ورود

View Full Version : درخواست ایجاد قسمتی بعنوان ADB که مربوط به دستورات اندروید میباشد

Rain_Saeid
سه شنبه 14 خرداد 1392, 15:51 عصر
با سلام و درود

از اساتید و مدیریت عزیز درخواستی داشتم
اینکه :

اگر ممکن هست یک قسمتی رو در انجمن تخصیص بدن به دستورات اندروید که adb میباشد
بطور مثال در آن بحث و گفتگوهایی مرتبط با دستورات و فرامین adb انجام دهیم

این نظر بنده به کامل بودن انجمن هم اشاره دارد

با تشکر و جسارت بنده را عفو بفرمایید

BORHAN TEC
شنبه 18 خرداد 1392, 22:19 عصر
سلام
به نظر من این بخش طرفداران زیادی ندارد و به یک بخش خیلی سوت و کوری تبدیل خواهد شد. چرا که تعداد افرادی که در ایران در این حوزه فعالیت حرفه ای دارند بسیار اندک هستند و اینان هم معمولاً در فروم های خارجی مانند xda developers فعالیت دارند که خود بنده هم یکی از افراد فعال در این حوزه هستم.
موفق باشید...

Rain_Saeid
دوشنبه 20 خرداد 1392, 22:22 عصر
طرفدار داره، کم هم نیستند..
چرا ما اولی تو ایران نباشیم (منظور : انجمن برنامه نویس)
چرا خود ما جواب و سوال همدیگه رو ندیم
چرا خودمون رو دست کم میگیریم!!

بنظر بنده اگه افتتاح بشه، خیلی هم طرفدار داره.. یکی من و یکی شما و یکی یکی میشیم 1 دریا..

موفق باشید

BORHAN TEC
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 13:43 عصر
سلام
خیلی مایل نیستم که در این خصوص در اینجا صحبتی به میان بیاد ولی به نظر من ذکر چند نکته مهم به نظر می رسد:
اگر خاورمیانه را هم در نظر بگیریم فکر نمی کنم که شرکتهایی که در این خصوص فعالیت حرفه ای دارند از عدد 5 تجاوز کند، از طرفی هم به دست آوردن دستورات حرفه ای توسط این شرکتها هزینه بر است و با پرداخت هزینه به افرادی که در فرومهای زیرزمینی(!) فعالیت دارند ممکن است و بعید هم می دانم که این افراد تکنیک های بدست آمده را که همیشه با آزمایش و خطاهای زیاد و همکاری با هکرها(مخصوصاً مسائل مربوط به هک، روت و ...) بدست می آید در اختیار دیگران قرار بدهند. حتی اگر بزرگترین فروم در این زمینه یعنی xda developers را هم در نظر بگیرید، موارد بسیاری را می توان یافت که عملاً در این فروم هم صحبتی از آن به میان نمی آید. از طرفی هم چون در این حوزه سوء استفاده های زیادی صورت می گیرد، بنده به شخصه تمایلی به همکاری در این زمینه را ندارم و نخواهم داشت ولی اگر چنین بخشی به راه بیفتد و صحبتی از تکنیکهای هک و روت به عمل نیاید شاید بتوانم همکاری کنم.
موفق باشید...