PDA

View Full Version : نظرتون در مورد Permission هایی که به کاربران میدیم

mousa1992
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 19:46 عصر
سلام خوبان
ممنونم از توجهتون
من برنامه ای رو میخوام بنویسم ویژه مدیریت اموزشگاه و جدولی تو بانکم ایجاد کردم برا کاربران نرم افزار که برا اونا permission هایی رو میخوام تعریف کنم
اولین باره که میخوام ی برنامه مولتی یوزر بنویسم واسه همین اطلاعاتی در این مورد ندارم که چه مجوزهایی تعریف کنم واسه قسمت های مختلف
خب بذارید توضیح کلی در مورد جداولم بدم که بدونید چه امکاناتی برا نرم افزار در نظر گرفتم تا در مورد مجوزها بتونین نظر بدین
جدول دانش اموزان وجود داره که تو برنامه ویرایش میشن اضافه و حذف -آیا لازمه که برا هر یک از این عملیات ها مجوز جدا تعریف کنم
جدول مربیان
جدول دوره ها
جدول مربوط به ثبت نام تو دوره
جداول مربوط به حساب ها ( هزینه های گرفته شده از دانش اموزان و پرداختی به مربیان )

خب من سه تا مجوز تا الان تعریف کردم
1 - CanCreateBackup اجازه گرفتن بک اپ میده
2 - CanRestoreBackup اجازه برگرداندن بپشتیبان
3 - IsAccountant به کاربر اجازه ثبت هزینه های دریافتی از دانش اموزان و پرداختی به مربیان رو میده

خب مجوزهای دیگه ای مثل گرفتن گزارش از قسمت های مختلف و حذف و ویرایش و اضافه کردن ها ( تو قسمت ها مختلف دانش اموز و مربی و .... ) و ارسال پیامک ها و .... میشه تعریف کرد به نظرتون چه چیزایی لازم و ضروری هست ؟

ممنون از لطفتون

مهدی هادیان2
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 06:15 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بستگی به سیستمی داره که تحلیلش می کنید؛ ولی نظر شخصیم اینه که تا میتونید دست ادمین رو تو این مواقع باز بذارید تا هر نوع سطح دسترسی ها که خواست بتونه به کاربرش بده یا ازش بگیره.
موفق باشید.

programer97
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 10:57 صبح
سلام خوبان
ممنونم از توجهتون
من برنامه ای رو میخوام بنویسم ویژه مدیریت اموزشگاه

سلام دوست عزیز
بهتره داخل برنامه بخشی رو طراحی کنی تا مدیریت بتونه حق دسترسی افراد مختلف رو مشخص کنه.
چون ممکنه یک آموزشگاه حسابدار داشته باشه و یکی نداشته باشه و وظایف حسابدار رو شخصی مانند مسئول ثبت نام دانش آموزان انجام بده .پس باید مسئول ثبت ،مجوزهای حسابدار که همون دسترسی به پرداختی و دریافتی هاست داشته باشه.
همچنین امکان تعریف حق دسترسی جدید انعطاف برنامه رو بالا میبره . و اینکه ممکنه شما حق دسترسی ای رو که مورد نیاز آموزشگاه خاصی بوده رو تعریف نکرده باشی.
حق دسترسی های پیشنهادی من
مسئول ثبت
1- دسترسی کامل به جدول دانش آموزان
2- دسترسی کامل به جدول رشته های
3- دسترسی کامل به جدول ترم ها
4- دسترسی به سامانه اس ام اس برای ارسال اس ام اس
5- امکان مشاهده مانده بدهی دانشجو
6- دسترسی کامل به جدول اساتید
7- دسترسی به گزارشات مربوط به دانش آموز
مسئول حسابداری
1- امکان مشاهده و جستجو دانش آموز
2- امکان مشاهده و جستجو اساتید
3- دسترسی کامل به جدول دریافتی و پرداختی ها
4- دسترسی به گزارشات مربوط به حسابداری
مدیریت
1- دسترسی کامل به جدول کاربران
2- امکان ایجاد پشتیبان و بازیابی آن
3- مشاهده لوگهای کاربران
4- مشاهده دانش آموزان
5- دسترسی به گزارشات مربوط به قرارداد اساتید و دانش آموزان

mousa1992
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 13:34 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بستگی به سیستمی داره که تحلیلش می کنید؛ ولی نظر شخصیم اینه که تا میتونید دست ادمین رو تو این مواقع باز بذارید تا هر نوع سطح دسترسی ها که خواست بتونه به کاربرش بده یا ازش بگیره.
موفق باشید. ممنون دوست عزیز نظر خودمم همینه

سلام دوست عزیز
بهتره داخل برنامه بخشی رو طراحی کنی تا مدیریت بتونه حق دسترسی افراد مختلف رو مشخص کنه.
tanx for your help
اره همین کارو میکنم اما نیازی نیست که نقش هایی رو اماده داشته باشیم و محدود به همون باشه - امکان ایجاد نقش رو به مدیر میدیم

ممنون از لطفتون
موفق باشید

f.beigirad
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 21:55 عصر
میشه بگین منظورتون از تعریف نقش توسط ادمین چیه ?

منظورتون جز اینه که ما دسترسی به قسمت های نرم افزار رو بیایم تو دیتابیس تعریف کنیم.و برای هر قسمت یه فیلد با نوع bit در نظر بگیریم و ادمین بتونه این مقادیر.و true یا false کنه ?