View Full Version : اجرا و نصب یک برنامه دیگر بعد از نصب برنامه اول بطور متوالی
roox_3000
دوشنبه 20 خرداد 1392, 00:20 صبح
با سلام
دوستان من یک فایل نصب میخوام بسازم (با install sheild) که بعد از اینکه ستاپ اول فینیش شد برنامه دیگم که با پسوند exe هست اجرا بشه و اونم روی سیستم کلاینت نصب بشه, چند تاپیک در مورد این موضوع دیدم که کمکی بهم نکرد ,دوستان اگه یک راهنمایی در این مورد بهم بدن ممنون میشم
با تشکر
nasrin55
سه شنبه 21 خرداد 1392, 08:04 صبح
از تب Installation Designer به قسمت Redistributable بروید. اگه هر دو فایل اجرایی داخل این قسمت بود فعالشون کنید و با کلیک راست روی آنها به قسمت prerequisite order بروید و ترتیب آن ها را مشخص کنید.
اگر فایل های اجرایی جزو پیش فرض های اینستال شیلد نبود باید از منوی tools و از طریق prerequisite Editor فایل های اجرایی را اضافه کنید (در تب Files to Add) و save کنید ( معمولا به اسم Myprerequisite ذخیره میشه) پس از اون یه بار اینستال را ببندید و دوباره باز کنید. الان فایل های اجرایی که شما اضافه کردید هم در قسمت Redistributable می باشد که می توانید فعالشون کنید.
roox_3000
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 16:36 عصر
من به این صورت عمل کردم :
tools-->prerequisite editor -->File to include-->Add
بعد فایل exe امو add کردم و با یک نام با پسوند prq ذخیره کرم
بعد از تب instalation designer به Redistributable رفتم و فایلی که با پسوند prq ذخیره کرده بودمو پیدا کردم وتیکشو زدم
و bulid کردم برناممو
ولی هنگامی که برنامه نصبو اجرا کردم بعد از نصب اصلا برنامه exe اجرا نشد و فقط فال نصب اجرا شد
اگه میشه در این مورد راهنمایی کنید
ممنون
nasrin55
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:57 صبح
شاید یه جایی یه اشتباهی کردین.
ولی هنگامی که برنامه نصبو اجرا کردم بعد از نصب اصلا برنامه exe اجرا نشد و فقط فال نصب اجرا شد
خب با این روشی که من گفتم فایل های پیش نیاز نصب را اضافه میکنیم. مثلا شما میخواین روی سیستم کاربر .net4 نصب شده باشه چرا که .net4 پیش نیاز نرم افزارتون هست. وقتی در Redistrubutables تیک .net4 را می زنید، ابتدای نصب نرم افزارتون ، چک میکنه که دات نت 4 نصب هست یا نه . اگه نصب نبود اون رو نصب می کنه و در غیر اینصورت به سراغ نصب نرم افزار میرود.
الان مشکل شما دقیقا چیه؟ نرم افزارتون چه پیش نیازی داره؟؟
roox_3000
دوشنبه 27 خرداد 1392, 02:50 صبح
ممنون از توجه و راهنماییتون
نرم افزار من برای کار با یک سخت افزاره و یک درایورم داره که تا درایور روی سیستم کلاینت نصب نشه سخت افزار شناخته نمیشه
من تا الان فایل درایورم (همون فایل exe که می خوام نصب بشه) بعد از نصب داخل پوشه نصبم میزاشتم که کاربر باید بصورت دستی میرفتو و اونو نصب میکرد
اما چند تا کاربر بدون توجه به نصب درایور از نرم افزار استفاده میکردن که به علت عدم نصب درایور سخت افزار شناسایی نمیشد و با مشکل مواجه میشدن
حالا من میخوام با نصب برنامم درایورشم که یک فایل exe نصب بشه
nasrin55
سه شنبه 28 خرداد 1392, 08:22 صبح
همونطوری که در پست دوم گفتم برو فایل .exe رو ادد کن. در ابتدای نصب ، set up این فایل exe رو اجرا میکنه تا کاربر روی دکمه ی next اون کلیک کنه و نصب رو انجام بده. این روش 100 % کار میده . حالا اگه میخواین که کاربر مراحل نصب این درایور رو نبینه باید به طور سایلنت نصب کنی که یه کم دردسر داره و باید کدی را برای نصب سایلنت درایور موردنظر ادد کنین.
پیشنهاد می کنم از روش اول برید.
roox_3000
سه شنبه 28 خرداد 1392, 17:02 عصر
من روش اولو با همون ترتیب رفتم که بعد از build در پوشه disk1 که در مسیر پروژه بوجود اومده دو تا فایل ستاپ میسازه که یکیش آیکون install sheild داره و یکیش آیکون ستاپ :
1-وقتی روی اون که آیکون install sheil کلیک میکنم یه فولدر باز میشه که داخلش فایل exe وجود داره که به برنامه اضافه کردم(و باید روش کلیک کنی تا اونم نصب شه) و برنامه نصبم خودشو نصب میکنه و هیچ کاری به exe نداره
2-روی اون یکی فایل که آیکون ستاپ داره کلیک میکنم که بدون توجه به فایلهای ادد شده فقط خودشو نصب میکنه finish میده
دوست عزیز با توجه به این کفته شما
این روش 100 % کار میده به احتمال خیلی زیاد من یجاهاییرو دارم اشتباه میکنم و از اونجاییم که پروژم به این مسله احتیاج داره
ازتون تقاضا دارم این پروژرو step by step بهم بگید از اول new project تا ساخت فایل setup خروجی
میدونم تقاضای زیادیه اما واقعا ابه این مسله تو برنامم احتیاج دارم
با تشکر فراوان از کمک و راهنمایی هاتون
nasrin55
شنبه 01 تیر 1392, 12:07 عصر
در تاپیک زیر یک pdf آموزشی قرار دادم،
آموزش نرم افزار اینستال شیلد 2010
(http://barnamenevis.org/showthread.php?404700-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-InstallShield-2010-%28%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%29#post1799608)
سعی کردم مباحث مقدماتی برای شروع را به طور مختصر و مفید بیان کنم ، با این حال اگر سوالی داشتین در اون تاپیک بپرسیم که حتی الامکان کمکی هم برای بهبود این pdf بشه.
ببخشید که طول کشید.
roox_3000
پنج شنبه 06 تیر 1392, 13:46 عصر
برنامه اینستال شیلد من چون تریال بود موقع ساخت ستاپ پیغامی میداد که من فک میکردم از برنامس ,توضیحات شما کاملا صحیح بود و مشکلمو در این زمینه حل کرد
ممنون از کمک مفید و لطفتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.