورد بخش insert symble داره که توش میتونید چندتا نیم فاصله رو ببینید. اگه اشتباه نکنم با اسمهایی مشابه zero space یا همچین چیزهایی بودن
حالا باید تست کنید کدوم تو همه بروزرها مشکلی نداره
بعد با جی کوئری کد کاراکتر اشتباه رو با کد کاراکتر درست جایگزین کنید که شاید یکم بارگیری صفحه رو از ایده الش خارج کنه
توی ورد میتونید ماکرو تعریف کنید که کار تبدیل کاراکتر غلط به صحیح رو سریعتر انجام بدین
یا برید داخل phpmyadmin و از اونجا کار تبدیل رو انجام بدین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.