ورود

View Full Version : مشخص کردن آدرس نصب برنامه با installshield

rostamedastan
دوشنبه 15 اسفند 1384, 23:10 عصر
سلام علیکم
چگونه می توان برنامه installshield را طوری تنظیم کرد که وقتی برای پروژه setup می سازیم برنامه را در درایوی که ما می خواهیم نصب کند نه در درایو نصب ویندوز ؟
ضمناً من با ورژن 10.5 کار کردم.

rostamedastan
سه شنبه 16 اسفند 1384, 15:07 عصر
اصلاً installshield همچین امکانی را دارد؟

babak869
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 08:01 صبح
بله شما در قسمت Future میتوانید محل نهایی نصب برنامه را مشخص نمایید

rostamedastan
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 22:27 عصر
می شود بیشتر توضیح دهید و بگویید future در کدام قسمت است و درکجا باید آدرس را تعیین کرد ؟

rostamedastan
شنبه 20 اسفند 1384, 22:23 عصر
کسی پیدا نمیشه به این سوال ما جواب بده ؟

MNosouhi
شنبه 20 اسفند 1384, 23:08 عصر
تا اونجایی که من تست کردم اگه از Install Script Project استفاده کنی برای اینکه بخای برنامت در مسیر مورد نظر خودت نصب بشه باید اسکریپت نویسی کنی که اون رو من نمی دونم( در موردش سوال هم کردم ، اما کسی جواب نداد).مزیت استفاده از Install Script Project این است که می تونی از اسکین های زیبای InstallShield استفاده کنی.
اما اگه از Base Masi Projrct استفاده کنی در سربرگ Project Assistant در قسمت Instalation View گزینه Do You Want User To Able To Modify... را به Yes تغییر بده، مشکلت حل میشه.

rostamedastan
یک شنبه 21 اسفند 1384, 13:12 عصر
سلام علیکم
از جوابتان بسیار ممنونم
همان طوریکه گفتید عمل کردم و جواب داد .
حالا می خواستم ببینم علاوه بر تعیین آدرس بوسیله کاربر آیا می شود آدرسی که installshield به طور پیش فرض انتخاب می کند را از ابتدا در هنگام ساخت setup خود ما تعیین کنیم تا کاربر آدرس انتخابی ما را ببیند و سپس اگر خواست آن را عوض کند ؟

MNosouhi
یک شنبه 21 اسفند 1384, 21:56 عصر
حالا می خواستم ببینم علاوه بر تعیین آدرس بوسیله کاربر آیا می شود آدرسی که installshield به طور پیش فرض انتخاب می کند را از ابتدا در هنگام ساخت setup خود ما تعیین کنیم تا کاربر آدرس انتخابی ما را ببیند و سپس اگر خواست آن را عوض کند ؟
منظورتان را دقیق نفهمیدم ، اما پوشه ای که در Program Files ایجاد می کنید و فایل های برنامه خود را در آن قرار می دهید میسر پیش فرض جهت نصب برنامه است.

rostamedastan
دوشنبه 22 اسفند 1384, 10:13 صبح
منظورم این است که هنگام نصب برنامه توسط کاربر مثلاً آدرس پیش فرض درایو E باشد.