ورود

View Full Version : ارسال محتویات اطلاعات یک فرم به word2007

javad_1349
سه شنبه 21 خرداد 1392, 08:15 صبح
باسلام من میخواهم یک سری اطلاعات ثبت شده درون فرم را به قسمت از یک نامه که با word ذخیره شده اضافه نمایم بدین صورت که کلیشه یا متن نامه قبلا ذخیره شده و حال می خواهیم فقط در قسمتهای از نامه مشخصات این اطلاعات رو قرار بدهیم کسی از استادید انجام داده متشکرم

gh_khajehzade
سه شنبه 21 خرداد 1392, 11:19 صبح
ميدونم با اتوماسيون امكان پذيره.شايد مثال زير(با word 2003)بتونه كمك كنه!
oWord=CREATEOBJECT("Word.Application")
WITH oWord
.documents.open("c:\letter\az.doc")
.Visible=.T.
ENDWITH

javad_1349
یک شنبه 26 خرداد 1392, 11:27 صبح
ممنون ازاینکه پاسخ دادید منظور من بازکردن فایل word نیست اجازه بدهید واضح تر بگویم اینگونه تصور بفرمایید که درون فرم یک سری مشخصات نام و نام خانوادگی فرد مراجعه کننده را وارد می کنیم از طرفی قبلا یک فایل word ذخیره نموده ایم که می خواهیم زمانیکه فایل را بازکردیم این مشخصات در نقطه خاصی از ودر محل مشخص شده درون متن قرار گیرد مثلا معرفی ضامن به بانک و ......

gh_khajehzade
یک شنبه 26 خرداد 1392, 12:46 عصر
دوست عزيز منظورتو گرفتم با اتوماسيون امكانپذيره و با فاكس كارهاي زيادي با word و excel ميشه انجام داد.منتهي راحتترين كار همونه كه گفتم.توي نرم افرار دبيرخانه اداره اي كه كار ميكنم به همين شكل
الگوهاي نامه از پيش تهيه شده رو پر ميكنند.البته روشي كه شما ميخواي انجام بدي به نظر منم براي كاربر بهتره منتهي بايد طلاعات لازم رو درمورد كار با اسناد word داشته باشي.
واقعا باعث تاسفه كه منابع فارسي در مورد فاكس(با اين همه قدرت زيادش)در ايران خيلي خيلي كمه!

gh_khajehzade
دوشنبه 10 تیر 1392, 08:45 صبح
يك مثال بسيار مفيد
http://support.microsoft.com/kb/172847

javad_1349
چهارشنبه 12 تیر 1392, 18:21 عصر
در نرم افزار اکسس این کار رو انجام دادند راهنمایی بیشتر می خواهم برای نحوه کار با دستورات مرتبط با فاکس

gh_khajehzade
پنج شنبه 13 تیر 1392, 11:07 صبح
1-تومحيط word عبارات زير رو تايپ كن:
Dear NAME,

CONTENT

Sincerely,

John Smith
2-ابتدا content رو هاي لايت كن.بعد از منو ي word ابتدا insert و سپس bookmark رو انتخاب كن.در پنجره ظاهر شده براي نام content رو تايپ و كلي add رو كليك كن.
3-حالا name رو هاي لايت كن و مرحله بالا رو دوباره انجام بده با اين تفاوت كه نام رو name تايپ كن.
4-فايل رو به نام mytest.doc ذخيره كن.
5-يك فايل ديگه تو word بساز چند خط توش تايپ كن.و با نام test.doc ذخيره كن.
6-حالا در فاكس يك جدول به نام mydoc بساز با فيلدهاي زير:
Content General 4
Name Character 10
6-حالا تو اين فايل بايد يك ركورد خالي ايجاد كني.در فيلدname مثلا reza رو تايپ كن .حال با فرمان زير فايل test.doc رو كه ساختي در فيلد content قرار بده::
append general content from test.doc
7-يك فرم به نام mail.scx بساز,يك command button بهش اضافه كن ودر click procedure اون خطوط برنامه زير رو paste كن.حالا فرمت رو اجرا كن و نتيجه رو تو فايل
DEMO1.DOC ببين.
اميد وارم مفيد باشه گه مشكلي بود مطرح كن.

javad_1349
شنبه 15 تیر 1392, 12:42 عصر
ممنون از توجه شما من همانطور که گفته بودم نمی خواهم به چهارچوبه تنظیمات word دست بزنم بلکه می خواهم از طریق ورود اطلاعاتی از طریق فرم در قسمتی از متن فایل word اطلاعات جایگزین شود.

gh_khajehzade
شنبه 15 تیر 1392, 13:21 عصر
بلکه می خواهم از طریق ورود اطلاعاتی از طریق فرم در قسمتی از متن فایل word اطلاعات جایگزین شود.
ميشه بيشتر توضيح بدي.منظورت اينه كه ميخواي يك سند جديد word ايجاد كني؟پس منظورت از عبارت پايين چيه؟

بدین صورت که کلیشه یا متن نامه قبلا ذخیره شده

javad_1349
دوشنبه 17 تیر 1392, 11:10 صبح
ممنون ازتوجه شما تصور کنید که فردی برای ضمانت وام یا هر مورد دیگری مراجعه می کند شما یکسری نامه با فایلهای Word را از قبل تهیه نموده اید که جای نام و نام خانوادگی و مبلغ در متن نامه خالی است حال از طریق فرم وقتی شما مشخصات را وارد نمودید و سپس مشاهده را فعال نمایید در آن فایل Word مورد نظر این مشخصات حک شده است این نرم افزار چندی پیش با دلفی نوشته و تحت عنوان پیپرلس در بعضی سازمان و .. پیاده سازی شده است .موفق باشید