ورود

View Full Version : سه دومينه برای يک هاست

the Dead
دوشنبه 20 خرداد 1392, 16:18 عصر
ميشه سه تا دومين رو به يک هاست متصل کرد
ولی به سه فولدر متفاوت در اون هاست

به عنوان مثال اين سه دومين
xd.com ==> myhost/xdfolder
xe.net ==> myhost/xefolder
xz.ir ==> myhost/xzfolder

مراحل انجام کار توی يک کنترل پنل معروف را در هر دو سمت(هاست، دومين) لطف کنيد توضيح بديد

tamafi6
دوشنبه 20 خرداد 1392, 22:22 عصر
دامين براي خودهاست باشه ياازدامنه هاي جداگانه?
آي پي ست كنيدياخوددامنه?
كل سايت بادامنه جديدبازبشه ياصفحه اول?
دامنه پولي باشه يارايگان?
هاست پولي باشه يارايگان?

the Dead
دوشنبه 20 خرداد 1392, 23:15 عصر
دامين براي خودهاست باشه ياازدامنه هاي جداگانه?
آي پي ست كنيدياخوددامنه?
كل سايت بادامنه جديدبازبشه ياصفحه اول?
دامنه پولي باشه يارايگان?
هاست پولي باشه يارايگان?
ميشه برای يه هاست مگر سه تا دامنه گرفت؟ چون اينجوری بهتره ديگه (ولی يه مشکل هم داره اينطوری نميشه يکدونشو ir گرفت)
دامنه و هاست پولي باشه.
متوجه نشدم "آي پي ست كنيدياخوددامنه?"
کل سايت با دامنه جديد باز شه(يعنی منظور يک دامنه مشخص محتويات يک ساب فولدر مشخص از هاست من رو بالا بياره - انگار از ديد کاربر؛ روت همون فولدری است که دامين بهش وصل شده)

tamafi6
سه شنبه 21 خرداد 1392, 01:57 صبح
همه سايت هاي اجاره دهنده فضاي هاست مقداري اطلاعات درموردامكانات هاست دراختيارخريدارقرارميدهندم انندامكانات سرور,پشتيباني ازابزاروزبانهاي برنامه نويسي ,مقدارفضا,تعداددامنه وساب دامنه ها,نوع پنل ,سرعت cpu,سيستم عاملهاوغيره كه امكانات براي رايگان كمترخواهدبودبعضي ازهاستهاامكان استفاده تا10ويابيشتردامنه دراختيارخريدارقرارميدهندو ساب دامنه بسياربيشتر,اگرهاست شمااين امكانات راداره كه كاربسيارراحته فقط كافيه دامنه جديدثبت كنيدوپارك كنيدروي پوشه موردنظروياريداكت كنيدوياازطريقadvanced dns zone editor ‎اين كارراانجام بديدكه بستگي داره براي چه كاري بخواهيد ولي اگراين امكانات رانداشتيدوازجاي ديگه اي دامنه خريداري كرديدبازهم امكاناتي براي تنظيمات دراختيارشماقرارداده ميشه كه ميتونيدست كنيدروي پوشه موردنظركه اينهم به چندين روش انجام ميشه اگربخواهيدفقط يك آدرس داشته باشيدكه روي پوشه موردنظرست بشه اين يك روش داره ,اگربخواهيدآي پي ست كنيدبازهم يك روش ديگه واگربخواهيدكل پوشه ومحتوياتش بره رودامنه جديدوبراي مرورگرهابهينه بشه بازهم يك روش جداگانه داره

the Dead
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:00 عصر
همه سايت هاي اجاره دهنده فضاي هاست مقداري اطلاعات درموردامكانات هاست دراختيارخريدارقرارميدهندم انندامكانات سرور,پشتيباني ازابزاروزبانهاي برنامه نويسي ,مقدارفضا,تعداددامنه وساب دامنه ها,نوع پنل ,سرعت cpu,سيستم عاملهاوغيره كه امكانات براي رايگان كمترخواهدبودبعضي ازهاستهاامكان استفاده تا10ويابيشتردامنه دراختيارخريدارقرارميدهندو ساب دامنه بسياربيشتر,اگرهاست شمااين امكانات راداره كه كاربسيارراحته فقط كافيه دامنه جديدثبت كنيدوپارك كنيدروي پوشه موردنظروياريداكت كنيدوياازطريقadvanced dns zone editor ‎اين كارراانجام بديدكه بستگي داره براي چه كاري بخواهيد ولي اگراين امكانات رانداشتيدوازجاي ديگه اي دامنه خريداري كرديدبازهم امكاناتي براي تنظيمات دراختيارشماقرارداده ميشه كه ميتونيدست كنيدروي پوشه موردنظركه اينهم به چندين روش انجام ميشه اگربخواهيدفقط يك آدرس داشته باشيدكه روي پوشه موردنظرست بشه اين يك روش داره ,اگربخواهيدآي پي ست كنيدبازهم يك روش ديگه واگربخواهيدكل پوشه ومحتوياتش بره رودامنه جديدوبراي مرورگرهابهينه بشه بازهم يك روش جداگانه داره
گربخواهيدكل پوشه ومحتوياتش بره رودامنه جديدوبراي مرورگرهابهينه بشه بازهم يك روش جداگانه داره
شما خودتون بگيد کدوم يکی از همه به لحاظ سرعت افيشنت تره
اين روش اخری فکر کنم همون چيزی که بنده بهش بالا اشاره کردم

the Dead
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 14:14 عصر
گربخواهيدكل پوشه ومحتوياتش بره رودامنه جديدوبراي مرورگرهابهينه بشه بازهم يك روش جداگانه داره
شما خودتون بگيد کدوم يکی از همه به لحاظ سرعت افيشنت تره
اين روش اخری فکر کنم همون چيزی که بنده بهش بالا اشاره کردم
از دوستان کسی لطف نميکنه؟؟؟
لطفاً توضيح دهيد که قبل از خريداری از کجا بايد متوجه شم که اين امکان وجود داره؟
بايد اين امکان سمت دامنه باشه يا هاست؟