ورود

View Full Version : سوال: Sort تاريخي

arnica
یک شنبه 19 خرداد 1392, 13:31 عصر
با سلام . لطفا در مورد مرتب سازي تاريخ راهنمائي كنيد چون در بانك اكسس و در يك تيبل كه فيلد تاريخي دارم و هرچه سورت ميكنم در ديتا گريد بجاي اينكه تاريخ سر جاي خودش باشد ظاهرا روي شماره هي دي كه آتونامبر است مرتب ميشود. و بانك هم اكسس است.

اوبالیت به بو
دوشنبه 20 خرداد 1392, 14:49 عصر
درود بر شماشما باید هر دفعه که روی سورت کلیک می کنید کوئری مورد نظر را اجرا کنید:Dim Conn As New ADODB.ConnectionDim Cmd As New ADODOB.CommandDim Rec As New ADODB.RecordsetConn = "Provider ...."Cmd = "Select * FROM Tbl Order By [ Date] Desc"Conn.OpenRec.Execute Cmd,Conn,....

m.4.r.m
سه شنبه 21 خرداد 1392, 15:07 عصر
باید از index ها استفاده کنید و یا اینکه فیلد رو دز زمانی که فرم رو لود می کنید سورت کنید و نمایش بدید و یا اینکه با دستور زیر به جدول خود اشاره کنید که در بالا دوست خوبمون اشاره کرده

arnica
شنبه 05 مرداد 1392, 11:14 صبح
مرسی از راهنمائی شما . ولی من از Access استفاده میکنم و این دستور را مینویسم ولی تاریخها از پائین به بالا نشان داده میشه . اگه ساده تر راهنمائی کنید ممنون میشم.
SQLPUB = "SELECT * FROM moein WHERE ' and tar>='" & t1 & "' and tar<='" & t2 & "' order by tar asc "
Adodc1.RecordSource = SQLPUB
من از دستوری که نوشتم استفاده میکنم و autonumber هم از کار انداختم . لطفا کمک کنید .

m2011kh
شنبه 05 مرداد 1392, 21:11 عصر
سلام دوست من.

در مورد کدی که نوشتی:

آخر کدت یعنی این کلمه:ASC نشان دهنده اینه که فیلد باید به صورت صعودی مرتب بشه اگه چیزی جز بر عکس این رو میخوای این رو جایگزین کن:DESC

در ضمن برای صورت و کارهایی امثالش نیازی نیست AutoNumber غیر فعال بشه.

موفق و سربلند باشید.

MMD