ورود

View Full Version : مشکل در اتصال به sql

nafisehk
شنبه 18 خرداد 1392, 19:41 عصر
105282سلام . من قبلا sql داشتم کانکت هم میشد "روزی از روزها "کانکت نشد دوباره نصبش کردم کاتکت شد الان دوباره کانکت نمیشه.:قهقهه:
خواهش میکنم راهنماییم کنید
مرسی

Salah Sanjabian
شنبه 18 خرداد 1392, 20:22 عصر
سلام یا سرویستون Stop شده یا TCP/IP غیر فعال شده .
Start-->All Programs--> Microsoft Sql Server---> Configuration Tools ---> Sql Server Configuration Manager
اینجا لیست اینستنس هایی که نصب شده رو میتونی ببینی هرکدوم که استاپ شده یا TCP/IP غیر فعاله فعالش کنید

اینجا کل حالات رو بررسی کرده

http://blog.sqlauthority.com/2009/05/21/sql-server-fix-error-provider-named-pipes-provider-error-40-could-not-open-a-connection-to-sql-server-microsoft-sql-server-error/

nafisehk
شنبه 18 خرداد 1392, 22:15 عصر
مرسی دوست عزیز مشکلم حل شد. فقط اینکه tcp/ip و از کجا باید چک کنم.

صباح فتحی
شنبه 18 خرداد 1392, 22:17 عصر
سلام احتماال سرویس رو استوپ کردید.توی بخش سرور Brows for more بزنیدببینید چیزی پیدا میکنه

nafisehk
شنبه 18 خرداد 1392, 22:27 عصر
سلام احتماال سرویس رو استوپ کردید.توی بخش سرور Brows for more بزنیدببینید چیزی پیدا میکنه
دوست عزیز مشکلم حل شد فقط مسخواستم بدونم tcp/ipo از کجا میشه چک کرد.

Salah Sanjabian
یک شنبه 19 خرداد 1392, 10:17 صبح
دوست عزیز مشکلم حل شد فقط مسخواستم بدونم tcp/ipo از کجا میشه چک کرد.
105297

سلام من تو این عکس 3 تا اینستنس دارم که رو هرکدوم کلیک کنی پروتکل های مربوطه از جمله TCP/IP نمایش داده می شود
این آدرس رو هم توپست دوم ذکر کردم اگه هم اینستنس ها استاپ شده استارت کن:لبخندساده:

ayda.eslami
چهارشنبه 08 آبان 1392, 13:09 عصر
منم همین مشکل رو دارم!!هر کاری می کنم استارت نمی شه!!!:(

hamid59022
شنبه 25 آبان 1392, 17:39 عصر
سلام داشتم من هم دنبال جواب همين مشكل مي گشتم در طي اين مسئله چندين و چند بار اس كيو ال و ويندوز و ويژوال استوديو را نصب كردم تا بالاخره مشكل را پيدا كردم كافيست موقع نصب اس كيو ال از دادن نام به آن كه معمولا sa هم انتخاب مي شود صرفنظر كنيد و همان default را بگذاريم و ادامه بدهيم ديگر براي كانكشن ايراد نمي گيرد:متعجب::لبخندساده: