ورود

View Full Version : سوال: تغییر سایز عکس

ms_raha
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 06:46 صبح
سلام
من با تگ img یک image در صفحه قرار دادم وقتی کلید ctrl و - رو فشار می دهم سایز تصویرم کوچک می شود به صورت تصویری که ضمیمه کرده ام
position رو fixed قرار دادم جواب نداد
width رو هم 100% گذاشتم باز هم جواب نداد
اندازه تصویرم قبل از فشردن کلید ctlr و - به اندازه کل صفحه بود

ممنون میشم راهنمایی کنید105133http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

soheila2012
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 08:48 صبح
سوالتون چی هست حالا؟؟ چیو راهنمایی کنیم؟؟

moalla
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 10:06 صبح
سوالتون اصلا واضح نیست اما تا اونجایی که فهمیدم height و width رو هر دو 100% بزارید ببینید درست میشه یا نه

ms_raha
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 12:10 عصر
من می خوام وقتی ctrl و - رو فشار دادم سایز تصویرم تغییر نکند مثل سایت های دیگر خود تصویر از نظر پیکسل کوچک شود نه سایزش
width این تصویر در ابتدا 100% بوده وقتی کلید ctrl و - را فشار دادم به این شکل در آمده یعنی سایزش تغییر کرده من نمیخوام سایزش تغییر کنه میخوام فقط کوچک شود
امیدوارم تونسته باشم منظورم را رو رسونده باشم

moalla
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 13:50 عصر
ببینید اگه بخواید یه همچین چیزی داشته باشید باید container اصلی رو درصدی کار کنید. مثلا اگه بزنید 80% در همه حال حتی وقتی اون دکمه ها زده بشه 80درصد میمونه
اگه کسی هم داخلشون باشه تابع دیو parent هستن. اگه Parent همون 80درصد بمونه اونوقت عکس داخلش هم با width 100% درست کار میکنه. هر چند پیشهاد میکنه لوگو رو یه تیکه کار نکنید. مثلا آرم سمت راست و یکسری عکس دیگه سمت جپ که با float جایگاهشون مشخص بشه

ms_raha
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 17:52 عصر
ببینید اگه بخواید یه همچین چیزی داشته باشید باید container اصلی رو درصدی کار کنید. مثلا اگه بزنید 80% در همه حال حتی وقتی اون دکمه ها زده بشه 80درصد میمونه
اگه کسی هم داخلشون باشه تابع دیو parent هستن. اگه Parent همون 80درصد بمونه اونوقت عکس داخلش هم با width 100% درست کار میکنه. هر چند پیشهاد میکنه لوگو رو یه تیکه کار نکنید. مثلا آرم سمت راست و یکسری عکس دیگه سمت جپ که با float جایگاهشون مشخص بشه

ممنون از پاسختان
میشه بیشتر توضیح دهید container اصلی رو درصدی کار کنم یعنی چی؟

moalla
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 19:51 عصر
عرضش رو حتمالا اینطوری گذاشتین
width:960px
به این تغییرش بدین
width: 80%