ورود

View Full Version : سوال: خیلی مهم (استفاده ی هم زمان از کنسول ++C و صفحه ی opengl )

orache
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:54 عصر
سلام یک سوال دارم خیلی هم مهمه حتما باید بلد باشم تا جلوتر برم وگرنه دیگه نمیشه کد ها طول میکشن تا رندر شن چون دارن زیاد میشن و من برای امتحان یک چیز یک فاصله یا در کل یک عدد باید نزدیکای 100 بار امتحان کنم این ide هم نمیدونم چرا هر 100 بار رو از نوع کامپایل میکنه برای همین باید از consol مربوط سی ++ استفاده کنم
چجوری میشه استفاده کرد من فقط اول برنامه میتونم ازش استفاده کنم همون کنسول سیاه که برای امتحان برنامه های سی ++ استفاده میشه میخام مثلا با زدن دکمه ی شیفت این کنسول باز شه و برنامه ی اپن جی ال متوقف شه و وقتی کار با کنسول تموم شد اینتر رو بزنیم و از کنسول خارج شیم و دوباره بریم تو صفحه ی اپن جی ال و...
لطفا کمکم کنین خیلی نیاز دارم

orache
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 00:16 صبح
اقا جواب بدین لطفا خیلی نیاز دارم

UfnCod3r
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 09:49 صبح
کد ها طول میکشن تا رندر شن

:متعجب:
:قهقهه:

این دوتا تابع می تونه کمکت کنه

FreeConsole();
AllocConsole();

orache
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 13:33 عصر
سلام :قهقهه: رندر منظورم کامپایل بود تو هم بیکاری ها :لبخند:
میشه بگی اون تابع ها رو چجوری و کجا باید استفاده کنم ؟؟

orache
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 14:00 عصر
ببین راستی این لینکو ببین یعنی این تابع ها همشون برای کنسول هستن ؟؟ اصلا استفاده میشن ؟؟ http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/ms681944(v=vs.85).aspx
راستی استفادشو هم بگو خیلی نیاز دارم یعنی چیکار کنم که کنسول بیاد

UfnCod3r
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 15:06 عصر
پروژه رو بزار رو حالت کنسولی
بعد این دو تا تابعو استفاده کن دیگه ازین ساده تر:عصبانی++:

void Show()
{
HWND wnd = GetConsoleWindow();
if(wnd)
ShowWindow(wnd, SW_SHOW);
}
void Hide()
{
HWND wnd = GetConsoleWindow();
if(wnd)
ShowWindow(wnd, SW_HIDE);
}

orache
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 15:29 عصر
ببین من میگم صفحه ای که ساختم مربوط به opengl هست این که صفحه ی ساخته شده توسط کتابخونه ی windows هست (windows.h) نمیشه تو صفحه ی اپن جی ال اینو ساخت ؟؟