ورود

View Full Version : سوال: ایده درباره طراحی سایت

elhamirani
جمعه 17 خرداد 1392, 19:35 عصر
منبع ,سایت یا کتابی هست که چه طور میشه یه ایده داشت برای طراحی سایت ؟میخوام ایده داشته باشم و ایده ام برای طراحی سایت قوی بشه

سعید کشاورز
جمعه 17 خرداد 1392, 19:42 عصر
منبع ,سایت یا کتابی هست که چه طور میشه یه ایده داشت برای طراحی سایت ؟میخوام ایده داشته باشم و ایده ام برای طراحی سایت قوی بشه

فکر نکنم به کتاب نیاز داشته باشی..واسه داشتن ایده اول باید نیاز ها رو بسنجی..اگه میخای یه سایت طراحی کنی باید ببینی نیاز های کاربران چی هستش..
یه مثال میزنم:
به این سایت برو: www.varzesh3.com
این یک سایت کاملا ورزشی هستش که پر طرفدارترین سایت بین کاربران ایرانی هم هست..
ببین چقدر امکانات خوب داره:
نتایج زنده،نقل و انتقالات،بازی آنلاین،sms نتایج و ....
همه چیز رو پوشش داده..پس این ایده ی خوبی هست برای سایت خبری(ورزشی)
اما مهمتر از اون ایده مدیریت این سایت هستش که باید مدیریت قدرتمندی داشته باشه..اگه فقط قرار باشه به ایده فکر کنی به نتیجه نمیرسی..باید فکر دو روز دیگه هم باشی..

صباح فتحی
جمعه 17 خرداد 1392, 20:17 عصر
سلام این سایتو ببینید http://www.freewebsitetemplates.com/
ایده بگیرید.
بایدخودتونم خلاق وباسیقه باشید

elhamirani
جمعه 17 خرداد 1392, 22:53 عصر
دوستان من منظورم اینه که ایده برای موضوع سایت میخوام میشه کمکم کنید؟

سعید کشاورز
جمعه 17 خرداد 1392, 23:04 عصر
دوستان من منظورم اینه که ایده برای موضوع سایت میخوام میشه کمکم کنید؟

خوب اگه کسی ایده خیلی خوب داشته باشه که خودش میره اونو پیاده سازی میکنه:کف:
فقط یه پیشنهاد ..اگه خواستی سایت بزنی سعی کن فکر سایت های سرگرمی رو از سرت بیرون بکنی..چون از اینا خیلی زیاده..مثلا الان پیش خودت نگی من یه سایت Fun میزنم توش کلی جک و اس ام اس و عکس و فال و ....میزارم.چون 1000 تا از این سایت ها وجود داره..
به نظرم سایت ها تخصصی کم داریم..مثلا یه سایت تخصصی در زمینه جی کوئری..اما این مدل سایت ها یه اشکال داره..اونم اینکه تعداد کاربرای اون خیلی کم هستن و فقط یه بچه های کامپیوتری محدود میشن..اما یه سایتی مثل varzesh3.com که بهت گفتم همه جوره کاربر داره..از پیر و جوون..زن و مرد..مجرد و متاهل ..خلاصه اینکه این نکات رو در نظر داشته باش.

qartalonline
جمعه 17 خرداد 1392, 23:06 عصر
در این مورد باید از مغزتون استفاده کنید. کتاب که نمیشه.
آقای pro_man هم فرمودند باید نیازها رو بسنجید ، در واقع نیاز که باعث ایجاد طرح یا ایده ای میشه.

مثلا اگه به ارتباط نیاز نبود : تلفن نبود ، اینترنت نبود ، (فیسبوک نبود) ......

moalla
شنبه 18 خرداد 1392, 00:46 صبح
نیاز یه عنصر مهمه اما به نظر یه عنصر خیلی مهم تر وجود داره
اینکه خودتون چه چیزی برای عرضه دارین. چه چیزی رو میتونین با عشق و علاقه هر روز روش کار کنین و در اختیار مخاطبین بذارین. هر چند ممکنه نیاز به اون مربوط به بخش کوچکی باشه و نیازشم کم باشه اما وقتی شما تو اون پر هستی و با عشق کار میکنی مشتری خودتو پیدا میکنی
امروز با دخترعمم سر سایت صنایع دستی صحبت میکردیم. اون عاشق این کاره و مطمئنم اگه یه سایت خوب و یه تالار براش بزنه مشتری خاص خودش رو پیدا میکنه
برای مثال عرض میکنم: خانمها رو که قشر وسیعی هستن و پای اینترنت میشینن رو بهتر درک میکنید. میتونید تو همین حیطه یه چیزی رو انتخاب کنین
تنها نکته اینه که یه سال اول بی خیال درامد بشین و خوب روی طرح سایت فکر کنید. طرح منظورم بخش گرافیکیش نیست. اینکه اون محتوا رو با چه سیستمی میخواین ارائه بدین
من رو سایتم که شاید الان خیلی ساده به نظر بیاد یه سال فکر کردم و مشابه ها رو دیدم و برنامه هام رو نوشتم. و تازه یه ماهه راه اندازیش کردم.
یا جایی دیدم سایت TED هشت سال روی طرحش کار شده!!
خلاصه کلام برمحور خودتون یه موضوع رو انتخاب کنید. طرح شما برای من مناسب نیست و طرح من برای شما

صباح فتحی
شنبه 18 خرداد 1392, 00:54 صبح
اها موضوع!فکرکردم میگم طراحی.راست میگه اگه ایده به ذهنم بیاد خودم اننجامش میدم:بامزه:

meisam3322
شنبه 18 خرداد 1392, 12:57 عصر
با سلام ،

مطمئن باشید اگه کسی ایده های بکری داشته باشه هیچ وقت در اینجا اونو بیان نمیکنه.

mehbod.rayaneh
شنبه 18 خرداد 1392, 16:15 عصر
سلام
راستش تاپیک جالبی بود برام! ب همین خاطر پیگیر شدم ک واقعا چجوری میشه ایده ایجاد کرد!
پس از «جستجوی فراوان» 1 چیزی ک ب ذهنم رسید این بود ک چ خوبه از ایده دیگران کمک بگیریم!
ینی در مورد ایده های دیگران مطالعه کنیم!
1 کتاب زبان اجنوی(انگلیسی) هم پیدا کردم! 1 نگاه بهش میندازم ببینم چیه! اگه خوب بود حتما اینجا میذارمش!
موفق باشید.

abbas_ali
شنبه 18 خرداد 1392, 16:33 عصر
سلام،
در طراحی سایت برنامه نویس زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد ! ایده ی عالی به چشم میاد. که خیلی سریع هم کپی میشه.
برای شروع ایده یابی سایت های خارجی در رابطه با موضوع کارتون رو بررسی کنید که قبلا در ایران پیاده سازی نشده و اون رو پیاده کنید. به طور مثال سایت مرسدس بنز که فوق العاده عمل کرده و عکس های سه بعدی ماشین رو میفروشه. این یعنی ایده.
موفق باشید.

MrRoot
شنبه 18 خرداد 1392, 23:12 عصر
web design inspiration و بزن تو گوگل نمونه های قشنگی واست میاره

e_a_23
یک شنبه 19 خرداد 1392, 22:12 عصر
توی سایت http://www.freewebsitetemplates.com/ قالب ها رو با موضوعاتشون ارائه کرده که همین میتونه برای موضوعات مختلف، ایده های خوبی به ما بده.این مشکل شما رو من هم دارم.امیدوارم زودتر حل شه.