ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی یک مبتدی در زمینه برنامه نویسی C++‎

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 03:25 صبح
سلام من حدودا دو سال پیش درس برنامه نویسی پیشرفته رو تو دانشگاه پاس کردم این رو هم اضافه کنم که رشته ام کامپیوتر نیست
بره این درس کتاب دیتل اند دیتل رو مطالعه کردم واقعا کتاب خوبیه و کمک می کنه که برنامه نویسی رو با اصولش یاد بگیرین و تا جایی که استاد تدریس کرد تقریبا یک سوم این کتاب رو مطالعه کردم ولی چون برنامه نویسی کار اصلیم نبود بعد از پایان کلاس دیگه C++‎‎رو ادامه ندادم
حالا که ارشد قبول شدم برای کارام نیاز دارم که C++‎‎ رو develope کنم اون موقع استاد از ما خواستند که حتما از کمپایلر devC++‎‎ استفاده کنیم و دلیل اصلی هم این بود که این کمپایلر از کتابحانه ی استاندارد C++‎‎ استفاده می کنه حالا سوالی که به نظر شما با همون dev ادامه بدم یا vs رو شروع کنم
به نظر خودم بهتره vs رو شروع کنم چون می خوام طریقه ی نوشتن برنامه های تحت ویندور رو هم با C++‎‎ یاد بگیرم و احساس می کنم امکانات dev در این رابطه کمتر است دلیل شکم اینه که :
اولا می خوام خوندن deitel رو ادامه بدم و شما می دونید که این کتاب چون مربوط به کمپایلر خاصی نیست از کتابخانه ی استاندارد C++‎‎ استفاده می کنه و به همین دلیل بعضی کدهای اون در vs با خطا روبرو می شه به همین دلیل نیاز دارم کتاب دیگه ای هم در زمینه ی کمپایلر vC++‎‎ داشته باشم
ثانیا deitel کتاب پایه ی برنامه نویسی هستش و هیچ کدی در زمینه ی برنامه های تحت ویندوز نداره و همه ی کدها با console اجرا می شه
ثالثا من نمی دونم که C++‎‎ تحت دات نت بهتره یا native
رایعا من کتاب visual studio how to program نوشته ی deitel رو پیدا کردم این کتاب هم برنامه هاش با console ولی طریقه ی debug کردن در محیط vs رو توضیح داده که من نمی دونم همچین کتابای لاتینی رو تو ایران چخوری باید پیدا کنیم و قیمتش حدودا چقدر میشه؟
کلا debug با vs یه کم پیچیده تره و اولا طول می کشه تجربه اش رو با C#‎‎داشتم
به طور کلی شما برای کسی مثل من که می خواد C++‎‎ رو پایه ای و قوی یاد بگیره و از طرفی برنامه های تحت ویندوز هم دوست داره یاد بگیره چخ پیشنهادی دازید؟
چه کمپایلری رو استفاده کنم؟
چه مراحلی رو طی کنم ؟ مثلا با console مسلط بشم به C++‎‎ و بعد شروع به یادگیری برنامه های تحت ویندوز کنم
در هر مرحله از چه کتاب هایی استفاده کنم ؟ کتاب خوب و خفن اگه لاتین هم باشه اشکالی نداره فقط در دسترس باشه منظورم از خفن این نیست که پیشرفته باشه من تقریبا یک مبتدی هستم
اضافه می کنم که قراره بیشتر برنامه های پردازش تصویر رو با C++ بنویسم

محسن=0
سه شنبه 14 خرداد 1392, 06:23 صبح
خط اخر رو تصحیح کنم.
بجای fk,dsl از بنویسم استفاده بشه.

UfnCod3r
سه شنبه 14 خرداد 1392, 14:02 عصر
حتما تاپیکت خیلی چرته :چشمک:
-
استادا رو ول کن بزار داسشونو کار کنن .
از VS2010 + plugin VAssistX استفاده کن تا طعم برنامه نویسی رو بچشی :لبخند:.

ثالثا من نمی دونم که C++‎‎‎ تحت دات نت بهتره یا native

Native

من خودم کتاب دایتل رو نخوندم
اول از همین برو ب سایت خودش و کتاب خونه استاندارد سی/سی++ رو یاد بگیر
http://www.cplusplus.com/reference
اینجا هم ک ی رفرنس عالیه
http://msdn.microsoft.com
+ مقاله های اینجا
http://www.codeproject.com
+اینجا
http://stackoverflow.com
+
گوگل
هیچی مثل گوگل نمی تونه ب شما کمک کنه
فقط کافیه اون چیزی ک می خوای رو تو گوگل بنویسی هر سوالی هر جوابی هر مشکلی و ..

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 16:02 عصر
خیلی ممنون از لطفتون لطفا به من یاد بدید چطوری تاپیک غیرچرت ایجاد کنم:لبخندساده:
من طریقه ی استفاده از اینترنت برای حل مشکلم رو بلدم در واقع کار با متلب رو خیلی عالی بلدم و الان هم هر وقت بخوام با متلب کد برنم از همین stackoverflow استفاده می کنم یا سایر رفرنس ها مثل mathworks و غیره ولی یه مسئله ای که هست من عقیدم اینه که بره کسی که بخواد یه چیزی رو پایه ای و مفهومی یاد بگیره در شروع کار اینترنت نمی تونه مفید باشه حتی کلاس هم مفید نیست باید یه کتاب خیلی خوب داشته باشه و در خلال اون کتاب هر وقت به مشکلی برخورد از اینترنت استفاده کنه و فی المثل من اولش که دانشگاه قبول شدم خیلی از متلب ترسیدم کلاس رفتم ودیدن فایده ای نداره تا اینکه بالاخزه با پرس و جو یه کتاب تهیه کردم و شروع به خوندن اون کردم و الان بره مباحث پیشرفته تر از اینترنت استفاده می کنم
ولی از نظر من اگه بخوای یه چیزی رو اصولی و منظم یاد بگیری در قدم اول اینترنت کمکی نمی کنه و بدتر باعث گیج شدن فرد میشه
اینترنت بیشتر بره حرفه ای ها و حل یه مشکل خاص خوبه

یه چیز دیگه با vs مجبوری تحت دات نت کار کنی؟

بعدش در زمینه ی برنامه نویسی با C++ هم مبتدی مبتدی نیستم و به نظرم بره آشنایی با کتابخانه ی استاندارد همون دیتل بهترین انتخابه اونم ترجمه ی قلزم روند کتاب طوریه که شما از اول با شی گرایی آشنا میشید برخلاف خیلی ار کتابا و مفاهیم رو عمیقا یاد میگیرید

saied_hacker
سه شنبه 14 خرداد 1392, 16:40 عصر
کتابی که من خودم برای Visual C++ خوندم beginnig visual C++ از ivor horton بود که خوب بود و از پایه گفته بود.
اما برای خود C++ میتونی از کتاب C++ with our fear و یا Principles and Practice Using C++ و deitel استفاده کنی.

هیچ ارتباطی به vs نداره هم میتونی native و هم managed کد بزنی ....
همون دایتل رو بخون

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 17:43 عصر
این کتابی که شما گفتین برنامه نویسی تحت ویندوز هم داره ؟
چون مثلا کتاب visual C++‎‎‎ how to program دیتل با console هستش
کتابی که من خودم برای Visual C++‎‎‎ خوندم beginnig visual C++‎‎‎ از ivor horton بود که خوب بود و از پایه گفته بود.

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 18:01 عصر
هیچ ارتباطی به vs نداره هم میتونی native و هم managed کد بزنی ....

من شنیدم که در مورد vc این امکان به شما داده شده که هم تحت دات نت و هم native کار کنی ؟
چه طوری باید این کار رو کرد.

parvizwpf
سه شنبه 14 خرداد 1392, 18:04 عصر
ان کتاب هم ویندوزه هم کنسول.
وی سی بالا بری پایین بیای کد خاص خودش داره حالا مثلا تو دات نت باهاش چه میخوای بکنی؟

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 18:30 عصر
دوست عزیز saied_hacker مرسی از لطفت. بالاخره تونستم کتاب ivor horton رو freedownload کنم بله برنامه نویسی تحت ویندوز هم داره

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 18:33 عصر
وی سی بالا بری پایین بیای کد خاص خودش داره حالا مثلا تو دات نت باهاش چه میخوای بکنی؟
منظورم این نیست که می خوام دات نت کار کنم می خوام تفاوت اینا رو بفهمم البته مقاله های مربوطش رو هم تو سایت خوندم ولی هیچ کس نگفته که عملا تو vs چی کار باید بکنی که کدت native کمپایل شه یا تحت دات نت باشه؟

karbara121
سه شنبه 14 خرداد 1392, 18:44 عصر
ان کتاب هم ویندوزه هم کنسول.

یه سوالی برنامه نویسی تحت ویندوز چه اشکالی داره که بیشتر کتابا مخصوصا فارسی با کنسول هستن مثلا همین دیتل هم کتاب C++ how to program و هم کتاب visual C++ how to program اش با کنسول هستن
یه چیز میگم خندتون نگیره اوایل که برنامه نویسی رو شروع کردم ( دو سال پیش ) فکر می کردم از بین c و c++ و c# فقط با c# میشه برنامه ی تحت ویندوز نوشت:خجالت:

saeed2rele
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 07:42 صبح
یه سوالی برنامه نویسی تحت ویندوز چه اشکالی داره که بیشتر کتابا مخصوصا فارسی با کنسول هستن مثلا همین دیتل هم کتاب C++ how to program و هم کتاب visual C++ how to program اش با کنسول هستن
یه چیز میگم خندتون نگیره اوایل که برنامه نویسی رو شروع کردم ( دو سال پیش ) فکر می کردم از بین c و c++ و c# فقط با c# میشه برنامه ی تحت ویندوز نوشت:خجالت:
فکر میکنم علت اینه که این کتابها هدفشون فقط آموزش خود زبان سی پلاس پلاس هست. بهترین محل هم برای یاد گرفتن خود این زبان محیط کنسول هست.
با سی پلاس پلاس تو محیط ویژوال استدیو دات نت هم میتونی برنامه دات نت بنویسی هم میتونی برنامه بومی یا نیتیو. تفاوت اینها هم این هست که کد نیتیو نیاز به دات نت فریم ورک رو نداره و بدون اون اجرا میشه اما کد تحت دات نت نیاز به دات نت فریم ورک داره.
البته برنامه نویسی در دات نت به مراتب ساده تر از برنامه نویسی در کد نیتیو هست مثل ام اف سی یا وین 32.
برای نوشتن برنامه نیتیو هم میتونی در قسمت پروژه جدید برنامه رو از نوع ام اف سی انتخاب کنی یا وین 32 و تا وقتی که قسمتی از دات نت به اون اضافه نکردی برنامه شما نیتیو هست. اما به محض اینکه اولین کد یا آبجکت کد دات نت رو به برنامه خودت اضافه کنی برنامه شما به صورت دانت نت کامپایل خواهد شد.
البته قبل از اضافه شدن کد دات نت ویژوال استدیو به شما در این مورد هشدار میده.
یه چیز جالب دیگه اینکه در محیط ویژوال استدیو دات نت میتونی کد سی پلاس پلاس بومی رو با کد دات نت ترکیب کنی و اینها رو با هم استفاده کنی اما بعد از ترکیب برنامه شما دات نت خواهد بود