ورود

View Full Version : گفتگو: ارشد 93

soheila2012
شنبه 18 خرداد 1392, 19:33 عصر
با سلام خدمت دوستان متقاضی کنکور ارشد
در صورت تمایل به صورت گروهی مطالعه کنیم.البته اگه اینجا جاش باشه بتونیم گزارشی از خونده های خودمون در اینجا بزاریم البته این به پیشنهاد یک مشاور بود حالا نمیدونم اینجا همچین امکانی هست یا نه؟
دوستان چه موسسه ای برای رشته ی کامپیوتر بهتره؟
کلاس یا آزمون؟

soheila2012
شنبه 18 خرداد 1392, 21:50 عصر
دوستانی هم که تجربه کنکور 92 رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
از منابع و برنامه ریزی ها و ...

mammad_asir
یک شنبه 19 خرداد 1392, 00:30 صبح
سعی کن هر پایه ای داری کلاسو بیخیال شی.
حالا اگه خواستی کمی هوا بخوری میتونی یکی دو تا آزمون جامع رو بدی من که کلا هیچ ندادم.
تو تابستون کمی درسایی که زیاد طول میکشن رو بخون مثل ریاضی زبان یا مهندسی نرم و و غیره البته تو تابستون زیاد فشار نیار
موفق باشید

صباح فتحی
یک شنبه 19 خرداد 1392, 00:45 صبح
سلام من کلاس های پارسه رفتم بد نبود.خوبم نبود!فقط خرج الکی

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:09 صبح
سعی کن هر پایه ای داری کلاسو بیخیال شی.
حالا اگه خواستی کمی هوا بخوری میتونی یکی دو تا آزمون جامع رو بدی من که کلا هیچ ندادم.
تو تابستون کمی درسایی که زیاد طول میکشن رو بخون مثل ریاضی زبان یا مهندسی نرم و و غیره البته تو تابستون زیاد فشار نیار
موفق باشید

من بار دومه که دارم کنکور میدم
سال اول دو رشته کامپیوتر و IT رو همه گرایش ها مجاز شدم ولی خودتون میدونین که چقد کم میگیرن بعد اون دیگه از درس متنفر شدم تا اینکه امسال تصمیم جدی گرفتم به خوندن.حالا برای اینکه تنوعی بشه چون همون کتابا رو خوندن که فایده ای نداره و شرایطی فرق نکرده تصمیم گرفتم درس ساختمان داده یا طراحی الگوریتم رو برم کلاس بین پارسه و ماهان مونده بودم.ماهان دکتر مقسمی مدرس هستن .دروس ریاضی و زبان رو بد نمیزنم یعنی درصدای اون سال زبان 47 و ریاضیات 36 زده بودم رو دروس تخصصی میخوام تمرکز کنم.
....
مرسی بابت جواب دادنتون

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:10 صبح
سلام من کلاس های پارسه رفتم بد نبود.خوبم نبود!فقط خرج الکی

مرسی
مونده بودم تو انتخاب ماهان یا پارسه حالا که شما گفتین پارسه خوب نی پس میرم ماهان البته دو تا از دوستان قدیمی هم شنیده بودم که میلیونی واسه کلاس پارسه خرج کرده بودن که رتبه شون از رتبه ی سال قبلم پایین تر هم بود!

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:11 صبح
آزمون باعث میشه که بفهمیم داریم چکار میکنیم حالا کدوم موسسه آمار قبولیش تو رشته کامپیوتر بیشتره ؟؟ کسی میدونه؟؟

Salah Sanjabian
یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:47 صبح
سلام من یکی از دوستام سال پیش هم کامپیوتر هم IT شرکت کرده بود رتیه کامپیوترش شد 1000 و IT شده بود 600 . اتفاقا کلاسای پارسه رو شرکت کرده بود.
امسال تو هیچ آزمونی شرکت نکرد .حتی هیچ درسی رو هم نخوند رتیه IT شد 65 . کلا خیلی به شانس یستگی داره کمی هم به هنر تست زنی

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:51 صبح
سلام من یکی از دوستام سال پیش هم کامپیوتر هم IT شرکت کرده بود رتیه کامپیوترش شد 1000 و IT شده بود 600 . اتفاقا کلاسای پارسه رو شرکت کرده بود.
امسال تو هیچ آزمونی شرکت نکرد .حتی هیچ درسی رو هم نخوند رتیه IT شد 65 . کلا خیلی به شانس یستگی داره کمی هم به هنر تست زنی

خب دوست من این کسی که شما میگین بازم که نباید میرفت کلاس!!
یه چیز دیگه هم هست شاید این دوستتون پارسال فرصت نداشت که درسی بخونه و فقط کلاس میرفت امسال اومده از اون جزوه ها استفاده کرد البته این حدسیات خودمه!!

asghar2008
یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:11 عصر
سلام

ببینید اگه شما سر کلاس مطلب کامل یاد میگرفتید رفتن به کلاس خصوصی خرج اضافیه ! با مطالعه تو خونه باورکن به راحتی میتونی قبول شی.ولی پیشنهاد میکنم اکثره جزوات دانشگاهی رو مطالعه کن ! و یکی هم تو کنکور جامع آزمایشی شرکت کن. حتما به نتیجه میرسی. اینکه تصمیم گرفتی و اراده کردی تو کنکور قبول شی این خودش یه موفقیته البته باید پشتکار هم داشته باشی.

موفق باشید

mammad_asir
یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:20 عصر
در هر حال توصیه میکنم کلاس رو بیخیال شید.
من امسال 55 آی تی گرایش شبکه و امنیت شدم
البته دو سوال ندیدم و یکم سوتی ضایع دادم وگرنه رتبم حدود 18 میشد.
البته من با زبان سفید این رتبه رو اوردم.
خودتون راحت رتبه میارید .
فقط خواستن و حوصله و اراده میخواد

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:21 عصر
من رتبه 3 دانشگاه بودم این یعنی توی کلاس مطالب رو میگرفتم اونم خوب مشکل از تدریس بود دانشگاه ی که میرفتم خوب نبود استاداش خوب نبودن این دیگه تقصیر من نی.بعد از کنکور متوجه شدم که سواد زیادی از دروس تخصصی ندارم آخه ریاضیات و زبان رو که خوب زده بودم.یا الان اگه کتاب پروان پژوهش رو برام بیارین بدون اینکه سوال رو کامل بونم جوابشو براتون میگم زیاد خونده بودم ولی بلد نبودم انگار که حفظ کرده باشم همه ی سوالات کنکور تکراری بودن من نتونستم از پسش بر بیام. بازم میگین که نیازی نی؟
حالا جزوه ی معتبر برای رشته ی ما کجا پیدا میشه؟

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 12:24 عصر
در هر حال توصیه میکنم کلاس رو بیخیال شید.
من امسال 55 آی تی گرایش شبکه و امنیت شدم
البته دو سوال ندیدم و یکم سوتی ضایع دادم وگرنه رتبم حدود 18 میشد.
البته من با زبان سفید این رتبه رو اوردم.
خودتون راحت رتبه میارید .
فقط خواستن و حوصله و اراده میخواد

شما از چه دانشگاهی کارشناسی گرفته این؟؟
من کاردانی روزانه بودم ولی کارشناسی به دلیل مسائلی مجبور شدم غیرانتفاعی بخونم.
به نظر شما جزوات و دانشگاه و استادا تاثیر ندارن؟؟

Salah Sanjabian
یک شنبه 19 خرداد 1392, 15:33 عصر
سلام هیچ کاری نکرد حتی 1بار هم جزوه رو نگا نکرد.ولی فکر کنم اکسال آی تی راحت بوده

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 15:59 عصر
سلام هیچ کاری نکرد حتی 1بار هم جزوه رو نگا نکرد.ولی فکر کنم اکسال آی تی راحت بوده

حتما دانشگاه کارشناسیش خب بود
یعنی خوب یاد گرفته

Salah Sanjabian
یک شنبه 19 خرداد 1392, 16:16 عصر
نه ربطی نداره به دانشگاه . اگه دانشگاهمون یکی نبود شاید ولی هر دو با هم همکلاس بودیم ما هم مثه شما کاردانی روزانه بودیم و کارشناسی غیرانتفاعی اصفهان
باید یه کم ذهنت آروم باشه و یه کم هم شانس و سرجلسه خرایش نکنی

Arcsinos
یک شنبه 19 خرداد 1392, 17:16 عصر
سلام دوست عزیز، به نظرم برای ادامه تحصیل و اینجور چیزا بری سایت مانشت manesht.ir ثبت نام کنی حدود 50 هزار تا عضو داره . تا دلتم بخواد رتبه برتر توش هست وکلی مصاحبه و این جور چیزا. من تو کنکور 92 رتبه ی 62 نرم افزار و 46 الگوریتم و محاسبات رو آووردم اینجا (http://www.manesht.ir/forum/thread-14504-post-177326.html#pid177326) هم میتونی کارنامه ی من رو ببینی و اینجا (http://www.manesht.ir/forum/thread-15188.html)هم میتونی مصاحبه ی منو بخونی...:لبخند: چه از خود راضی...:خجالت: ما خاک پای همتون هم هستیم دربست...

mammad_asir
یک شنبه 19 خرداد 1392, 19:03 عصر
شما از چه دانشگاهی کارشناسی گرفته این؟؟
من کاردانی روزانه بودم ولی کارشناسی به دلیل مسائلی مجبور شدم غیرانتفاعی بخونم.
به نظر شما جزوات و دانشگاه و استادا تاثیر ندارن؟؟

من فنی حرفه ای بودم و کاردانی از دانشگاه آزاد کنار خونمون که کلا 3 تا کلاس و دو رشته داشت گرفتم تو کاردانی به کارشناسی رتبه 650 اوردم و روزانه قوچان قبول شدم.
مثلا ساختمان که تو کاردانی داشتیم کلا 2 جلسه کلاسمون تشکیل شد(حساب کن این درس اصلی رشتمون بود!!)
اگه بری سایت مانشت اطلاعات زیادی گیر میاری.
خودتو درگیر نکن فقط مثلا بیا واسه ساختمان کتاب مقسمی رو امتحان کن یه فصلشو بخون حسابی بعد تست بزن و یه دور دیگه بخون بازم تست بزن ببین واقعا نیاز به کلاس داره!!!

باور کن 10 درصد از سرفصل هایی که واسه کنکور خوندمو تو دانشگاه خوندم. بعقیه برام جدید بود
چون حالتون رو درک میکنم و خودم تو این وضعیت الان شما پارسال بودم تو صیه میکنم کلاس نرید چون همه رو میشه یاد بگیری یکم تو تابستوم مثلا روزی 3 ساعت وقت بزار رو دردوسی که بلد نیستی البته کمی پایه تر بخون و زیاد مرور نکن از مهرم روزی حدود 7 الی 6 ساعت بخونی (البته باید ببینی تستا در چه حده) با اینکه زبانتم خوبه و 30 سوال زبان میاد خیلی خوبه.
مثلا من امثال اگه زبانو 30 میزدم رتبم میشد 22
آخه زبانو نمیشه خوند تنها درسی که فکر کنم پایه متوسط میخواد همین زبان لعنتیه که کارمو خراب کرد البته واسه شما اسباب نجاته!!!!
سوال داشتی پ خ تو اینجا یا انشت بده اونجا هم اسمم همینه
زیاد خودتو درگیر حرف اونایی که بعد رتبه خوب تو کنکور نسخه سخت مینویسن نکن
یا علی

manij_mhm
یک شنبه 19 خرداد 1392, 20:31 عصر
به نظر من اصلا به کلاس رفتن نیست. فقط یکی 2 تا آزمون اونم برای تنظیم وقت که از این لحاظ نگرانی نداشته باشه!

soheila2012
یک شنبه 19 خرداد 1392, 22:44 عصر
مرسی دوستان
پس من رفتم اونجا عضو بشم

soheila2012
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 18:08 عصر
دوستانی که قصد دارن تو موسسه ای شرکت کنند و اگر پارسه رو انتخاب کردن و اهل شهر آمل و نور و محمودآباد هستن این عکس رو برای اونا گذاشتم.

105457
آرزوی موفقیت برای همه تون

fakhravari
پنج شنبه 06 تیر 1392, 12:02 عصر
كنكور مسخرن

اوبالیت به بو
پنج شنبه 06 تیر 1392, 12:19 عصر
درود بر شما

مهندسی نرم افزار می خواید بخونید؟ پایه ریاضی خیلی مهم هست در حدی که ریاضی مهندسی باید 2 تا تست رو بزنید.

مهمترین درس رشته کامپیوتر، سیستم عامل و معماری کامپیوتر هست. (سیستم عامل: کتاب تننبام ترجمه دکتر حقیقت) و (معماری موریس مانو)
پایگاه داده، نظریه زبان ها، کامپایلر و ساختمان داده رو مسلط برید.
مدار منطقی بسیار اهمیت داره و شما باید تلاش کنید که از 6 تست 4 یا 5 تا رو درست بزنید.
طراحی و پیاده سازی درسی هست که منبع خوبی وجود نداره براش. کتاب مقسمی رو بخونید

Mahdi1001
سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:18 عصر
سلام کلاس که اصلا خوب نیس ، هرکی رفته بود راضی نبود.
من خودم کلاس نرفتم.
مهم اینکه درسها رو فهمیده باشی.
به دانشگاتم خیلی ربط نداره بیخودی دنبال بهانه تراشی و توجیه کردن خودت نباش.
حداقل 4، 5 تا از همکلاسی های ارشدم (تو شریف) لیسانسشون دانشگاه آزاد شهرستانهایی بودن که اسمشونم نشنیده بودم. بعضی ها شون که مقطع دبیرستان فنی حرفه ای بودن و ریاضیات ضعیفی داشتن.
اما خواستن توانستن است.

alinaghiha
شنبه 16 شهریور 1392, 13:45 عصر
در مورد اینکه چه بسته های آموزشی رو بخونیم هم لطفا نظراتی بدین
مثلا من که کارمندم و فقط روزی سه ساعت وقت دارم به همراه جمعه ها جمع آوری و خوندن مراجع سخته
بسته آموزشی چی بخونم روزانه که نمی تونم نوبت دوم نمیشه میمونه غیرانتفاعی و مجازی و پیام نور
به نظرتون ماهان خوبه بسته آموزشیش قیمتش مناسبه

Peyman.Gh
چهارشنبه 03 مهر 1392, 12:37 عصر
یه سری درس ها به راحتی میتوان به سوالات آن ها پاسخ داد مانند مدار منطقی و همیشه چه در کنکور سراسری چه آزاد یک یا دو سوال ریاضی بسیار راحت وجود دارد بسته های آموزشی موسسات میتواند مفید باشد یا انتشاراتی نظیر گسترس علوم یا پوران پژوهش

موفق باشید.

misagh1370
شنبه 20 مهر 1392, 15:14 عصر
سلام .دوستان میشه برحسب تجربه راهنماییم کنید که کدوم کتاب رو واسه ارشد نرم افزار بگیرم بهتره؟مثلا طراحی و پیاده سازی یکی میگه راهیان ارشد یکی میگه مقسمی. واسه بقیه درسا هم همینطور حسابی سردرگم و کلافه شدم

omidkk
یک شنبه 12 آبان 1392, 19:29 عصر
من سال سوم هستم مبخواستم ببينيم ميتونم كنكور ٩٣ آزمايشي شركت كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟ كسي هست اين كار رو كرده باشه ؟

arash69
شنبه 18 آبان 1392, 00:34 صبح
من سال سوم هستم مبخواستم ببينيم ميتونم كنكور ٩٣ آزمايشي شركت كنم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟ كسي هست اين كار رو كرده باشه ؟

سلام.
بله اشکالی نداره و میتونین شرکت کنین.