ورود

View Full Version : مشکل در طراحی بانک اطلاعاتی ثبت نام دانشگاه

abdulhossain
دوشنبه 20 خرداد 1392, 15:38 عصر
دوستان عزیز : من در طراحی بانک ثبت نام در دانشگاه مشکل دارم ، جدولهای من به این قرار است ، جدول درسها، جدول مشخصات دانشجو، جدول مشخصات دانشکده ها ، جدول مشخصات رشته ها، جدول مشخصات ترم ها، و غیره ، سوال اینجاست که هر دانشکده یک کلاینت است و باید فقط به اطلاعات همان دانشکده دسترسی داشته باشد، آیا برای این کار برای هر دانشکده باید یک جدول جداگانه طراحی گردد یا اینکه روش من که برای تمامی دانشکده ها یک جدول ساختم درست است،که باید در کلاینت هر دانشکده فیلتر شود، لطف کنید، راهنمایی کنید.اگر کدام جزوه درسی ، سورس و یا مقاله ای در این زمینه وجود دارد آدرس هم بدهیم ممنون می شوم.

fa_karoon
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 10:42 صبح
منظورت از اینکه فقط باید به اطلاعات همان دانشکده دسترسی داشته باشه چی هست؟ خوب شما همه دانشکده ها را در یک جدول تعریف می کنی و بعد هر جا اطلاعات جزئی تری رو ذخیره می کنی ID دانشکده مربوطه رو تو جداول دیگه به شکل کلید خارجی استفاده می کنی، فکر کنم خودت هم همین کار رو کردی!

abdulhossain
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 09:18 صبح
منظورت از اینکه فقط باید به اطلاعات همان دانشکده دسترسی داشته باشه چی هست؟ خوب شما همه دانشکده ها را در یک جدول تعریف می کنی و بعد هر جا اطلاعات جزئی تری رو ذخیره می کنی ID دانشکده مربوطه رو تو جداول دیگه به شکل کلید خارجی استفاده می کنی، فکر کنم خودت هم همین کار رو کردی!

دوست عزیز تا اینجا درست است ، منظور من این است مثلا کسی که در دانشکده پزشکی دارد کار می کند ، حتی با دانستن کود دیگر دانشکده ها، نتواند به اطلاعات آنها دسترسی داشته باشد،با این طراحی که من انجام داده ام هر کس می تواند با وارد کردن کود دانشکده ها به تمام اطلاعات آنها دسترسی داشته باشد، اصل سوال من اینجاست که چون تمام اطلاعات در یک جدول می باشد، باید برای هر کلاینت فقط کود دانشکده خودش فیلتر شود یا اینکه برای هر دانشکده یک جدول خاص تعریف گردد.

firststep
جمعه 24 خرداد 1392, 00:29 صبح
سلام
بانکتون رو می خواین ارائه بدین به دانشکده یا اینکه برانامه نوشتین و او برنامه رو می خواین ارئه بدین
اگه برنامه نوشتین که دسترسیاتتون رو باتوجه به کاربر ورودی برمتون مشخص کنین و جلو برین
پس یک جدول هم بسازین از دسترسی هاتون و کد دانشکده رو ازون جدول بخونه
اما اگر بانک رو ارئه میدین داستان کمی متفاوت ....

مهدی هادیان2
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 15:30 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

آیا برای این کار برای هر دانشکده باید یک جدول جداگانه طراحی گردد یا اینکه روش من که برای تمامی دانشکده ها یک جدول ساختم درست است،
با سلام
به نظرم کارتون که کلا یک جدول برای دانشکده در نظر گرفتید درسته و لازم نیست برای هر کدوم جدولی جداگانه بسازید.
موفق باشید.