ورود

View Full Version : هارد SSD بخرم یا HDD ؟

بهروز عباسی
سه شنبه 21 خرداد 1392, 11:32 صبح
درود به همه
سیستم من کمی قدیمی محسوب میشه ،سرعت CPU و ... خوبه ولی یه مشکل با هارد دارم که باعث کندی سیستم میشه ؛مثلاً: وقتی فایل کپی میکنم یا دانلود میکنم یا هر برنامه ای که زیاد با هارد کار داره در حال اجرا باشه سیستم مقداری کند میشه و خلاصه رو اعصابه. (به نظر شما این طبیعیه ؟)

امروز رفتم هارد بخرم به فروشنده گفتم هارد سرعت بالا می خوام اون بهم SSD پیشنهاد کرد ولی خب قیمتش ...
به نظر شما همین هارد های معمولی HHD بگیرم کارم راه میوفته یا SSD بگیرم ،اینم بگم هارد خودم الان HDD 160گیگ (MAXTOR) اه ،و لی چون تقریباً4 یا 5 سالی میشه که دارم ازش استفاده میکنم و هرهفته یه بلایی سرش میارم اینطوری شده.

ممنون میشم نظرات خودتون رو بگید.

مهران موسوی
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:47 عصر
اگر میتونید هزینه SSD رو بپردازید شک نکنید ....

در غیر این صورت HDD با سرعت 7200 در دقیقه ( حداقل ) تهیه کن و البته به cache هارد HDD هم توجه ویژه ای بکن، خیلی به سرعت سیستم و بارگزاری سریعتر فایل های مپ شده در حافظه کمک میکنه ( ترجیحا حداقل 8 مگ cache )

موفق باشی

qartalonline
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:53 عصر
اگه فضای کمی نیاز دارد (مثلا 120Gig یا 240) هادرهای SSD بهترین گزینه ست با اینکه قمیتشون زیاده ولی ارزش خرید رو دارن.

mazaher5723
سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:05 عصر
هارد معمولی سیستم شما قدیمی هست دوست من

بهروز عباسی
سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:43 عصر
ضمن تشکر از نظرات دیگر دوستان

هارد معمولی سیستم شما قدیمی هست دوست من

بله 87 یا 88 خریدم

omiditc
سه شنبه 21 خرداد 1392, 15:08 عصر
پولی رو که میخواهید هارد اس اس دی بخرید سیستمتونو ارتقاع بدید به نفع تونه و بهتر جواب میده.هارد های معمولی هنوز به اون شکل منسوخ نشدن.البته باید به حافظه کش و سرعت دور هارد توجه کنید.:لبخندساده:

in_chand_nafar
سه شنبه 21 خرداد 1392, 22:40 عصر
دوست عزیز با این تفاسیری که شما کردید سیستم شما خیلی قدیمی است. اول چک کنید main board شما از SATA3 پشتیبانی می کند بعدش برید سراغ هارد ssd و..